Дребните на борсата (не казвам нито "спекуланти", нито "инвеститори", защото сме си само и просто дребни) нямаме силата да управляваме посоката - това го правят големите. От нас се иска да сме много по-умни от тях и да предвидим действията им, да се позиционираме така, че да не могат да ни пренебрегнат!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеДа си играем като дечица?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеМожеш да им го върнеш, като купиш за 1,215 - по-малко от 0,5% разлика
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа мен товане може да бъде акция на която да се гледа сериозно.Поне за сега.Виж ако променят отношението си и с действията си докажат че мислят за акционерите си Ок бих си сменил мнението.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩо така?? Опасения ли има някакви ?Просто ми е странно акция която прави средно по 90 000 лева оборот на ден, която е направила 1/4 от оборота на Софикс от началото на годината да няма никаква търговия
Разбира се ти можеш да си кажеш твоите терзания и опасения, които имаш за акцията, пък може и да ми ги прехвърлиш и на мене, знае ли човек
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВярвам, че зад ника Керезов седи Керезов. Малко ми е трудно, но реално му вярвам и на думите, че ще има промяна на дивидентната политика в бъдеще. На ОСА не съм ходил, но пък вярвам и на участниците от форума, които са ходили и които потвърдиха думите му.
преди като имаше проблеми с търговото на Слънце БТ и го нападнахме защо няма търгово ,след неговото заявление че ще купуват се появи поръчка за 100 К на цена 10.2 лв ,вярно ние чакахме цена от 19 лв,колкото беше на търга ...Тези работи трудно се забравят.....доверието тепърва трябва да се гради..
Защото винаги като е имало някакъв скок е имало и причина или увеличение на капитала в ССВ или привилигироватие акции да се пласират...
Сега пък дивидент при конвертирането им...какво следва ...
може би пак увеличение на капитала в ССВ...
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеНаистина странно мъртвило се е оформило след ОСА.Нито продават, нито купуват, все едно акцията е извадена от търговия
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВярваш на ника Керезов или си ходил и си впечатлен на осато?
Никакъв ентусиазъм тук след оса. Странно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВярваш на ника Керезов или си ходил и си впечатлен на осато?
Никакъв ентусиазъм тук след оса. Странно.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
�
Коментар