IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дребните на борсата (не казвам нито "спекуланти", нито "инвеститори", защото сме си само и просто дребни) нямаме силата да управляваме посоката - това го правят големите. От нас се иска да сме много по-умни от тях и да предвидим действията им, да се позиционираме така, че да не могат да ни пренебрегнат!

Коментар

• Не бих казал, че имам някакви илюзии вече , но все още се дразня

Коментар

• Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнение
        Да си играем като дечица?
        Шегувам се, разбира се! Но по някакъв начин ти завиждам за илюзиите, които още имаш. Успех и умната!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
          Можеш да им го върнеш, като купиш за 1,215 - по-малко от 0,5% разлика
          Да си играем като дечица?

Коментар

• Можеш да им го върнеш, като купиш за 1,215 - по-малко от 0,5% разлика

Коментар

• За мен си е простотия....
              И не е коректно ...

Коментар

• Е, ако ти беше с офертата за 1,21 и я оттегли, значи правилно си разбрал какво се иска от теб. Този път не беше, за да разберат откъм кой посредник си, затова и една сделчица им беше достатъчна...

Коментар

• А защо не престане тази глупост с купуването/продаването на една или няколко акции! ? ! ? ! ?
                  Изключително безумие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    За мен товане може да бъде акция на която да се гледа сериозно.Поне за сега.Виж ако променят отношението си и с действията си докажат че мислят за акционерите си Ок бих си сменил мнението.
                    Драги вожде, скъпи заслужил инвеститоре, седем години даваха дивидент по привилегиите, какъвто малко дружества дават, сега вече има и по обикновенните. Заявени са намерения тази политика да продължи, а и след конвертирането, дивидента по обикновенните ще нараства. Имаш отчети, имаш общо събрание. Имаш и много добра доходност в последно време.Какво повече точно трябва да направят за теб. Кажи на жена ти, Васил ли е, Джон ли е, да ти обръща малко повече внимание, че от скука пишеш едни същи глупости. Баси къде е Кувейт, къде е Приморско, къде шейховете мият камиони...

Коментар

• За мен товане може да бъде акция на която да се гледа сериозно.Поне за сега.Виж ако променят отношението си и с действията си докажат че мислят за акционерите си Ок бих си сменил мнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Що така?? Опасения ли има някакви ?
                        Напротив, никакви Просто ми е странно акция която прави средно по 90 000 лева оборот на ден, която е направила 1/4 от оборота на Софикс от началото на годината да няма никаква търговия Разбира се ти можеш да си кажеш твоите терзания и опасения, които имаш за акцията, пък може и да ми ги прехвърлиш и на мене, знае ли човек

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Вярвам, че зад ника Керезов седи Керезов. Малко ми е трудно, но реално му вярвам и на думите, че ще има промяна на дивидентната политика в бъдеще. На ОСА не съм ходил, но пък вярвам и на участниците от форума, които са ходили и които потвърдиха думите му.
                          Вярно е че е той или друг отговорен фактор в реал финанс.!
                          преди като имаше проблеми с търговото на Слънце БТ и го нападнахме защо няма търгово ,след неговото заявление че ще купуват се появи поръчка за 100 К на цена 10.2 лв ,вярно ние чакахме цена от 19 лв,колкото беше на търга ...Тези работи трудно се забравят..... доверието тепърва трябва да се гради..
                          Защото винаги като е имало някакъв скок е имало и причина или увеличение на капитала в ССВ или привилигироватие акции да се пласират...
                          Сега пък дивидент при конвертирането им... какво следва ...
                          може би пак увеличение на капитала в ССВ...
                          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
                            Наистина странно мъртвило се е оформило след ОСА.Нито продават, нито купуват, все едно акцията е извадена от търговия
                            Що така?? Опасения ли има някакви ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Вярваш на ника Керезов или си ходил и си впечатлен на осато?
                              Никакъв ентусиазъм тук след оса. Странно.
                              Наистина странно мъртвило се е оформило след ОСА.Нито продават, нито купуват, все едно акцията е извадена от търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Вярваш на ника Керезов или си ходил и си впечатлен на осато?
                                Никакъв ентусиазъм тук след оса. Странно.
                                Вярвам, че зад ника Керезов седи Керезов. Малко ми е трудно, но реално му вярвам и на думите, че ще има промяна на дивидентната политика в бъдеще. На ОСА не съм ходил, но пък вярвам и на участниците от форума, които са ходили и които потвърдиха думите му.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

X