Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмам един въпрос към теб не че много ми пука, но тъй като си много активен и с поляризирани мнения един път нагоре след това надолу смяташ че ще се ходи, имаш ли акции в Хим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакто секнаха пак устрема да не вземе да иде пак на 60ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеХаха, точно пишех, че май ще си останем само двамата, в тази тема много са доста силни на приказки/постове и прогнози, но сега не искат и със символични 50 да застанат зад тях.
Оставаме отворени ощя няколко дни за по - смелите и ще обобщим кой колко е казал.
Не ме гледа мен...
Аз ще турна една прогноза лефче и ще спечеля като най близо до дъното...
А ви с чичо ще се борите за вторите 50 лева....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА дано а дано!! Да го пребутам тоя парещ картоф на някой нов оптимист.
Last edited by Grosss; 24.07.2016, 20:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи кажи, че се включваш с 50 лв и прогнозирай 2 стинки, ако искаш....
пп До края на юли. Да има време и Монти да помисли..
Оставаме отворени ощя няколко дни за по - смелите и ще обобщим кой колко е казал.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз прогнозирам 1.72 за 12месец 2016г..Знам че малко пресилвам оптимизма си, но дано е и повече
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧиче ,прогноза за дъно приемате ли....
пп До края на юли. Да има време и Монти да помисли..
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениехаресва ми колко оптимизъм се е събрал тука...спомням си преди време в същия дух се носеше мантрата за предстоящия летеж нагоре,как флагмана бил разпънал платна и потеглял...беше края на 2014 година....но вместо нагоре потегли в обратната посока и то на продължително плаване
Не е препоръка а само напомняне да си имате едно наум при вземането на инвестиционни решения.
Коментар
-
харесва ми колко оптимизъм се е събрал тука...спомням си преди време в същия дух се носеше мантрата за предстоящия летеж нагоре,как флагмана бил разпънал платна и потеглял...беше края на 2014 година....но вместо нагоре потегли в обратната посока и то на продължително плаване
Не е препоръка а само напомняне да си имате едно наум при вземането на инвестиционни решения
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеhttp://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtra...=579349cb2e11e
Каква ли ще е цената, когато няма голям продавач ?
Коментар
-
http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtra...=579349cb2e11e
Каква ли ще е цената, когато няма голям продавач ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧиче ,прогноза за дъно приемате ли....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмам чувството, че сте много далеч от истината....
Прогнози само със залог..По 50 кинта. Който е най близо печели....
Моята цена на 29.12.2016 г - 1, 95 лв.
Коментар
Коментар