If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам чувството че скоро ще се отпуши позицията, и като платят дивидента, който някой може би ще реинвестират пак по същата позиция и ще изкупят акциите на закъсалите продавачи. Това са само предположения разбира се.
В началото на годината Крис Рок в откриващия си монолог на Оскарите се беше възмутил и се чудеше как само безработните му казвали да се откаже и да бойкотира Оскарите, та и тука се очертава така само хората, които нямат акции и не се интересуват от нея разправят че ще падне и така нататък
Е те са няколко човека пишещите тук и са като секта, пишат и драскат само едно и също
Хайде стига сме се шегували че може да докараме някой фен на хартията до сърдечни проблеми.
На 0.85 хартията си е добра
Много бързо забрави, ти какъв фен бе на таз "хартия", преди по-малко от година, и как се жалеше тук във форума за ниската цена и нкрая продаде на загуба. Забрави какви бяха твоите дерзания .
За да не ме обвините за "трол", не притежавам от тази акция.
Има наподобяващи имбецили, които спамят и мажат непрекъснато в няколко теми. Всеки техен "коментар" е еднакъв с предходния и така не с месеци, а с години, едно и също, отказват ме и вероятно много други да четем тези теми, много пада нивото на форума.
Ако човек не може да бъде поне малко полезен, да не разводнява с безсмисленици. Желаещите да се изявят като стенд ъп комици, да си създадат собствена тема и да пишат на воля.
Има наподобяващи имбецили, които спамят и мажат непрекъснато в няколко теми. Всеки техен "коментар" е еднакъв с предходния и така не с месеци, а с години, едно и също, отказват ме и вероятно много други да четем тези теми, много пада нивото на форума.
Ако човек не може да бъде поне малко полезен, да не разводнява с безсмисленици. Желаещите да се изявят като стенд ъп комици, да си създадат собствена тема и да пишат на воля.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
В началото на годината Крис Рок в откриващия си монолог на Оскарите се беше възмутил и се чудеше как само безработните му казвали да се откаже и да бойкотира Оскарите, та и тука се очертава така само хората, които нямат акции и не се интересуват от нея разправят че ще падне и така нататък
Коментар