Първоначално изпратено от gunnar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПриемам, че е възможно информацията ми да е стара. Можеш ли да дадеш линк към някоя институция (БФБ например), където го пише това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПриемам, че е възможно информацията ми да е стара. Можеш ли да дадеш линк към някоя институция (БФБ например), където го пише това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеВърховият обем е минимум 5 (пет) на сто от общия обем на “айсберг” поръчката, т.е. при връх 1 000, цялата поръчка може да е и за 20 000 акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеАбсолютно точно! И при върхов обем от 1000 акции, скритият обем остава да е максимум 9000 акции или общо 10 000 акции. Който твърди, че не съм прав - моля да се позове на нещо повече от "пълни глупости"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIXМинималният изискуем обем за „айсберг“ е 1000 акции, като пиковият обем е минимум 10 % от общия.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНай-много 10 000, защото това е максимумът при айсбегите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеАйсберга на 1.255 колко е голямче да има връх 1000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеАйсберга на 1.255 колко е голямче да има връх 1000
Коментар
Коментар