Нали знаете момчета кервана си върви, Дали ми харесва мажоритаря няма голямо значение не се женя за него. Купувам и продавам това е борса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
radon222a , за теб явно позитивното са лъжите и фантазиите на някои
Ето една проекция..
На Банките , ПФ и ИП не им пука за акционерите им и печалбите им и панически вкарват всичките си ресурси на БФБ.С приимущество купуват най - големите шитове и то главно на ъпърите от форума.Акциите свършват, входа е много тесен, една акция на шит от 1 лев става 1000.Вие сте милионери..Всички мечки са набити и налупкани от форумните герои..Банките , глупавите фондове и чужди инвеститори фалират, защото са по- глупави от Вас, не знаят математиката и нямат Вашия опит.Това се повтаря няколко пъти и Вие все печелите, а БФБ става световна Борса, СОФИКС световен индекс
Сега доволни ли сте Честито милионери с розови очила.Аз съм вкарал десетки пъти повече пари в акции и все не мога са разбера как можеш да се наричаш инвеститор и да не се съобразяваш с реалностите.От няколко дена цари страхотен оптимизъм , а индексите не помръдват..
Сега чакам вашия още по- оптимистичен сценарий..Last edited by Kiro; 19.08.2016, 15:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТо ще има, просто на други цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеУчудвам се малко на инвеститорите тук - това е едно от малкото дружества на БФБ, което е на нивата си от дъното през 2009.
Погледнах и отчетите за последните 10 години - печалбата по правило намалява всяка година.
Не трябва ли в инвестирането да се търсят компании с растящи печалби ?
Пишете с по едър шрифт !
Трябват още пръчки в колелата !
Г-л ГАКИ щом не се е появил , напъните са все още плахи , но необратими ,
инструктажът му вероятно не е приключил !
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеУсмихни се и кажи нещо позитивно. " Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле."НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОт всички твърдения най- смешни са тези за тесния вход и това , че няма да има акции за всички.Ами как да идват тогава чуждите инвеститори, като Батя за да си пробута шитовете ги пише такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВсе едно лекаря да успокоява болния, че няма проблем да умре
Никой не иска да ходи в магазин , който е празен и няма стока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОт всички твърдения най- смешни са тези за тесния вход и това , че няма да има акции за всички.Ами как да идват тогава чуждите инвеститори, като Батя за да си пробута шитовете ги пише такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, много вероятен е този сценарий. Продавачите на тия нива видимо намаляват, а вЕрващите че акцията тръгва нагоре все повече се увеличават. И така в един момент се стига до ситуация предлаганите акции на тия цени да не стигат за всички
факторът време на бфб е заличен. на никой не му пука за ни за бфб, ни за профуканите милиони на някои на бфб
Коментар
Коментар