Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъника е дръта брантия Крейзи.В дъщерята е истината или ти си падаш по дърти брантии
резултат на усилията на цялата група.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз правя пари на ДАХ в момента а ти ревеш като вдовица.....
77 цента на акция в кобата......
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеВече 1.25 .ташак потъник не потъва а дига.ко праим.айде бутай към свешеното 358
Ташака и монтьо мноу ги разбират пазарите.казват пада пък то дига.хяхяххяяххяхКажете Ръъъъъст еврейски..........
Аз правя пари на ДАХ в момента а ти ревеш като вдовица.....
77 цента на акция в кобата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри това положение се стой отдолЕ или се купува на пазарна....
След акция ,трамвай и жена не се тича.....Пълнил съм когато трябва ама това не означава, че ще спра да го правя поне до 1,5 лв. Там някъде ще забавя, а къде ще се разтоварва е рано да се каже. Дано не е под 1лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеОще колко пъти по 20 бройки трябва да ми продадеш за да усети майка ти пожеланията, които и отправям? Събаряй цената щом желаеш, ама да ти плащам по 2 лева за хитрините - наглост
След акция ,трамвай и жена не се тича.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеили също така е ... здрави топки.
и особено както един уважаван съфорумец спомена: на борсата всеки е сам за себе си!!! много важно нещо, което мнозонството нада ли проумява. именно защото е мнозинство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБи било добре в тоя форум да се трупа опит един от друг а не да само да има мерене и нападки.За съжаление има хора които доста са позагубили и се надяват един ден да си избият загубите и излязат на печалба.В това няма нищо лошо защото всеки един е губил малко или много и се е стремял в последствие да излезе на плюс но лошото е че има хора които треперят от това някой да не би да заговори за спад на борсата или пък недай си боже точно за техните акции което ги прави жалки.Борсата е психология и правилни действия и всеки един който не може да поема риска и да изтърпява спад и да не се дразни от другите участници не е за борсата.В противен случай изглежда жалко.или също така е ... здрави топки.
и особено както един уважаван съфорумец спомена: на борсата всеки е сам за себе си!!! много важно нещо, което мнозонството нада ли проумява. именно защото е мнозинство.
Коментар
-
Би било добре в тоя форум да се трупа опит един от друг а не да само да има мерене и нападки.За съжаление има хора които доста са позагубили и се надяват един ден да си избият загубите и излязат на печалба.В това няма нищо лошо защото всеки един е губил малко или много и се е стремял в последствие да излезе на плюс но лошото е че има хора които треперят от това някой да не би да заговори за спад на борсата или пък недай си боже точно за техните акции което ги прави жалки.Борсата е психология и правилни действия и всеки един който не може да поема риска и да изтърпява спад и да не се дразни от другите участници не е за борсата.В противен случай изглежда жалко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеда 500 бр имам и на 1.28
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеНе че издребняваме, но и на 1.28 купи наскоро, но "случайно" забрави да ги споменеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе не позна.Имах 6020 хима.Продадох 2700 на 1.42 средна.Купих на 1.20 лв 1000 бр.Сега имам 4320
Коментар
Коментар