Да обобщим резултата за комисията по спора.Днес Хима ръст от 1.23 % а Цкб 2.97% според сайта на инфосток.Ще следим как ще се развият нещата през седмицата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
ти ли купи 420 цкб-та и продаде 380 хим-а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХмммм тоя Потъник днес почти с 2 пъти по-малък ръст от цъцъбъ
ти ли купи 420 цкб-та и продаде 380 хим-а?
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениемда
беше казал, че имаш 4 500 хим-а .................... но половината ги продаде на дъното
сигурно имаш още 2000-2200 останали
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеааааааааааа ясно . значи като катери ташака има . пък кът пада няма . ХЯХЯХЯХЯХЯ. абе тия евреи големи смешници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩом така си решила ти добрееее ееее !
Не бъди толкова сигурен.Имам и Химове така че разтежа ме устройва но не мисля че ще е по-пъргава от щерката.
беше казал, че имаш 4 500 хим-а .................... но половината ги продаде на дъното
сигурно имаш още 2000-2200 останалиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
майка и щерка катерят с еднакви проценти .................... разликата е, че майката е двойно по-оборотна от щерката и лесно може да се продаде
търсенето при майката е двойно по-голямо
Не бъди толкова сигурен.Имам и Химове така че разтежа ме устройва но не мисля че ще е по-пъргава от щерката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМайката ми нали е умряла ш...а едвам катери спрямо щерката.
майка и щерка катерят с еднакви проценти .................... разликата е, че майката е двойно по-оборотна от щерката и лесно може да се продаде
търсенето при майката е двойно по-голямо
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар