If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ко стана бе плюещи еврейски тролове.1234 е тук .а после идва свещеното 1358.а оня велик трейдър дето мие еврейски тирове в СаШ ТаШ ака вика да се потапяме.по принцип е така евреите винати дават обратни входове.хаахяххяхххяххяхх
Как е Форексчето?Занули ли се там? Гледам много активен си стабал на пазара на акции . Ти 2.5 г до сега само назад бре младеж.
Нали знаете момчета кервана си върви, Дали ми харесва мажоритаря няма голямо значение не се женя за него. Купувам и продавам това е борса.
Това е истината. Важното е да има печалба. С приказки не става. Постига се с търгувия. Успех колега! Не се ли адаптира човек към пазара, тогава пазарът го изхвърля!!!
radon222a , за теб явно позитивното са лъжите и фантазиите на някои
Ето една проекция..
На Банките , ПФ и ИП не им пука за акционерите им и печалбите им и панически вкарват всичките си ресурси на БФБ.С приимущество купуват най - големите шитове и то главно на ъпърите от форума.Акциите свършват, входа е много тесен, една акция на шит от 1 лев става 1000.Вие сте милионери..Всички мечки са набити и налупкани от форумните герои..Банките , глупавите фондове и чужди инвеститори фалират, защото са по- глупави от Вас, не знаят математиката и нямат Вашия опит.Това се повтаря няколко пъти и Вие все печелите, а БФБ става световна Борса, СОФИКС световен индекс
Сега доволни ли сте Честито милионери с розови очила.Аз съм вкарал десетки пъти повече пари в акции и все не мога са разбера как можеш да се наричаш инвеститор и да не се съобразяваш с реалностите.От няколко дена цари страхотен оптимизъм , а индексите не помръдват..
Сега чакам вашия още по- оптимистичен сценарий..
ти да беше видял тогава още (февруари, 2008) част от форумните светИла на срещата с Керезов..... пс: освен ако и ти не си бил тогава там
radon222a , за теб явно позитивното са лъжите и фантазиите на някои
Ето една проекция..
На Банките , ПФ и ИП не им пука за акционерите им и печалбите им и панически вкарват всичките си ресурси на БФБ.С приимущество купуват най - големите шитове и то главно на ъпърите от форума.Акциите свършват, входа е много тесен, една акция на шит от 1 лев става 1000.Вие сте милионери..Всички мечки са набити и налупкани от форумните герои..Банките , глупавите фондове и чужди инвеститори фалират, защото са по- глупави от Вас, не знаят математиката и нямат Вашия опит.Това се повтаря няколко пъти и Вие все печелите, а БФБ става световна Борса, СОФИКС световен индекс
Сега доволни ли сте Честито милионери с розови очила.Аз съм вкарал десетки пъти повече пари в акции и все не мога са разбера как можеш да се наричаш инвеститор и да не се съобразяваш с реалностите.От няколко дена цари страхотен оптимизъм , а индексите не помръдват..
Учудвам се малко на инвеститорите тук - това е едно от малкото дружества на БФБ, което е на нивата си от дъното през 2009.
Погледнах и отчетите за последните 10 години - печалбата по правило намалява всяка година.
Не трябва ли в инвестирането да се търсят компании с растящи печалби ?
Пишете с по едър шрифт !
Трябват още пръчки в колелата !
Г-л ГАКИ щом не се е появил , напъните са все още плахи , но необратими ,
инструктажът му вероятно не е приключил !
А ко стана бе плюещи еврейски тролове.1234 е тук .а после идва свещеното 1358.а оня велик трейдър дето мие еврейски тирове в СаШ ТаШ ака вика да се потапяме.по принцип е така евреите винати дават обратни входове.хаахяххяхххяххяхх
Коментар