IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    ааааааааааа ясно . значи като катери ташака има . пък кът пада няма . ХЯХЯХЯХЯХЯ. абе тия евреи големи смешници
    Аааааа ясно значи никога не съм казвал че нямам цъкъбъ но това не си го чувал.Абе тия архари големи смешници

Коментар

• ааааааааааа ясно . значи като катери ташака има . пък кът пада няма . ХЯХЯХЯХЯХЯ. абе тия евреи големи смешници

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Щом така си решила ти добрееее ееее !

Не бъди толкова сигурен.Имам и Химове така че разтежа ме устройва но не мисля че ще е по-пъргава от щерката.
        мда

беше казал, че имаш 4 500 хим-а .................... но половината ги продаде на дъното

сигурно имаш още 2000-2200 останали
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

майка и щерка катерят с еднакви проценти .................... разликата е, че майката е двойно по-оборотна от щерката и лесно може да се продаде

търсенето при майката е двойно по-голямо

Щом така си решила ти добрееее ееее !

Не бъди толкова сигурен.Имам и Химове така че разтежа ме устройва но не мисля че ще е по-пъргава от щерката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Майката ми нали е умряла ш...а едвам катери спрямо щерката .

майка и щерка катерят с еднакви проценти .................... разликата е, че майката е двойно по-оборотна от щерката и лесно може да се продаде

търсенето при майката е двойно по-голямо

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Майката нали е умряла ш...а едвам катери спрямо щерката .

Коментар

• Цццццц цъцъбъту и то са вдигна Архитляк радосттттт !!

Коментар

• Ццццццц цъцъбъту и то дигна ташак.мъъъъъка

Коментар

• Ще им набиваме ли канчетата?

Коментар

• Ташак не мога да спечелиш от покачването до свещеното 12345.жалко.плаааача

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        А ко стана бе плюещи еврейски тролове.1234 е тук .а после идва свещеното 1358.а оня велик трейдър дето мие еврейски тирове в СаШ ТаШ ака вика да се потапяме.по принцип е така евреите винати дават обратни входове.хаахяххяхххяххяхх
                        Как е Форексчето?Занули ли се там? Гледам много активен си стабал на пазара на акции . Ти 2.5 г до сега само назад бре младеж.

Коментар

• Кво става тук бре ..?
                          Останал е само ....ПОРТ от триене...

Коментар

• http://m.capital.bg/biznes/finansi/2...ping_za_lizing

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                              Нали знаете момчета кервана си върви, Дали ми харесва мажоритаря няма голямо значение не се женя за него. Купувам и продавам това е борса.

Това е истината. Важното е да има печалба. С приказки не става. Постига се с търгувия. Успех колега! Не се ли адаптира човек към пазара, тогава пазарът го изхвърля!!!
                              Last edited by radon222a; 19.08.2016, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                radon222a , за теб явно позитивното са лъжите и фантазиите на някои
                                Ето една проекция..
                                На Банките , ПФ и ИП не им пука за акционерите им и печалбите им и панически вкарват всичките си ресурси на БФБ.С приимущество купуват най - големите шитове и то главно на ъпърите от форума.Акциите свършват, входа е много тесен, една акция на шит от 1 лев става 1000.Вие сте милионери..Всички мечки са набити и налупкани от форумните герои..Банките , глупавите фондове и чужди инвеститори фалират, защото са по- глупави от Вас, не знаят математиката и нямат Вашия опит.Това се повтаря няколко пъти и Вие все печелите, а БФБ става световна Борса, СОФИКС световен индекс

Сега доволни ли сте Честито милионери с розови очила.Аз съм вкарал десетки пъти повече пари в акции и все не мога са разбера как можеш да се наричаш инвеститор и да не се съобразяваш с реалностите.От няколко дена цари страхотен оптимизъм , а индексите не помръдват..

Сега чакам вашия още по- оптимистичен сценарий..
                                ти да беше видял тогава още (февруари, 2008) част от форумните светИла на срещата с Керезов..... пс: освен ако и ти не си бил тогава там

Коментар

Working...
                                X