Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩом така си решила ти добрееее ееее !
Не бъди толкова сигурен.Имам и Химове така че разтежа ме устройва но не мисля че ще е по-пъргава от щерката.
беше казал, че имаш 4 500 хим-а .................... но половината ги продаде на дъното
сигурно имаш още 2000-2200 останалиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
майка и щерка катерят с еднакви проценти .................... разликата е, че майката е двойно по-оборотна от щерката и лесно може да се продаде
търсенето при майката е двойно по-голямо
Не бъди толкова сигурен.Имам и Химове така че разтежа ме устройва но не мисля че ще е по-пъргава от щерката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМайката ми нали е умряла ш...а едвам катери спрямо щерката .
майка и щерка катерят с еднакви проценти .................... разликата е, че майката е двойно по-оборотна от щерката и лесно може да се продаде
търсенето при майката е двойно по-голямо
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеА ко стана бе плюещи еврейски тролове.1234 е тук .а после идва свещеното 1358.а оня велик трейдър дето мие еврейски тирове в СаШ ТаШ ака вика да се потапяме.по принцип е така евреите винати дават обратни входове.хаахяххяхххяххяхх
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеНали знаете момчета кервана си върви, Дали ми харесва мажоритаря няма голямо значение не се женя за него. Купувам и продавам това е борса.
Това е истината. Важното е да има печалба. С приказки не става. Постига се с търгувия. Успех колега! Не се ли адаптира човек към пазара, тогава пазарът го изхвърля!!!Last edited by radon222a; 19.08.2016, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеradon222a , за теб явно позитивното са лъжите и фантазиите на някои
Ето една проекция..
На Банките , ПФ и ИП не им пука за акционерите им и печалбите им и панически вкарват всичките си ресурси на БФБ.С приимущество купуват най - големите шитове и то главно на ъпърите от форума.Акциите свършват, входа е много тесен, една акция на шит от 1 лев става 1000.Вие сте милионери..Всички мечки са набити и налупкани от форумните герои..Банките , глупавите фондове и чужди инвеститори фалират, защото са по- глупави от Вас, не знаят математиката и нямат Вашия опит.Това се повтаря няколко пъти и Вие все печелите, а БФБ става световна Борса, СОФИКС световен индекс
Сега доволни ли сте Честито милионери с розови очила.Аз съм вкарал десетки пъти повече пари в акции и все не мога са разбера как можеш да се наричаш инвеститор и да не се съобразяваш с реалностите.От няколко дена цари страхотен оптимизъм , а индексите не помръдват..
Сега чакам вашия още по- оптимистичен сценарий..
Коментар
Коментар