IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви новият вид на Инвестор-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бе принципно си прав, ама не видях, че са писали в другата тема и затова. Все пак с предишните промени си имаха много трески за дялане, докато в момента всичко си е доста ок, като изключим факта, че промениха адреса на форума и понеже ми е запаметен, сега влизам или в контрол панела, или на заглавната страница, но без косури не може

Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнение
    Груец, направи грешка като върна тая стара тема в центъра на вниманието Сега да ги питаш тия какво не харесват точно...

Мен адски ме кефи игнор листа, абонаментите също са яки доста, функционалностите по темите също...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец, направи грешка като върна тая стара тема в центъра на вниманието Сега да ги питаш тия какво не харесват точно...

Мен адски ме кефи игнор листа, абонаментите също са яки доста, функционалностите по темите също...

Коментар

• Не

Коментар

• На мен ми харесва, положен е труд и има повече удобства.

Не мога да гласувам в анкетата, понеже ми трябва междинна между първата и втората оценки.

Коментар

• Последните промени ми допадат. Единствено, поради усилената кореспонденция, ми се понатрупаха лични, които току си преглеждам та, струва ми се, и колегите ще одобрят известно увеличение обема на кутиите.
            И, да: Отново моля, вижте кода на страничките за коментари на събития - удобно /пък и редно/ ще е, и там, ако си допуснал грешка, да можеш сам да я редактираш или да изтриеш случайно дублирано мнение поради заял клавиш - не може постоянно да търсиш системния, пък и изглежда /допълнително, свръх собствения си заряд поради авторските девиации/ глупаво, наистина...
            Last edited by Pyramid; 07.08.2011, 13:31.

Коментар

• Хей, инвестор-а , що не се похвалихте, че има нови промени по сайта? Вярно, само за форума, ама той и без това е най-важната част от сайта, поне според мен. Честно казано, за разлика от предишния път, нововъведнията ми харесват и получавате адмирации от мен, само не ми е ясно едно:

Къде изчезнаха старите мнения в големите теми като Спорт, Политика, Валутна търговия и т.н.? какво стана с тях и защо?

П.С. И си оправте малко сърч енджин оптимизацията, че разни хипер смешни сайтчета са доста преди вас, когато пусна търсене в гугъл, което е срамно за най-големия икономически сайт в страната!!!!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Видът на "Инвестор"-а не е лош, само, дето, в някои теми не може да се вписват коментари. А няма знак, че са заключени. Просто, липсва бутонът "нов коментар".
                Понеже, прочетох нещо, свързано с Името на Премиера и една дълга африканска свирка, станала популярна покрай световното по футбол и...се оказа, че не може да се коментира. Как да разбирам, че има привилегировъни групи или какво? Ами, така, тези хора се поставят на топа на устата бе.
                А аз, аха! да изкажа една Честна, Възвишена, Дълбоко лична и Непреднамерено Убедителна похвала Лично към Другаря ББ и - нъцки.
                Е, не мое така бре, другари.
                Н-н-на кого си оставяме капитализъмът ?
                Прочее, оказва се, е в анкетата не може да се влиза за гласуване. А исках да поставя добра оценка
                Last edited by Pyramid; 20.07.2010, 16:17. Причина: открита печатна гршка и пропуски в текста

Коментар

• Когато има няколко вложени цитата във форума, се изтеглят надясно и част от текста им се скрива както и бутона за цитат. Добре ще е да се оправи. Пример - темата ЦКБ

Коментар

• ххх

Ако господата от инвестор.бг преди да направят промените не са се допитали до участниците във форума, ще бъде коректно поне да се вслушат в техните мнения и препоръки след промените. Защото, ако на тях не им е комфортно има риск да спрат да пишат и форума ще изгуби силата си.

Добре би било да има опция за индивидуална промяна на цвета - мисля че не е проблем да се сложи.

Изобщо тези дискусий и анкети ще имат ли някакъв ефект или типично по български правите нещо без много да му мислите???

Коментар

• Рейтинг

Днес четох статията "Дълговата криза в Европа – съвременна басня за щуреца и мравката", която много ми хареса и се сетих за нещо, което липсва: рейтинг на статиите: 1,2..5 звезди.

Ако имаше определено щях да сложа една петичка на тази статия и да мотивирам още повече автора й!

Коментар

• Първоначално изпратено от plamenppavlo Разгледай мнение
                        По принцип не обичам да критикувам и адмирирам желанието на собствениците да подобряват визията на сайта, но новият вид има един съществен недостатък: когато се отваря през джобно PC трябва доста да се "приплъзва" екранът надясно, за да се видят котировките, което е голямо неудобство, за хора като мен, които не са пред настолния компютър по цял ден. Затова и гласувам да се върне старата визия (или поне подредбата).
                        Айде направете една мобилна версия, че не може да се отвори 1 котировка като хората - opera mini e използваният мобилен браузър днес.
                        Ако ли не- твърдо съм за старата версия с падащото меню със старите кодове на акциите! Ако може поне него да върнете...
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                          анкетата е създадена на ново и без отчитане на гласовете, които вчера се оказаха манипулативни

поздрави
                          Бравос, можело значи, а, ако искате мога да ви дам и подсказка кой евентуално я е манипулирал, без да претендирам, че съм на 100% сигурен - прегледайте кой си е пуснал мнението около 8.30-9.30 сутринта в сряда и може да ви просветне

Сега да обобщя моето мнение:

1. Похвали:
                          - доста бързо реагирате, вече може да се достига от коментарите към профила на компанията, а и горе-долу се вслушвате в мнението на хората, макар че съм на 100%, че дори и 80% от анкетираните да ви кажат, че новият дизайн не ги кефи, пак няма да го върнете, нито ще дадете опция на тези, които са недоволни, да си се върнат към старата версия
                          - имате вече отделна секция за блогове и за социални мрежи, което е похвално, но мен лично не ме кефи - аз си искам стария Инвестор, а не некво фейс-туитърни простотии
                          - пуснахте коментари под статиите - адмирирам
                          - пуснахте нови настройки на профилите - йевалата, мен
                          - пуснахте нови графики с възможност за сравнения - убря, бравос, това е наистина добро
                          - подобрили сте инфото за компаниите - супер
                          - имате по-големи и по-разнообразни места за реклама - ми принципно супер за акционерите, ама мен лично ме дразни - приемам го като неизбежното зло

Критики:
                          - заглавната страница - тотален отврат, толкова много инфо, толкова е трудно да отсееш най-важното, толкова много скролене, толкова стари анализли, абе тотален отврат - една от основните причини да си искам старата версия. Сега сте копие на днес.бг - аз ако искам да влизам в днес.бг ще го направя, ама аз си искам Инвестора
                          - инфото за компаниите - преди имаше инфо на първа страница за основните компании на борсата с котировките им, сега това го липсва не само на първата страница, а и изобщо - трябва да ровя като алтав, за да намеря инфо за Билборд (примерно), а това ми губи от времето
                          - кодовете на компаниите излизаха като скрол преди, а сега изобщо ги няма, да не говорим, че често и изобщо не мога да вляза в дадена компания, освен, ако не е изведена като една от топ позициите - нещо ви се бъгват нещата.
                          - в Коментари, преди, вляво имаше Latest news, а сега ги няма - върнете ги, така е много по-удобно
                          - наблягате на разни стайлинги, фънове и прочие бълвоч и това на заглавна страница, а не на новини (икономически) - аз ако искам сайт за стайлинг, тунинг или фолк певачки знам къде да отида, тук влизам за икономическите новини, котировките и форума - от трите неща, първото ми емного трудно да го намеря, второто тотално липсва, а третото е поорязано, но има и подбрения.

В заключение:

Тук разни форумци с по 3 мнения ни обявиха за хейтъри, тези от нас, които не са пуснали гласа си за "инвестора рулира" и за това, че си позволяваме да критикуваме, тъй като някакси ми се струва, че това е бот на Инвестора, да вземе да ви го кажа направо:
                          Марияне, Андрей и останалите, ние изразяваме позицията си, не защото искаме да сринем Инвестора и да си купим евтини акции, защото сме му конкуренти, защото ви мразим и прочие дивотии, ние (хайде аз, че да не го играя говорител на всички, тъй като не съм упълномощен за това) го правим, защото Инвестора ми е любим сайт (всъщност единственият български икономически, който посещавам), защото сме му свикнали на кусурите и му се кефим на благините (предишни и сегашни) и скаме сайтът да е максимално добър, а не да е нещо средно между днес.бг (сега да не се обидите, че сте от една група), който си е ширпотреба и който и да е финансов сайт от конкуренцията - оправете си нещата и особено първата страница и котировките и аз лично ще ви кажа "Браво", щото сега сте казали Хоп, преди да скочите - още не сте готови със сайта напълно, а го пускате на публиката си - ами публиката ви е на по-високо ниво от общата интернет шльокавица (надявам се) и си иска корекциите, а аудиторията на инвестора е най-важният му актив, надявам се, че няма да възразите, нали?

Коментар

• анкетата е създадена на ново и без отчитане на гласовете, които вчера се оказаха манипулативни

поздрави

Коментар

• Не мога да се абонирам за следене на дадена тема. Потърсих няколко пъти. Аз ли не довиждам.
                              На външен вид не ме впечатли много новата версия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                                честно казано не разбирам защо с такава омраза подхождате - софтуерът не позволява изчистване на вече дадени гласове

единственото, което е по силите ми, е да да видя проблема, да изтрия профилите, направили манипулацията и да кажа колко са били и за коя възможност са се изказали.

това е маааалко по-надолу в темата

ако беше обратното съм сигурен че веднага щяхте да ги изтриете !!!

Щом в анкетата в момента едни 30-40 процента са "кухи" в отговора "Харесва ми" и вие не можете да го коригирате тогава изтрите тая лъжлива анкета и нека се гласува отново.
                                Знам че нямате полза от това понеже ще излезе че едно 80% не харесват "работата ви " но глас народен глас божи както са казали !!!!

Коментар

Working...
                                X