IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви новият вид на Инвестор-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега в анкетите са показани само процентите, а в старата версия пишеше съответно и колко броя гласа са отчетени за всеки един отговор - много по нагледно е по стария начин и ако съумеете да върнете старото положение ще е добре , според мен

Коментар

• Сложете табове за страниците и горе, над коментарите. Само долу е тъпо - скрулираш като идиот.
      Last edited by extreme; 27.05.2010, 14:26.

Коментар

• Браво, че турнахте шрифтове и човечета, ама мене почти всички човечета не ми излизат като картинка, а само като име...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Гъз глава затрива", както е казал народа

Коментар

• Поздравления и от мен!

Коментар

• Хм, изпробвах новата функция за изтриване на коментар. Работи.
              Два бъга, за които бях репортнал също са отстранени.

Но, коментарът, който изтрих беше в друга тема, защото прецених, че е за тук, а именно:

Нов аромат от Кайли Миноуг???? WTF??? Това не е ли новина за тялото.бг?
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• ивенстора е мого хубав и ми жаресва

Коментар

• Неееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                    давам ти конкретен проблем - четеш трета страница на дадена тема например и искаш да преминеш на следващата -> но нямаш тази възможност и се налага да скролваш до долу за да натиснеш съответния бутон -> след което се отзоваваш на следващата страница на която половината е реклама, но ти не можеш да прочеттеш следващото мнение, а трябва отново да скролваш за да стигнеш следващото мнение в тема

друг проблем - искаш да обновиш страницата -> трябва да се върнеш на главната страница "коментари" и после пак да влезеш в същата тема

и т.н.

общо взето се набляга на кликанията и скролванията за да се прекара повече време във форумчето защото голяма част от другата информация никой не го интересува
                    Мога да си легна спокойно, че има поне един, който не е хейтър Евала p0lki моите поздравления!
                    Относно рекламата - същото е като да се сърдиш на телевизията, защо пускат реклама точно като ти е най-интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Админа,

няма достъп до всички теми от различните форуми.
                      Например "Валутна търговия" има 21 страници с теми, но достъп има само до 1-ва страница. Сложете и там избор на страница. А ако сложите да го има и отгоре на страницата ще "ровим" още по-лесно....
                      +1

Коментар

• не

Коментар

• Първоначално изпратено от plamenbg Разгледай мнение
                          Здравейте пичове,
                          Ше се намери ли един в тая държава, който да не е хейтър или поне като е хейтър с голяма уста нека седне и даде предложения какво би му харесвало, а не обратното (да се криткува май е по-лесно ).

P.S. за хейтърите - считайте ме за неутрален

давам ти конкретен проблем - четеш трета страница на дадена тема например и искаш да преминеш на следващата -> но нямаш тази възможност и се налага да скролваш до долу за да натиснеш съответния бутон -> след което се отзоваваш на следващата страница на която половината е реклама, но ти не можеш да прочеттеш следващото мнение, а трябва отново да скролваш за да стигнеш следващото мнение в тема

друг проблем - искаш да обновиш страницата -> трябва да се върнеш на главната страница "коментари" и после пак да влезеш в същата тема

и т.н.

общо взето се набляга на кликанията и скролванията за да се прекара повече време във форумчето защото голяма част от другата информация никой не го интересува

Коментар

• Здравейте пичове,
                            Ше се намери ли един в тая държава, който да не е хейтър или поне като е хейтър с голяма уста нека седне и даде предложения какво би му харесвало, а не обратното (да се криткува май е по-лесно ).

P.S. за хейтърите - считайте ме за неутрален

Коментар

• Първоначално изпратено от n_penkov_bg Разгледай мнение
                              Помислихте ли за Wide-screen мониторите?
                              Инвестор-а използва само половината екран в момента.
                              Някой може ли да ми помогне да пусна нова тема? Нещо не ми се получава.

Коментар

• Wide screen мониторите

Помислихте ли за Wide-screen мониторите?
                                Инвестор-а използва само половината екран в момента.

Коментар

Working...
                                X