IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви новият вид на Инвестор-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
    Не е тайна, разбира се
    Аз съм горд с това, което сме свършили. Да, има за доизкусуряване, но сме отстранили ключови досега проблеми и сме предоставили по-добра услуга - със сигурност

Слушам с интерес всяка критика и коментар и си вадим поуки, промените няма да спрат дотук
    За слушане - слушашате, но поуки не вадите като гледам.. щом сте поразместили сайта помислете какво е вързано към него от другите сайтове.. в тази връзка - вържете наново валутните курсове в днес.бг.. че празните полета там говорят зле за професионализма ви..

Коментар

• Ако може да направите нещо с фона-много блести-е има и положетелна черта-ще спестявам от осветление в помещението.
      Може и да е от недовиждане,но трудно различавам коя тема е отваряна и коя не-сливат ми се цветовете
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Предният вариант беше по-хубав. Намалете размера на информацията за пишещия мнение. Знаем си никовете,не виждам защо трябва да имаме и ПРАЗНО място за снимки.
        Last edited by master of the seven seas; 26.05.2010, 16:17.

Коментар

Не е тайна, разбира се
          Аз съм горд с това, което сме свършили. Да, има за доизкусуряване, но сме отстранили ключови досега проблеми и сме предоставили по-добра услуга - със сигурност

Слушам с интерес всяка критика и коментар и си вадим поуки, промените няма да спрат дотук
          За дизайн ли говориш, за функционалност или и за двете?

И още един въпрос. Ако мнозинството от анкетираните се обяват за връщане на старата версия, до каква степен това би имало значение за теб и екипа ти.
          Last edited by Peter(Petar); 26.05.2010, 15:52.

Коментар

• Админа,

няма достъп до всички теми от различните форуми.
            Например "Валутна търговия" има 21 страници с теми, но достъп има само до 1-ва страница. Сложете и там избор на страница. А ако сложите да го има и отгоре на страницата ще "ровим" още по-лесно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
              А какъв е твоя коментар, ако не е тайна.
              Не е тайна, разбира се

Коментар

• Харесва ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
                  еми ъпдеитнете анкетата тогава ,щото сега излиза че едва ли не на всички им харесва а това както разбрахме не е вярно
                  Или вие искате нарочно да заблудите хората ?
                  честно казано не разбирам защо с такава омраза подхождате - софтуерът не позволява изчистване на вече дадени гласове

единственото, което е по силите ми, е да да видя проблема, да изтрия профилите, направили манипулацията и да кажа колко са били и за коя възможност са се изказали.

това е маааалко по-надолу в темата

Коментар

• [QUOTE=Андрей
                    За съжаление не мога да извадя вече дадените гласове от анкетата, макар потребителите да са изтрити[/QUOTE]

еми ъпдеитнете анкетата тогава ,щото сега излиза че едва ли не на всички им харесва а това както разбрахме не е вярно
                    Или вие искате нарочно да заблудите хората ?
                    Last edited by Zal_Negodnik; 26.05.2010, 15:06.

Коментар

• Абе, свиква се :-)
                      Барнете само размерите на буквите!

А, това с анкетите - от години пискаме, че се манипулират!
                      Last edited by psycoholic; 26.05.2010, 14:56.
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

за мен наистина няма значение кой е, защото му изтрих стотина профила. ако отново видим манипулация, ще последва същото

нека не изместваме темата с коментарите за новия ни сайт
                        А какъв е твоя коментар, ако не е тайна.

Коментар

• много ви е голям шрифта де, ще ни удари някоя буква в главата. Голямо скролване пада, няма нужда такава разтегливост при такива огромни заглавия. И секцията последни новини трябва да е по-дълга, а не само новините от преди час.

Коментар

• на мен ми харесва вбюлетинчето и новия дизайн свикнах

Предполагам на хората с големи монитори малко им блести ама на 15.6 монитор на лаптоп е екстра решението е променете една идея ъгала на виждане (бутнете монитора назад) и заспива
                            mWPCloud.com

Коментар

• Пълен хаос е новата версия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Сега ИП-та - дал господ.
                                А за да тръгне каквото и да било някой трябва да го качи на сървъра - т.е - да има достъп - парола и т.н. Та освен някой от вашите да го направи - друг шанс почти няма.
                                за мен наистина няма значение кой е, защото му изтрих стотина профила. ако отново видим манипулация, ще последва същото

нека не изместваме темата с коментарите за новия ни сайт

Коментар

Working...
                                X