Първоначално изпратено от Андрей Любенов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ви новият вид на Инвестор-а?
Collapse
X
-
Предният вариант беше по-хубав. Намалете размера на информацията за пишещия мнение. Знаем си никовете,не виждам защо трябва да имаме и ПРАЗНО място за снимки.Last edited by master of the seven seas; 26.05.2010, 16:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеНе е тайна, разбира се
Аз съм горд с това, което сме свършили. Да, има за доизкусуряване, но сме отстранили ключови досега проблеми и сме предоставили по-добра услуга - със сигурност
Слушам с интерес всяка критика и коментар и си вадим поуки, промените няма да спрат дотук
И още един въпрос. Ако мнозинството от анкетираните се обяват за връщане на старата версия, до каква степен това би имало значение за теб и екипа ти.Last edited by Peter(Petar); 26.05.2010, 15:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеА какъв е твоя коментар, ако не е тайна.
Аз съм горд с това, което сме свършили. Да, има за доизкусуряване, но сме отстранили ключови досега проблеми и сме предоставили по-добра услуга - със сигурност
Слушам с интерес всяка критика и коментар и си вадим поуки, промените няма да спрат дотук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениееми ъпдеитнете анкетата тогава ,щото сега излиза че едва ли не на всички им харесва а това както разбрахме не е вярно
Или вие искате нарочно да заблудите хората ?
единственото, което е по силите ми, е да да видя проблема, да изтрия профилите, направили манипулацията и да кажа колко са били и за коя възможност са се изказали.
това е маааалко по-надолу в темата
Коментар
-
[QUOTE=Андрей
За съжаление не мога да извадя вече дадените гласове от анкетата, макар потребителите да са изтрити[/QUOTE]
еми ъпдеитнете анкетата тогава ,щото сега излиза че едва ли не на всички им харесва а това както разбрахме не е вярно
Или вие искате нарочно да заблудите хората ?Last edited by Zal_Negodnik; 26.05.2010, 15:06.
Коментар
-
Абе, свиква се :-)
Барнете само размерите на буквите!
А, това с анкетите - от години пискаме, че се манипулират!Last edited by psycoholic; 26.05.2010, 14:56.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеза мен наистина няма значение кой е, защото му изтрих стотина профила. ако отново видим манипулация, ще последва същото
нека не изместваме темата с коментарите за новия ни сайт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеСега ИП-та - дал господ.
А за да тръгне каквото и да било някой трябва да го качи на сървъра - т.е - да има достъп - парола и т.н. Та освен някой от вашите да го направи - друг шанс почти няма.
нека не изместваме темата с коментарите за новия ни сайт
Коментар
Коментар