IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви новият вид на Инвестор-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дам, тийн е много добро определение.
    Единственото хубаво във форума е редактора за писане на коментари и опциите за прикачане на файлове.
    Новини и заглавна страница - просто ужас - разхвърляно е и бие на днес.бг

Дано има ъпдейти, че така е супер неудобно...

И дано сложите рейтинги на постовете.

Коментар

• @ onakliev - то затова падна нивото на този форум, заради такива като теб, които "влизат чат-пат да си губят времето". Да, аз наистина съм питала по-запознати от мен хора, хора-специалисти, защото аз съм акционер в тази компания и за мен е важно да знам, че продуктите са качествени! Разбирам от този бизнес, но винаги е добре да познаваш хора, които разбират повече

@ SStoilov - за мен търсачката си работи перфектно.

@ kaloian - теб те знаем, вечният хейтър на Инвестор-а. Сигурно са те уволнили от там, а

Онзи новоизлюпения ник няма да го коментирам естествено, а споменЪ ще е най-добре ако смени форума

Айде няма да разводнявам темата повече, изливайте си злобата тука, аз ще гледам и чакам резултатите в отчета
      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
        Същото направиха и с bloomberg.com, но поне там старата версия си я има още слава богу. Съгласен съм с упреците, че мястото се разхищава и човек трябва сега да скролва доста за да види повечето неща. Технически тази версия сигурно е по-добра, но оформлението е ужасно.
        Но bloomberg.com имат и непокътната мобилна версия, а и там няма такива промени като невъзможност за редактиране и невъзможност да видиш предишни постове на съфорумци

Абе как въобще ги сравняваш с блумберг тия...
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Същото направиха и с bloomberg.com, но поне там старата версия си я има още слава богу. Съгласен съм с упреците, че мястото се разхищава и човек трябва сега да скролва доста за да види повечето неща. Технически тази версия сигурно е по-добра, но оформлението е ужасно.

Коментар

• Новия вид не ми харесва изобщо. Дървено ми седи. По-грозно е, разхищава мястото на екрана. Върнете стария!

Бъг:
            Като влизам в темата NYSE и ме праща за зелен хайвер на сления адрес:
            http://www.investor.bg/forum/profile.php?do=dst
            и трябва да натисна Back за да отида където искам.
            IE8
            Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от Перун Разгледай мнение

На пристигане видях десетина реда текст и мноооого реклама. Сигурно ми е малък монитора. Те читателите на Investor-а не си ползват лаптопите, а сърфират на плазмата
              Рекламата нали се вижда добре? Значи целта на новия сайт е постигната Сега че нямало текст е кво толкова...картинките на новините нали вече са големи и красиви

Коментар

• изобщо не ми допада новата версия. преди още докато влезеш във сайта и виждаш това, което те интересуваш, а сега липсва тази информация.
                организацията на първа страница преди беше много добра, а сега е супер разхвърляна и съдържа куп безполезни неща.
                лично мнение

Коментар

• Бива. Тъкмо загубих фокуса, и увеличиха буквите и контраста.
                  Разбира се, хубаво е да се обновява отвреме на време.

Коментар

• На пристигане видях десетина реда текст и мноооого реклама. Сигурно ми е малък монитора. Те читателите на Investor-а не си ползват лаптопите, а сърфират на плазмата
                    ""\_(o.O)_/""

Коментар

• Не знам какво и е доброто на тая нова версия ама има много объркани неща.Да не говорим че на някой им изчезнаха портфейлите сздадени тук или пък са с грешки.От друга страна преди всичко се виждаше с един поглед а сега трябва да мърдам с мишката докато намеря каквото ми трябва.Не ми харесва тази версия Смотана е !!!!!

Коментар

• Честно казано не виждам никакви концептуални промени, визията е действително малко натоварваща зрението. Сори, предполагам, че ви е струвало време, но понякога има и неуспешни опити.
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
                          .......................
                          Колкото до поредния "разбирач" onakliev, тъй като те гледам, датата ти на регистрация във форума е след моята, така че недей много да говориш кой кога се е появил А, нека ти помогна: старите теми се търсят с търсачката!

На мен лично ми е интересно да чуя мнението на старите, т.нар. hard юзъри, а не на някакви новопоявили се тролчета. Вчера например видях мнение на neduded в някоя от темите.. Ще ми се да чуя неговото мнение примерно!
                          Maq, ти си пристрастна и е нормално да те кефи. Ето виж ми датата на регистрация и ти казвам - новия е по-зле от стария като визия. Другия му проблем е че го пускат полуфунциониращ - така не се прави.

Коментар

• Е, аз съм бая по-стар потребител, но новата визия изобщо не ми харесва. Не че и старата ми харесваше.

За рекламите да не говорим.

Е изхитрили сте се рекламата във форекса да е бекграунд имидж, ама и това няма да помогне....

Търсачката ли ?!?!

Търсачката никога не е работила като хората.

Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
                            М/у другото говорих с много хора, които наистина разбират от Интернет бизнес и с това си изкарват хляба и всички до един бяха единодушни, че новата версия на сайта е в пъти по-добра от старата! Но пък какво ли разбират хора, които работят за Microsoft примерно в сравнение с няколко форумни трола, заедно с няколко драскача от конкуренцията (на които м/у другото им личи от 100 км., че са такива)

Колкото до поредния "разбирач" onakliev, тъй като те гледам, датата ти на регистрация във форума е след моята, така че недей много да говориш кой кога се е появил А, нека ти помогна: старите теми се търсят с търсачката!

На мен лично ми е интересно да чуя мнението на старите, т.нар. hard юзъри, а не на някакви новопоявили се тролчета. Вчера например видях мнение на neduded в някоя от темите.. Ще ми се да чуя неговото мнение примерно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                              Аз като старо куче ще кажа че ми допада новата версия изключително много!
                              Младата булка Мая също
                              Ти пък какво старо куче си?
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз като старо куче ще кажа че ми допада новата версия изключително много!
                                Младата булка Мая също
                                ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

Working...
                                X