If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До преди 10 мин анкетата беше 60% за стария при 80 гласа...явно от ИБГ бутнаха "служебно" резултата за да няма уволнения. Погледни коментарите и ще ти стане ясно кой за какво е
Разбира се че ми харесва новия сайт.
Добре е че има развитие, не стои на едно място, а се развива. Като гледам 30% са консервативни, но добре че над 50% подкрепят развитието.
До преди 10 мин анкетата беше 60% за стария при 80 гласа...явно от ИБГ бутнаха "служебно" резултата за да няма уволнения. Погледни коментарите и ще ти стане ясно кой за какво е
Разбира се че ми харесва новия сайт.
Добре е че има развитие, не стои на едно място, а се развива. Като гледам 30% са консервативни, но добре че над 50% подкрепят развитието.
Не ми харесва !!!
От 5 години всеки ден влизм тук и в други конкурентни сайтове и знаех къде да си намеря информацията , а сега започнах да поглеждам само форума.
Изскачащата реклама е дразнещо досадна не само тук , но и в други сайтове.
Лошото е , че и с това ще свикнем.
Добре си е новата визия на сайта, просто е нещо различно от преди, нормално де, и трябва време да свикне човек. След 2-3 седмици се свиква и не прави впечатление.
Повечето потребители одобряват новата визия, добре е да се дава път на новото. Успех.
Харесва ми. Само е кофти че под статиите коментарите са ограничени като място. А всъщност именно там би трябвало да се позволява доста пъ-дълги коментари.
По принцип не обичам да критикувам и адмирирам желанието на собствениците да подобряват визията на сайта, но новият вид има един съществен недостатък: когато се отваря през джобно PC трябва доста да се "приплъзва" екранът надясно, за да се видят котировките, което е голямо неудобство, за хора като мен, които не са пред настолния компютър по цял ден. Затова и гласувам да се върне старата визия (или поне подредбата).
Определено новият вид не ми допада особено (може би просто моментно състояние), но ми допада нещо друго...това че има повече място за реклама. Все пак ако някой се интересува от дадена информация - тя си е в сайта; може да не е там където на всички ни се иска, но все пак е вътре и с малко търсене ще се намери.
Самата идея за промята и още повечето рекламни полета, които се забелязват ме навяват на мисълта, че има заинтересовани лица от това рекламно място. Според мен това, което ще компенсира неудобството, което изпитваме повечето в момента ще бъде компенсирано в следващите отчети.
Към момента не съм акционер, но определено тази компания е в полезрението ми и може скоро да променя статута си Все пак важното е да се добавя стойност към компанията, а този ход със сигурност е стъпка в тази посока
Да прав си, но до някъде.
Това че има повече място за реклама е добре за инвеститорите които ще чакат повече печалба - да така е.
Това че рекламата измества съдържанието и вече трябва да се ровим за да го намираме е лошо за потребителите - появи ли се качествена алтернатива ще има масов отлив....
Ти прецени отлива на потребители как ще се отрази на рекламодателите и съответно на акционерите Дано не съм прав, но лично аз се усещам че все повече се обръщам към инфосток като се замотам да намеря нещо си тук. Преди ми беше много удобно, а сега е разхвърлия.
Анкетата също е красноречива. Това че нещо е ново не значи задължително че е по-добро
Определено новият вид не ми допада особено (може би просто моментно състояние), но ми допада нещо друго...това че има повече място за реклама. Все пак ако някой се интересува от дадена информация - тя си е в сайта; може да не е там където на всички ни се иска, но все пак е вътре и с малко търсене ще се намери.
Самата идея за промята и още повечето рекламни полета, които се забелязват ме навяват на мисълта, че има заинтересовани лица от това рекламно място. Според мен това, което ще компенсира неудобството, което изпитваме повечето в момента ще бъде компенсирано в следващите отчети.
Към момента не съм акционер, но определено тази компания е в полезрението ми и може скоро да променя статута си Все пак важното е да се добавя стойност към компанията, а този ход със сигурност е стъпка в тази посока
Коментар