IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви новият вид на Инвестор-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубав, лош ще свикнем и с него. Само ако шрифта бе с 50% по-голям, че повече от 5 мин не мога да се взирам...

Коментар

• @Maq7
      И аз разговарях с много хора, които си изкарват хляба с това и с Microsoft и т. н.
      Че как да не ги потърся тия хора и да ги питам за мнението им - та сайта, в който си губя времето чат-пат е толкова важен за мен!!!!!
      Не знам от кога си регистрирана, но в поседните години не съм чел много мнения от теb - по-добре кажи от кога си на трудов договор.

You are pathetic!

П.С.: Не си спомням да съм те нападал лично
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Maq7

Нищо не разбират твоите хора от бизнес , защото сигурно са работници.Всяка промяна в подобен дизаин коства време на потребителите да си издирват там каквото ползват.
        D.Y.F-091066

Коментар

• проблема е че на повечето компании липсват данните за печалба приходи ПЕ и тн. къде са

Коментар

• Супер е сайта. Чудих се защо им отне толкова много време да го променят.

Успех !

Коментар

• М/у другото говорих с много хора, които наистина разбират от Интернет бизнес и с това си изкарват хляба и всички до един бяха единодушни, че новата версия на сайта е в пъти по-добра от старата! Но пък какво ли разбират хора, които работят за Microsoft примерно в сравнение с няколко форумни трола, заедно с няколко драскача от конкуренцията (на които м/у другото им личи от 100 км., че са такива)

Колкото до поредния "разбирач" onakliev, тъй като те гледам, датата ти на регистрация във форума е след моята, така че недей много да говориш кой кога се е появил А, нека ти помогна: старите теми се търсят с търсачката!

На мен лично ми е интересно да чуя мнението на старите, т.нар. hard юзъри, а не на някакви новопоявили се тролчета. Вчера например видях мнение на neduded в някоя от темите.. Ще ми се да чуя неговото мнение примерно!
              Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Зяпах, кьорих се, но такава тема не намерих, а за такава сериозна промяна на един от любимите и сайтове е редно да има, поне така си мисля.
                Моето лично мнение е:
                Минуси:
                - Много инфо на първа страница
                - липсва инфото с компаниите от предния дизайн
                - Дизайнът е много сходен на останалите сайтове за новини в Бг - имам странното чувство, че са правени от един и същ график
                - Голяма част от информацията на първа страница е стари анализи
                - Трябва много да скролваш и т.н.
                Плюсове:
                - повече настройки на профила
                - по-бърза работа на сайта
                - интересни графики

За мен основното нещо, което инвестора са пропуснали е възможността, потребителя сам да избере коя версия на сайта да ползва - новата или старата (абв направиха точно така и аз съм си със старата поща) - дано да могат да го добавят, аз лично харесвам старата версия повече и честно казано (макар да оценявам труда им и желанието за развитие и промяна) смятам, че парите хвърлени за направата на новия сайт, са пари хвърлени на вятъра.

Вашето мнение какво е?

П.С. Не мога да пусна анкета (явно не съм наясно как става), но ако може модито да я пусне със следните отговори:

- да, супер е, Инвестора рулира
                - абе като за български сайт става
                - ми не става, ама все пак имат желание
                - върнете старата версия

П.П.С. Аз гласувам за старата версия
                Анкетата е хубава по принцип.

Ако може по добри и коректни отговори!

Коментар

• Страхотен ТИИНЕЙДЖЪРСКИ сайт! Най-сетне направихте нещо за истинската си аудитория! А и дамите се появиха с новта версия-вече сте конкуренция на bg-mama!
                  E, ако имаше и инфо за акции...
                  А старите теми във форума как се търсят?
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
                    Аз мога да кажа единствено едно огромно БРАВО!!! Според мен отдавна флагменът на групата имаше нужда от "обновяване" и аз лично просто съм очарована от новото "лице"!!! Това, което ми направи впечатление на "първо четене":

- много по-добър дизайн, идеален е за мен. Много по-четливо е.
                    - много по-подреден и прегледен е сайта
                    - графиките просто къртят. И това, че може да сравняваш различни компании на графиката или да сравняваш спрямо СОФИКС, също много ме изкефи.
                    - търсачката на Бюлетина най-накрая е направена удобна
                    - търсачката горе вдясно е супер удобно направена така
                    - коментарите под статия - нещо, което също трябваше да стане в един момент
                    Това, което е направено с форума също ми допада много!

Така че аз гласувам за 1вата опция
                    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Харесва ли ви новият вид на Инвестор-а?

Зяпах, кьорих се, но такава тема не намерих, а за такава сериозна промяна на един от любимите и сайтове е редно да има, поне така си мисля.
                      Моето лично мнение е:
                      Минуси:
                      - Много инфо на първа страница
                      - липсва инфото с компаниите от предния дизайн
                      - Дизайнът е много сходен на останалите сайтове за новини в Бг - имам странното чувство, че са правени от един и същ график
                      - Голяма част от информацията на първа страница е стари анализи
                      - Трябва много да скролваш и т.н.
                      Плюсове:
                      - повече настройки на профила
                      - по-бърза работа на сайта
                      - интересни графики

За мен основното нещо, което инвестора са пропуснали е възможността, потребителя сам да избере коя версия на сайта да ползва - новата или старата (абв направиха точно така и аз съм си със старата поща) - дано да могат да го добавят, аз лично харесвам старата версия повече и честно казано (макар да оценявам труда им и желанието за развитие и промяна) смятам, че парите хвърлени за направата на новия сайт, са пари хвърлени на вятъра.

Вашето мнение какво е?

П.С. Не мога да пусна анкета (явно не съм наясно как става), но ако може модито да я пусне със следните отговори:

- да, супер е, Инвестора рулира
                      - абе като за български сайт става
                      - ми не става, ама все пак имат желание
                      - върнете старата версия

П.П.С. Аз гласувам за старата версия
                      346
                      да, супер е, инвестор-а рулира
                      47.11%
                      163
                      абе като за български сайт става
                      9.83%
                      34
                      ми не става, ама поне имат желание
                      7.80%
                      27
                      върнете старата версия
                      35.26%
                      122

The poll is expired.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
                    Working...
                    X