IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форексов вярвам ти , че вече знаеш колко ще загубиш на форекс пазара- всичко както винаги. Да развит пазар е форекс - пазара но ти със знанията си и опита не си развит за него. Сега обясни колко са загубили притежателите на акции от Кока- кола, Форд, Маикрософт...за 20-30-40г. При тебе има момче ужасяваща некомпетентност прикрита за големи претенции. Търсят те от форекс - хазарта всеки месец да ти вземат пенсията, а ти се мислиш за голям играч

Коментар

• Абе Мастъре, викаш само при БФБ за едни да спечелят други губят. При форекса не е така а?
      И я да питам при банк рън, колко ти е гарантиран депозита, т.е.е гарантиран ама в бъдеще неопределено ще си получиш главницата. А не е ли същото една инфалция по голяма от лихвата не само че ти изяжда лихвата, ама и ти яде главницата или няма такова? Аз съм за пасивните доходи, ама не точно на банковите депозити
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Бфб-то е нулева игра. За да спечели един друг трябва да загуби. Така че, колкото и гарги да сте на клона е все тая...
        като е нулева игра, обясни ми кой загуби от акциите на Епъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          А форекс- хазарта за теб
          И форекса като фондовите пазари има голям елемент на хазарт. Никога не съм го отричал. Въпросът е, че валутният пазар е най-развития и ликвиден пазар. Там зная точно колко ще загубя ако си закрия губещата позиция. Докато при бфб-то никога не знаеш колко ще ти е загубата ако решиш да продаваш боклуците, защото на всичкото отгоре няма и никаква ликвидност... Бфб-то е като песента на Ийгълс "Хотел Калифорния", Кире... You can check out anytime you like but you can never leave!

Поздравче - http://www.youtube.com/watch?v=VJ9-aD7NdHQ
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• А форекс- хазарта за теб е безкраина редица от нули- не знам кои печелят , но ти все губиш

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Трябва да има хора като теб - иначе ще станем прекалено много гарги на клона
              Бфб-то е нулева игра. За да спечели един друг трябва да загуби. Така че, колкото и гарги да сте на клона е все тая...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И кое му е нормалното на Форексов с години да му обират до шушка парите на форекс - хазарта и отгоре на това да се нарича с гръмкото име ФорексМастерВсе едно напълно слепия да се нарече соколовия поглед

Коментар

А аз лично не бих си давал парите без да са ми гарантирани. Мажо ти взема стинките и след това продава акции за да има откъде да ти плаща дивидент. Така ти получаваш дивидент, но ти пада цената на кацията... Все едно аз да давам депозит и да получавам лихва, но да ми намалят главницата?! Тъпо е нали?
                  Трябва да има хора като теб - иначе ще станем прекалено много гарги на клона И нещата като нищо ще вземат да станат нормални - демек трудно да се прави доходност.

Коментар

• Не все едно на форекс хазарта където те занулиха- вкарваш едни суми пари и след това не ти остава и стотинка

Коментар

Аз лично за 5-6% не бих се занимавал да си давам парите.
                      А аз лично не бих си давал парите без да са ми гарантирани. Мажо ти взема стинките и след това продава акции за да има откъде да ти плаща дивидент. Така ти получаваш дивидент, но ти пада цената на кацията... Все едно аз да давам депозит и да получавам лихва, но да ми намалят главницата?! Тъпо е нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Здравей Спекулант,
                        и на мен на онея времена ми прилича макар че историята никога не се повтаря напълно еднакво.
                        И тогава никой не искаше да купува акции, модерни бяха дивиденските цигарени акции и придобиванията на големите компании - Нефтохим, Соди, Балканфарма придоби фармациите
                        Сега модерни отново са дивиденските компании - имотните и фармациите, придобиванията също са в областа на големите компании Еларг, БТК и Булгартабак придобива цигарените.

Дали другите последвали събития ще се повторят, ще поживеем ще видим...

Не е препоръка.
                        Където е текло пак ще тече Биг.
                        Добрият, стар Батя

Коментар

На мен всяка година ми е лесно - просто си получавам лихвата по гарантирания банков депозит.
                          Искаш да кажеш по "гарантирания" И да по-лесно е но за това пък доста често и доста по-малко. Аз лично за 5-6% не бих се занимавал да си давам парите.

Коментар

Всъщност тази година бе доста лесно - просто ти трябваха дивидентни компании
                            На мен всяка година ми е лесно - просто си получавам лихвата по гарантирания банков депозит.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                              Голяма търговия днес, не мога да я прегледам
                              На този умрял пазар, как ги правите тези проценти ми е много любопитно
                              Всъщност тази година бе доста лесно - просто ти трябваха дивидентни компании

Всъщност даже изпитвам леки съжаления, можеше да го докарам и до бая повече все пак БГРЕЙТ е 48% от началото на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                Голяма търговия днес, не мога да я прегледам
                                На този умрял пазар, как ги правите тези проценти ми е много любопитно
                                Ами,приказвай и ти..какво ти пречи??Да не би някой да ти прави проверка??

Коментар

X