IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голяма търговия днес, не мога да я прегледам
    На този умрял пазар, как ги правите тези проценти ми е много любопитно
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      ......Едно от най-безспорните неща е че нещата постоянно се повтарят, да не кажа дори винаги, въпросът е да можеш да го видиш. Имаше един лаф дето най-голямата грешка на спекуланта е когато си каже "този път е различно!" не е различно, ако си е губил парите 20 пъти и на 21 ще ги изгуби няма страшно
      мога само да добавя -

Красотата на търгуването се състои в това, че продължаваш да допускаш същите грешки
      като се надяваш, че ги правиш в много по-малък мащаб

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Преди 5 години, когато ви казах каква криза предстои, къде бяхте та не гледахте по-далеч от носа си? Стискате боклуците и досега с надеждата, че нещата пак ще станат такива каквито бяха... Защо смятате, че през следващите 5 години нещата ще са по-различни от изминалите 5?
        Мастъре от 2008 година съм назад само 2011 и то с далеч по малко отколкото съм бил напред всяка една друга година. Така че нищо лошо тези години да продължават така. За тази година до сега 16% нагоре

Коментар

Въпросът е да можеш да виждаш малко по-далеко от носа си, да четеш между редовете
          Преди 5 години, когато ви казах каква криза предстои, къде бяхте та не гледахте по-далеч от носа си? Стискате боклуците и досега с надеждата, че нещата пак ще станат такива каквито бяха... Защо смятате, че през следващите 5 години нещата ще са по-различни от изминалите 5?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Точно това имах предвид Не случайно съм ти написал това

Въпросът е да можеш да виждаш малко по-далеко от носа си, да четеш между редовете и да не се смяташ за господ Бог и да казваш всяко нещо като от последна инстанция!

Коментар

най-голямата грешка на спекуланта е когато си каже "този път е различно!" не е различно, ако си е губил парите 20 пъти и на 21 ще ги изгуби няма страшно
              И защо стоите още на бфб-то след като постоянно губите пари? Там си струва да се стои само ако вземаш комисионни от всяка сделка... Останалото е ташак...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Шпекулантов, един от най-големите митове е, че историята се повтаря. Ако бе така то библиотекарите щяха да са най-богатите хора!?
                Сори, Форекс Мастър, гледам да не ти се вързвам на многото ..пиииииу.. дето пишеш, ама това си е грандиозна глупост. Едно от най-безспорните неща е че нещата постоянно се повтарят, да не кажа дори винаги, въпросът е да можеш да го видиш. Имаше един лаф дето най-голямата грешка на спекуланта е когато си каже "този път е различно!" не е различно, ако си е губил парите 20 пъти и на 21 ще ги изгуби няма страшно

Въпросът е да можеш да виждаш малко по-далеко от носа си, да четеш между редовете и да не се смяташ за господ Бог и да казваш всяко нещо като от последна инстанция!

Жив и здрав да си! И успех в живота!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                  Доста си подхожда със сегашната картинка.
                  Шпекулантов, един от най-големите митове е, че историята се повтаря. Ако бе така то библиотекарите щяха да са най-богатите хора!?

Коментар

• Айде на хаирлия да е Батя. Дивидентите от Шератон помните ли ги? Колко им се цъклих тогава, като млад студент.

Коментар

• Здравей Спекулант,
                      и на мен на онея времена ми прилича макар че историята никога не се повтаря напълно еднакво.
                      И тогава никой не искаше да купува акции, модерни бяха дивиденските цигарени акции и придобиванията на големите компании - Нефтохим, Соди, Балканфарма придоби фармациите
                      Сега модерни отново са дивиденските компании - имотните и фармациите, придобиванията също са в областа на големите компании Еларг, БТК и Булгартабак придобива цигарените.

Дали другите последвали събития ще се повторят, ще поживеем ще видим...

Не е препоръка.
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• До колкото си спомням 2000-2001 г. също беше голям спек на БФБ-то. Още му държеше от руската криза и последвалия 80-90% срив на цените. Никой не вярваше в светлото бъдеще, чужденците разпродаваха когато има на кой, а понякога с дни нямаше сделки при най-големите компании. Доста си подхожда със сегашната картинка.
                        Естествено че най-добрия момент за покупки и формиране на средно и дългосрочен портфейл от акции е точно в такива времена.
                        Все пак нека всеки сам си прецени доколко може да държи на риск, а и да умее да изчака добрите времена за проджаби.
                        Добрият, стар Батя

Коментар

• В условия на стагфлация артии не се купуват ....Под артии нямам предвид БФБ-то щото там всичко е за делистване и ликвидация
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Не знам как е при вас момци, но при мен последните два месеца спекулата на БФБ върви много добре. И още по-хубавото е, че не оставам без идеи за нови и нови "приключения".
                            Това даже ме мотивира да изтупам от прахта стария си, могъщ ник и дано това е знак за ново начало на БФБ. Такова каквото беше при стартирането ми през 2001 г.
                            Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Няма повод за оптимизъм след като некои мажоритари слязоха на форумно ниво (отделен въпрос е дали някога са били над него ....) да обясняват "инвестиционните" си намерения в опит да напомпят артиите си ....

Хората са го казали пределно ясно на 10.08.:

В дългосрочен план ситуацията се влошава непрекъснато
                              В дългосрочен план ситуацията се влошава, но за теб - защото я носиш тая фуражка и ти я заврял мозъка.... що не ме послуша да се поразходиш до морето, а
                              Основната ти грешка е да определяш поведението на няколко лица като структуро-определящо за живота на един цял народ. Мислиш, че мажо може всичко (или му е позволено до безкрай) ?
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Няма повод за оптимизъм след като некои мажоритари слязоха на форумно ниво (отделен въпрос е дали някога са били над него ....) да обясняват "инвестиционните" си намерения в опит да напомпят артиите си ....

Хората са го казали пределно ясно на 10.08.:

...The upgrade does not reflect an improvement in our view of the country's short-term creditworthiness....
                                В дългосрочен план ситуацията се влошава непрекъснато
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X