IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Нали за да тръгне възхода, трябва да останем само най-коравите бици
    Трябва да дойдат нови инвеститори които не са губили до сега и не са препазливи като старите и трябва да се променят правилата за търгуване за да се появи ликвидност и арбитраж.

Тук е класацията за най- спекулативни акции на форума
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Татяна Буруджиева, политолог: Ще управлява партията с най-много гласове, това е и битката – кой ще е на първо място

Препоръчване (2)

От Дневник Всички статии на автора
      Последна промяна в 07:06 на 08 яну 2013, 353 прочитания, 13 коментара
      По темата

Евгений Дайнов, политолог: Най-вероятно в новия парламент ще има 7 партии, едната - на откровени мошеници - 05 яну

Петър Щурм Константинов, политолог: Напълно възможно е да трябва два пъти да гласуваме за парламент - 04 яну

Андрей Райчев: Бойко Борисов ще се подготвя за президентските избори - 03 яну

Боряна Димитрова, "Алфа рисърч": След изборите ще управлява шарена, нестабилна, нетрайна коалиция - 02 яну
      "Дневник" започна 2013 г. със серия от прогнози на политолози и социолози какво да очакваме в годината на парламентарни избори, първи национален референдум, избор на патриарх, както и коментарите им за развитието на други очертали се политически и обществени тенденции.

Какво би било фатално през 2013?

- Да бъдат опорочени изборите и България да влезе в цикъла на политическа криза. Припомням, че следват 6 години, във всяка от които има провеждане на избори и всяка политическа криза може само да се задълбочава от това обстоятелство.

Ще бъде ли успешен първият национален референдум?

- Надявам се. Аз категорично поддържам употребата на референдума като политически инструмент и като възможност гражданите да изказват позициите си не само от избори на избори. И затова смятам, че всеки трябва да отиде да гласува – както избере, но с ясното съзнание, че от участието в този референдум ще се определя бъдещето на референдумите.

Какво очаквате от бъдещия патриарх?

- Смирение и служение. Отдаденост на вярата и на паството.

Как гледате на възможността ГЕРБ да предизвика по-рано избори, докато има по-голяма преднина пред БСП?

- Тази възможност е отдавна пропусната. Подобно нещо можеше да е ефективно преди година.

Колко партии ще успеят да влязат в следващото Народно събрание? Кои?

- Засега 4, поне според социолозите – ГЕРБ, БСП, ДПС и партията на Кунева. Има обаче около десетина формации, които може да прескочат бариерата. Трябва да видим и какво точно ще направи ДСБ, СДС и напусналите СДС. Според мен вероятността следващият парламент да се състои от 6-7 партии засега не е изключена.

Каква коалиция ще управлява след парламентарните избори?

- Вариантите са само два: България ще избира между дясно правителство и ляво правителство. Ще управлява – независимо от точната форма – онази партия, която успее да получи най-голям процент гласове в изборите. Това е и битката – кой ще е на първо място.

Възможно ли е да се наложи да се гласува втори път, ако следващият парламент не успее да излъчи правителство?

- Според мен не.

Какво ще прави Бойко Борисов след лятото?

- Едно е сигурно – футболът е вечна игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Еми Сбогом! Ще се видим пак на 1 000 пункта

от кУрави по корави ))

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Може би единственият истински икономист в България

Кр. Павлов: Пречките пред растежа на България ще отслабнат през 2013 г.

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...2013-g,145030/
          Абсолютно е прав. Към момента единствената причина да не растем наистина бързо е че въпреки че изхода на капитали се забави, все още няма и приличен вход. Но това е само въпрос на време. С намаляването на рисковите премии в южна европа и сериозното намаляване на вероятността Гърция да излезе от еврозоната е само въпрос на време - и то не кой знае колко дълго потоците да станат отново на приличен плюс.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
            И аз така взимам си Еларга и Сбогом БФБ.
            Еми Сбогом! Ще се видим пак на 1 000 пункта

Коментар

• Може би единственият истински икономист в България

Кр. Павлов: Пречките пред растежа на България ще отслабнат през 2013 г.

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...2013-g,145030/

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Имам някакъв проблем с платформата на Бенча. Пускам поръчки, но не виждам котировки и сделки. Така ли е при вас.
                И аз имах такъв проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                  Е що бе.... все още има читава хартия...
                  Прав си че, все още има читави хартии ама участниците на пазара нещо не ми харесват. Успех!!!

Коментар

Е що бе.... все още има читава хартия...
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Вземаш си парите от Еларга или какво ..
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Ми браво на тях

Ема е...м ти пазара дето 5.5% от оборота е мой.
                        И то в ден дето не търгувам кой знай колко.
                        Е затова след 3 месеца портфейла ми тук ще е наполовина. Каквото взема от Еларга - по други направления.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          Брокери и анализатори са оптимисти за 2013 г. на БФБ-София

http://www.investor.bg/sofix-novini/...sofiia,145004/
                          Ми браво на тях

Ема е...м ти пазара дето 5.5% от оборота е мой.
                          И то в ден дето не търгувам кой знай колко.
                          Е затова след 3 месеца портфейла ми тук ще е наполовина. Каквото взема от Еларга - по други направления.

Коментар

• Моля попълнете и тази анкета, който не я е попълвал и да я затварям. Временните резултати се виждат след повторно влизане от същия линк. Анкетата е на няколко страници

Целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.

Коментар

• Както се пееше в една песен - "хем сме по-красиви, хем сме по-добри"
                              Last edited by SOFIX; 07.01.2013, 12:17.

Коментар

• Това пък е отговора на Форума

Фаворити на форума за поскъпване и понижаване към края на 2013

Коментар

Working...
                                X