IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Стига си лъготил, равновесенов! Не познавам никой, който да се издържа чрез инвестиции на бфб-то. Издържат се само ИП-тата и ПФ-тата и то защото вземат комисионни или горят чужди пари.
    Те и ИП-тата не могат да се издъpжат
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Стига си лъготил, равновесенов! Не познавам никой, който да се издържа чрез инвестиции на бфб-то. Издържат се само ИП-тата и ПФ-тата и то защото вземат комисионни или горят чужди пари.
      аз познавам такива хора и със сигурност доходът им е в пъти на твоя.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        А това което работи никой няма да тръгне да го разтръбява наляво надясно, защото все пак това му е хляба.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не е ли все още малко рано за алкохол? Кви 11 години, кви 5 лева? Аз пиша в това форумче от 5 години.
          Ми ако беше писал от 11 нямаше да гледаш така на нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Форекс, ти нали знаеш, след 11 години ми говори за истината, за сега си по-далеч от нея спрямо мен..
            Не е ли все още малко рано за алкохол? Кви 11 години, кви 5 лева? Аз пиша в това форумче от 5 години.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Често истината е болезнена, но от това не става по-малко истина...
              Форекс, ти нали знаеш, след 11 години ми говори за истината, за сега си по-далеч от нея спрямо мен..

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                С риск да бъда нападнат, на БФБ едва ли има много приложения на изучените инвестиции и модели. Тук повечето неща са ако група лица /мажо/ реши да вдига цената се вдига, ако ли реши да продава се срива. Няма много пазарен принцип, защото повечето компании не са в истинския смисъл публични!
                Има си съвсем прилично приложение. Просто повечето неща в които и да било академични учебници са слабо приложими където и да било по света. А това което работи никой няма да тръгне да го разтръбява наляво надясно, защото все пак това му е хляба. Е излизат от време на време практични пейпъри на една или друга тема, но човек трябва да е достатъчно навътре в нещата първо за да знае какво да търси и след това да може да ги оцени.

Коментар

ние го търпим с години не знам защо.
                  Често истината е болезнена, но от това не става по-малко истина...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    епа прав е за последните пет години
                    Е не е особено, и през този период се правеха пари.

Коментар

Твърди , че който е вкарал пари в акции е прост и ние го търпим с години не знам защо..Може би има връзки в инвестора, няма кой да го резне...
                      епа прав е за последните пет години

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        толкова много народ спори с един човек и без да съм чел постингите оставам с впечатлението, че той е прав, но дори не знам какво твърди
                        Твърди , че който е вкарал пари в акции е прост и ние го търпим с години не знам защо..Може би има връзки в инвестора, няма кой да го резне...

Коментар

• толкова много народ спори с един човек и без да съм чел постингите оставам с впечатлението, че той е прав, но дори не знам какво твърди

Коментар

• Старшинка ти си мега форекс инвеститор на форекс- хазарта- так 100% ти взимат пенсията

Коментар

• Сержант Форексов, а като ти скъсаха шортите на форекс- хазарта защо не ти светна лампата , че си лузър , а пак го повтори това упражнение няколко пъти.Много ли си умен за да до обират постоянно На първите борси пре 90те години се търгуваха и големите банки- ЦКБ, Биохим, ОББ, Булбанк. ЗПАД България- сега Алианц, Орел, Булстрат- но за форексов това са годините на търкане в столовата на сержанското училище

Коментар

• Време е за мощен Оптимизъм на БФБ!!!
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X