IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
    Акциите на БФБ-София май реагират на новината за КТБ.

Аз очаквам сега, БФБ да реагира на новината напрактика, че до края на месеца, ще има милиарди разплатени - или поне така се надявам аз.

Направо ще се изкърти БФБ-то.........стига си плямпал врели-некипели

Коментар

• Акциите на БФБ-София май реагират на новината за КТБ.

Аз очаквам сега, БФБ да реагира на новината напрактика, че до края на месеца, ще има милиарди разплатени - или поне така се надявам аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        След толкоз месеца мъки са заслужава да се постне, за да помнят всички че днес може да си на върха, а утре в калта. Сегашната реалност не е вечна.

http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres..._20141106_1_BG
        Въпросът е какво правим с големите пари, или по скоро какво ще правят те след тази реалност. Знаем, че по закон са защитени само тези до 100 хил евро.

Това с КТБ е прецедент в сегашната история откакто сме във валутен борд.

Лично аз очаквам раздвижване на капитали.

Коментар

• След толкоз месеца мъки са заслужава да се постне, за да помнят всички че днес може да си на върха, а утре в калта. Сегашната реалност не е вечна.

http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres..._20141106_1_BG

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
            Асо от ръкава:
            http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20141106_BG

Разрешение за увеличение на капитала или лиценз - какво отне БНБ?
            еврейски номера аз затуй викам дали е фалирана .

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              За това което говориш тук те разбирам на 100% и смятам че си прав. Аз за другите ти постове говорих, където на каквато и тема да си писал, аз не помня да говориш за нещо дето да има надежда за нещо добро, все лошо.
              Когато не пиша за акции пиша за неща които ме възмущават. Което всъщност е нормалното използване на интернет

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Аз ни най-малко не съм черноглед. Това на къде върви пазара като цяло не ми влияе на настроението нито на себеусещането. Ако намирам пазара за евтин купувам, ако го намирам скъп продавам или поне не купувам. Дали това ще са акции, маратонки или бира за мен лично няма особено значение. Т.е. емоциите които вкарвам в пазара гледам да са минимални. И ако усетя че някоя позиция ме кара да се нервя или пък прекалено да се ентусиазирам, просто я намалявам до степен това да не се случва.

На пък ми е интересно защо толкова емоционално приемате нещо толкова прозаично. Повишили се цените 20% голяма работа - или пък паднали 20%. Това е само мигче в живота ви. Не си заслужава човек да хаби емоционална енергия за такива дреболии.
                За това което говориш тук те разбирам на 100% и смятам че си прав. Аз за другите ти постове говорих, където на каквато и тема да си писал, аз не помня да говориш за нещо дето да има надежда за нещо добро, все лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  казаха че са фалирали катебето . ама дали
                  Асо от ръкава:
                  http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20141106_BG

Разрешение за увеличение на капитала или лиценз - какво отне БНБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    ravnovesie,
                    винаги съм ценил много чуждото мнение особено ако е различно, защото може доста неща да те накара да се замислиш, затова и винаги съм чел мненията ти с интерес. Ама наистина и аз започвам да си задавам въпроса как изобщо ти се живее като си толкова черноглед, как пък едно хубаво нещо не виждаш за каквото и да те подхване някой. Всичко е черно, черно и пак черно. Ако така виждаш света как ти се става от леглото, как ти се излиза откъщи и ти се прави каквото и да било?
                    Не знам!

Поздрави и малко повече позитивизъм, усмивки. Отвратително ми е колко черногледа нация сме от намусени и навъсени хора. Не искам да е така.
                    Аз ни най-малко не съм черноглед. Това на къде върви пазара като цяло не ми влияе на настроението нито на себеусещането. Ако намирам пазара за евтин купувам, ако го намирам скъп продавам или поне не купувам. Дали това ще са акции, маратонки или бира за мен лично няма особено значение. Т.е. емоциите които вкарвам в пазара гледам да са минимални. И ако усетя че някоя позиция ме кара да се нервя или пък прекалено да се ентусиазирам, просто я намалявам до степен това да не се случва.

На пък ми е интересно защо толкова емоционално приемате нещо толкова прозаично. Повишили се цените 20% голяма работа - или пък паднали 20%. Това е само мигче в живота ви. Не си заслужава човек да хаби емоционална енергия за такива дреболии.

Коментар

• ravnovesie,
                      винаги съм ценил много чуждото мнение особено ако е различно, защото може доста неща да те накара да се замислиш, затова и винаги съм чел мненията ти с интерес. Ама наистина и аз започвам да си задавам въпроса как изобщо ти се живее като си толкова черноглед, как пък едно хубаво нещо не виждаш за каквото и да те подхване някой. Всичко е черно, черно и пак черно. Ако така виждаш света как ти се става от леглото, как ти се излиза откъщи и ти се прави каквото и да било?
                      Не знам!

Поздрави и малко повече позитивизъм, усмивки. Отвратително ми е колко черногледа нация сме от намусени и навъсени хора. Не искам да е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Какво го разтягаш батката !? Добави му само отдолу под цитата, че адвокатът ще е министър на икономиката ))
                        То в икономиката в момента не остана почти нищо. Енергетиката я дърпат на друго място, също както и туризма. В министерството на икономиката остават концесиите - които са дългосрочни като цяло, малките и средните предпиятия - които са таралеж в гащите и управлението на държавните дялове в търговски дружества - където няма почти нищо.

Просто прехвърлиха евентуално решаване за шистов газ на Лукарски. Което всъщност е болната част в министерството на икономиката. И реално ако Лукарски каже да на шистовия газ ще отблъсне доста от избирателите на РБ. Ако каже не, ще отблъсне други. ГЕРБ реално вкараха РБ в капан с това министерство, в което няма никакви права, но огромен потенциал за отрицателен ПР.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Това са пожелания и надежди, не са рационални очаквания. Като вземат да се сбъдват и да влият положително на компаниите тогава вече ще се превърнат във фактор.

Не мисля че става дума за пълни или празни чаши. Става дума за факти, там няма интерпретации. Интерпретациите са част есеистичен наратив, не от икономически или финансов
                          Какво го разтягаш батката !? Добави му само отдолу под цитата, че адвокатът ще е министър на икономиката ))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            аааааааааааааааа начи съм праф

Коментар

• ми да си пусна една графика

Графиката не е препоръка за търговия!
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                казаха че са фалирали катебето . ама дали
                                http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1353144

Коментар

Working...
                                X