IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
    Днес отварят банките в Кипър. Очаквам ръст на БФБ.

Очаквал бил ръст A не ти ли минава през акъла, че по принцип и друго можеш да очакваш.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Само, че това няма нищо общо с БФБ.
      Абе гледай как с отварянето на банките в Кипър ще се изтрелят всички борси. А ти си мисли, че няма нищо общо и с БФБ гледайки представянето на БФб изминалите години и котировките купува към днешна дата.

Гледайте малко по в перспектива, стига сте вървели с глава обърната назад
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

И какво ще ги правят парите мислиш - бум в подценени акции. Нали това са точно пари, които избягаха от акции изминалите години на кризата. Нямат друга алтернатива тези пари.
        Само, че това няма нищо общо с БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          ще си разочарован.

медиите са се наострили и чакат като лешояди да има лудница пред и в банките.

това няма как да е полезно за пазарите
          И какво ще ги правят парите мислиш - бум в подценени акции. Нали това са точно пари, които избягаха от акции изминалите години на кризата. Нямат друга алтернатива тези пари.

Коментар

Днес отварят банките в Кипър. Очаквам ръст на БФБ.
            ще си разочарован.

медиите са се наострили и чакат като лешояди да има лудница пред и в банките.

това няма как да е полезно за пазарите
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Днес отварят банките в Кипър. Очаквам ръст на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                Ако си мислиш, че като повтаряш това, което съм казал, променяйки смисъла на фразата, успяваш да ми опонираш...положението никак не е розово.

Нищо. Успех ти желая.
                Keep calm and watch the match

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  Аз пък сега ти казвам, че ако НЕ беше казал нищо по темата, сега щеше да изглеждаш много по-умен, но уви...

удряй челото в земята по 5 пъти на ден щом това ти помага...

а за мен не се безпокой
                  Ако си мислиш, че като повтаряш това, което съм казал, променяйки смисъла на фразата, успяваш да ми опонираш...положението никак не е розово.

Нищо. Успех ти желая.

Коментар

Аз пък ти казах, че ако беше казал нещо по темата, сега щеше да изглеждаш по-умен. Уви!
                    Аз пък сега ти казвам, че ако НЕ беше казал нищо по темата, сега щеше да изглеждаш много по-умен, но уви...

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Стискай избушеняка и удряй по една, две молитви на ден, щото друго няма да ти помогне.
                    удряй челото в земята по 5 пъти на ден щом това ти помага...

а за мен не се безпокой

Коментар

толкова много неща ти казвам с този клип, че...

честно казано очаквах повече от теб като се сетиш какво ти подсказвам, но...

.................. мисирките във форума се роят очевидно
                      Аз пък ти казах, че ако беше казал нещо по темата, сега щеше да изглеждаш по-умен. Уви! Стискай избушеняка и удряй по една, две молитви на ден, щото друго няма да ти помогне.

Коментар

Не можа да измислиш к'во да кажеш и се направи на остроумен, а?
                        толкова много неща ти казвам с този клип, че...

честно казано очаквах повече от теб като се сетиш какво ти подсказвам, но...

.................. мисирките във форума се роят очевидно

Коментар

• Я, какъв купон сте заформили тук!

Коментар

Не можа да измислиш к'во да кажеш и се направи на остроумен, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Знам , знам ...
                              Ако беше нормален ,щяхме да направим едно извлечение на последните 3 години от ИП и да изпием 100 лева като загубилият почерпи по добрият в проценти ама ти си" циганин" и не си изпълняваш басовете...
                              щяхме, щяхме ....................... ама всеки бяга от мисирки които използвайки служебното си положение плашат по форумите нормалните хора с близките си контакти с прокуратура и барети...

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Злобата строй от тебе ....
                              как може да назначават неграмотни мисирки на държавна служба ?!?!??!?!??!?!

не строй, струи се пише мисирко

Коментар

мисирко, аз не съм стигнал до твоята "избори до дупка", а ти прочете някъде какво бях написал и от там взе да повтаряш "избори до дупка" ')

мисирко, на разумните хора не им трябват "избори до дупка", а им трябва работещ парламент и работещо правителство ..................... ако комунистите не бяха спретнали тези интриги сега софикса щеше да е над 500 пункта и всички щяше да печелим тук, но ти се радваш, че сега всички сме назад с десетина процента и се надяваш на още 10-15 загуби от наша страна за да се изравним с твоите чисти загуби от 25 %
                                мисирко, борсата знаеш ли кога ще се "движи в твоята посока" ...................... не се мъчи --->>> ще ти подскажа

когато ЦКБ падне под 55 стинки ................. то тогава ще се движа в твоята губеща посока
                                Знам , знам ...
                                Ако беше нормален ,щяхме да направим едно извлечение на последните 3 години от ИП и да изпием 100 лева като загубилият почерпи по добрият в проценти ама ти си" циганин" и не си изпълняваш басовете...
                                Злобата строй от тебе ....

Коментар

Working...
                                X