Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение2012, Борсата се движи в моята посока и всички шит акции падат или ще падат в близките шест месеца...Гледам си стигнал до моята че ще има избори до дупка и падаща борса.....
мисирко, на разумните хора не им трябват "избори до дупка", а им трябва работещ парламент и работещо правителство ..................... ако комунистите не бяха спретнали тези интриги сега софикса щеше да е над 500 пункта и всички щяше да печелим тук, но ти се радваш, че сега всички сме назад с десетина процента и се надяваш на още 10-15 загуби от наша страна за да се изравним с твоите чисти загуби от 25 %
мисирко, борсата знаеш ли кога ще се "движи в твоята посока" ...................... не се мъчи --->>> ще ти подскажа
когато ЦКБ падне под 55 стинки ................. то тогава ще се движа в твоята губеща посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеот друга страна пък тези които питат каква е корелацията между имотите в САЩ и БФБ , ако знаеха причината за срива на финансовите пазари през 2008 година сега нямаше да питат...
По същия начин DAX-a е близо до историческия си връх, а CAC, IBEX, MIB и другите не са и няма да бъдат. Причините всички ги знаем и те са фундаментални.
Приликите между всички тези индекси и Софка...ами като се замисля няма такива. За американските изобщо няма какво да отваряме дума. Смешно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеех, мисирко, мисирко ........................ ако ги знаеше тези неща преди две години когато купуваше акции на фалиралата тогава БАКБ .............. а после и осредняваше, и депозити си правеше там
или пък ако ги знаеше тези неща миналата година когато купуваше и осредняваше при ОЦК
мисирко, ти като си толкова отворена на витуалната борса ......................... как до сега не разбила и форекса???
неедин от модераторите ме предупреди с идиоти да не споря ,защото падам на тяхното ниво а и им отварям работа........
на модераторите..
Така ,че не ме цитирай и друг отговор не чакай..........
Борсата се движи в моята посока и всички шит акции падат или ще падат в близките шест месеца...Гледам си стигнал до моята че ще има избори до дупка и падаща борса.... .
А такива като Енерго ПРО , Каолин , БТН и БСО ще са моето печелившо участие на БФБ.. в скромните 25 %.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Знаеш ли понятието .... високорискоФ , балансиран и консервативен фонд и с какво се занимават...Да не ти обяснявам преди да влеза в спор за това колко са сигурни активите в акции..... при световна и политическа криза
или пък ако ги знаеше тези неща миналата година когато купуваше и осредняваше при ОЦК
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНашата борса е рискова колкото и Форекса и там само 10 % печелят а останалите 90 % са донори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧудех се и аз какво да пия по време на мача - бира или бърбън....................... бирата е хамалска работа
..................... аз съм на бира
наздраве...
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА за корелацията между жилищния пазар в щатите и цените на акциите на родните избушеняци е следната:
жилищния пазар в САЩ цъффа - икономиката им връзва - почват да цоцат вносни стоки от Европа - Европа цъффа - така и ние - по-добрия сентимент на БФБ и търсенето на висока доходност ръгат цените на избушеняците ни в небесата
Хайде влачете безплатна консултацийка че съм на кеф................. нещата съвсем ще се наредят
от друга страна пък тези които питат каква е корелацията между имотите в САЩ и БФБ , ако знаеха причината за срива на финансовите пазари през 2008 година сега нямаше да питат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене разбира се... ама сега съм в такова настроение
Коментар
-
Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнениеЧак днеска ли се сети?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеедин оптимизъм ме е налегнал в това време..мани мани...
тези дни си мисля, че на Българската икономика не и трябва ред...ред-а е за монополите и хрантутниците от държавната администрация.
трябва ни само максимална либерализация и опростяване на процесите, за да тръгне дребния и среден бизнес. В момента тях ги задушават с безумна регулация, мудност, тежест на закони съчинени от прости и корумпирани чиновници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеОт кого да си взема??Четирите ми поръчки висят цяла седмица.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
един оптимизъм ме е налегнал в това време..мани мани...
тези дни си мисля, че на Българската икономика не и трябва ред...ред-а е за монополите и хрантутниците от държавната администрация.
трябва ни само максимална либерализация и опростяване на процесите, за да тръгне дребния и среден бизнес. В момента тях ги задушават с безумна регулация, мудност, тежест на закони съчинени от прости и корумпирани чиновници.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Вземи малко качи цената.
В Кипър - въпроса е колко са останали за облагане.
Друга тема е, че 10 % си беше национализация, 50-80 % си е направо ебане на гол гъз през гащите.
Коментар
Коментар