IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Тези, които питат, демек аз, всъщност не питат, а ти казват! Корелация няма никаква и това е очевадно. Ако имаше някаква такава, пазара щеше вече да го е интегрирал в котировките. Софка щеше да е да е 1380, а не 380
    По същия начин DAX-a е близо до историческия си връх, а CAC, IBEX, MIB и другите не са и няма да бъдат. Причините всички ги знаем и те са фундаментални.
    Приликите между всички тези индекси и Софка...ами като се замисля няма такива. За американските изобщо няма какво да отваряме дума. Смешно е.
    http://vbox7.com/play:e941c3aab0

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      2012, Борсата се движи в моята посока и всички шит акции падат или ще падат в близките шест месеца...Гледам си стигнал до моята че ще има избори до дупка и падаща борса.....
      мисирко, аз не съм стигнал до твоята "избори до дупка", а ти прочете някъде какво бях написал и от там взе да повтаряш "избори до дупка" ')

мисирко, на разумните хора не им трябват "избори до дупка", а им трябва работещ парламент и работещо правителство ..................... ако комунистите не бяха спретнали тези интриги сега софикса щеше да е над 500 пункта и всички щяше да печелим тук, но ти се радваш, че сега всички сме назад с десетина процента и се надяваш на още 10-15 загуби от наша страна за да се изравним с твоите чисти загуби от 25 %

мисирко, борсата знаеш ли кога ще се "движи в твоята посока" ...................... не се мъчи --->>> ще ти подскажа

когато ЦКБ падне под 55 стинки ................. то тогава ще се движа в твоята губеща посока

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        от друга страна пък тези които питат каква е корелацията между имотите в САЩ и БФБ , ако знаеха причината за срива на финансовите пазари през 2008 година сега нямаше да питат...
        Тези, които питат, демек аз, всъщност не питат, а ти казват! Корелация няма никаква и това е очевадно. Ако имаше някаква такава, пазара щеше вече да го е интегрирал в котировките. Софка щеше да е да е 1380, а не 380
        По същия начин DAX-a е близо до историческия си връх, а CAC, IBEX, MIB и другите не са и няма да бъдат. Причините всички ги знаем и те са фундаментални.
        Приликите между всички тези индекси и Софка...ами като се замисля няма такива. За американските изобщо няма какво да отваряме дума. Смешно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          ех, мисирко, мисирко ........................ ако ги знаеше тези неща преди две години когато купуваше акции на фалиралата тогава БАКБ .............. а после и осредняваше, и депозити си правеше там

или пък ако ги знаеше тези неща миналата година когато купуваше и осредняваше при ОЦК

мисирко, ти като си толкова отворена на витуалната борса ......................... как до сега не разбила и форекса???
          2012,
          не един от модераторите ме предупреди с идиоти да не споря ,защото падам на тяхното ниво а и им отварям работа........ на модераторите..
          Така ,че не ме цитирай и друг отговор не чакай..........
          Борсата се движи в моята посока и всички шит акции падат или ще падат в близките шест месеца...Гледам си стигнал до моята че ще има избори до дупка и падаща борса.... .
          А такива като Енерго ПРО , Каолин , БТН и БСО ще са моето печелившо участие на БФБ.. в скромните 25 %.....
          Не е препоръка....

Коментар

• Ако стане ще е добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Знаеш ли понятието .... високорискоФ , балансиран и консервативен фонд и с какво се занимават... Да не ти обяснявам преди да влеза в спор за това колко са сигурни активите в акции..... при световна и политическа криза
              ех, мисирко, мисирко ........................ ако ги знаеше тези неща преди две години когато купуваше акции на фалиралата тогава БАКБ .............. а после и осредняваше, и депозити си правеше там

или пък ако ги знаеше тези неща миналата година когато купуваше и осредняваше при ОЦК

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Нашата борса е рискова колкото и Форекса и там само 10 % печелят а останалите 90 % са донори...
              мисирко, ти като си толкова отворена на витуалната борса ......................... как до сега не разбила и форекса???

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Чудех се и аз какво да пия по време на мача - бира или бърбън
                сипи си бърбънче, батка ....................... бирата е хамалска работа ..................... аз съм на бира

наздраве...

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                А за корелацията между жилищния пазар в щатите и цените на акциите на родните избушеняци е следната:

жилищния пазар в САЩ цъффа - икономиката им връзва - почват да цоцат вносни стоки от Европа - Европа цъффа - така и ние - по-добрия сентимент на БФБ и търсенето на висока доходност ръгат цените на избушеняците ни в небесата

Хайде влачете безплатна консултацийка че съм на кеф
                към твоята консултацийка ако прибавиш и че долара поскъпва, а еврото поевтинява ................. нещата съвсем ще се наредят

от друга страна пък тези които питат каква е корелацията между имотите в САЩ и БФБ , ако знаеха причината за срива на финансовите пазари през 2008 година сега нямаше да питат...

Коментар

• скука!

Коментар

• БФБ-София уведомява своите членове, че съобразно търговския календар на Дойче Бьорзе за 2013 год. на 29 март (петък) и 01 април (понеделник) няма да се проведат търговски сесии.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      не разбира се... ама сега съм в такова настроение
                      Трябва ни премиер с такова настроение!

Коментар

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
                        Чак днеска ли се сети?
                        не разбира се... ама сега съм в такова настроение
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          един оптимизъм ме е налегнал в това време..мани мани...

тези дни си мисля, че на Българската икономика не и трябва ред...ред-а е за монополите и хрантутниците от държавната администрация.

трябва ни само максимална либерализация и опростяване на процесите, за да тръгне дребния и среден бизнес. В момента тях ги задушават с безумна регулация, мудност, тежест на закони съчинени от прости и корумпирани чиновници.
                          Чак днеска ли се сети?

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                            От кого да си взема??Четирите ми поръчки висят цяла седмица.
                            Моя съвет е само на пазарна. Пазара ни предлага отлична не подстрижка ами направо кастрация на цените на акции. Не виждам как по евтино, затова директно шмуля на пазар, не е препоръка
                            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• един оптимизъм ме е налегнал в това време..мани мани...

тези дни си мисля, че на Българската икономика не и трябва ред...ред-а е за монополите и хрантутниците от държавната администрация.

трябва ни само максимална либерализация и опростяване на процесите, за да тръгне дребния и среден бизнес. В момента тях ги задушават с безумна регулация, мудност, тежест на закони съчинени от прости и корумпирани чиновници.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Вземи малко качи цената.

В Кипър - въпроса е колко са останали за облагане.
                                Друга тема е, че 10 % си беше национализация, 50-80 % си е направо ебане на гол гъз през гащите.
                                За облагане пари няма, там става въпрос за отписване.Интересно е от наличните,колко ще останат когато отворят банките.

Коментар

Working...
                                X