If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като такова последствие може да се каже, че е спада в цената на петрола.
Това с лоши финансови измерения ли е за БГ според теб?
Аз за други не се сещам, подскажи какво имаш предвид.
Разбирач, цената на петрола и газта по котировки които гледаш в инвестора или от някоя платформа за търговия, ИМАТ ПОЧТИ НЕЗНАЧИТЕЛНА РОЛЯ, да правилно прочети, почти незначителна роля за цената на горивата и дериватите на петрола в България!!!!!!!!!!!!! Разберете го най-накрая!!! И сега вместо да изливаш помия по май адрес си направи труда да проследиш цената на петрола в патформите за търговия от 2006-7 до момента и да я сравниш с цената на дребно на основните горива в БГ от 2006-2007ма до момента когато петрола беше близо 150 долара за барел бензина да не би да е бил 6 лева за литър в България а? Разбирач основният вносител на петрол в БГ е Русия и цената на горивата и газа зависят от договорите които сключват политиците с държавните руски компании и в доста по-малка степен се влияят от котировките които ти гледаш, като дойде правителство на власт което е антируско настроено ако ще петрола да падне и на 40 долара за барел цената на бензина в БГ няма да падне 2 пъти, а ще падне с някакъв мижав % колкото да ни замажат очите, същото е и с газа и с дериватите им!!! Политиката спрямо Русия определя тези цени а не някакви измислени пазари на които даже се търгува с деривати на базисният актив-петрол, газ!!! Например имаш ли си представа че различните държави от Европа купуват на различни цени от Русия горивата и ТОВА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ДОГОВОРИ КОИТО ПОЛИТИЦИТЕ СКЛЮЧВАТ, А НЕ ОТ НЯКАКВА МАЛОУМНА ГРАФИКА КОЯТО СЛЕДИШ, имаш ли си представа че Германия например купува по-евтин газ от Русия отколкото България а??? Аз затова бъзикам великият спекулант Батката, щото се пише тъмно син седесар недолюбващ "комуниста-диктатор" Путин а пък се бие в гърдите че х(т)има му е любимата компания 7485784375034457 пъти му го написах и пак ще му го напиша да дойде във Варна и да види с очите си какво представлява руският капитал и руските БАТКИ..............ако този капитал си замине, ще трябва пясък от морето да ядем тук!!!!
Води се геополитическа война между Русия и западът.България за съжеление се оказа
една от фронтовите държави,въпреки че нямаме военни действия като в Украйна.
При нас резултатът има и ще има много лоши финансови измерения.
Като такова последствие може да се каже, че е спада в цената на петрола.
Това с лоши финансови измерения ли е за БГ според теб?
Аз за други не се сещам, подскажи какво имаш предвид.
Води се геополитическа война между Русия и западът.България за съжеление се оказа
+111111111111111 еееееееееееееее Батката е срещу Русия и ''диктатира-комунист" Путин..........................................въп реки че се е напраскал най-много в холдинг зад който седят руски батки ама карай, важното е да има ''ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА" а пък както по-долу е написал един РАЗБИРАЧ с ник годината в която е роден, във финансите празно няма и нищо не се губи................................... особенно ако и играеш със заемен капитал......................... не се губи нищо
Добре поне, че императора не е започнал да прави врътчички Хубаво се извъртя навремето в медика ))
хич даже не е смешно, ЖАЛКО Е!!!! Толкова много МИЛИОНЕРИ, ФИНАНСОВИ ГУРУТА, СПЕКУЛАНТИ, УСПЕЛИ ИНВЕСТИТОРИ НАПРАВИЛИ 785720757485725907584750982475% ДОХОДНОСТ..............................ама преди 2007г......................тогава дойде един приятел на гости и се чудих дали оргахим да купя или някоя друга (забравил съм вече) и той гледа, гледа (тъкмо си бях взел първият лаптоп) и вика оргахим пък аз купих от другите след не си спомням колко време (лошото е че бях и с друга патформа КОБОС на друг ИП и не мога да проверя) оргахима излетяха повече от тези които купих и се срещам с моя приятел и му викам еееееееееееее позна твоят избор е по-печеливш и той ми вика ''АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ", смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяхххххххххххх, а той завалията и представа си нямаше от акции.............. та тъка. БАТКА ДАЙ ДА ТИ ВИДИМ ДОХОДНОСТТА ОТ НАЧАЛОТО НА НОЕМВРИ 2007 ДО МОМЕНТА БЕ? Батка и ти ползваш бая заемен капитал ако наистина си голяма БАТКА В СПЕКУЛИТЕ това ще ти се отрази с по-голяма сила в печалбите......................................... ...........е и в загубите естествено
И аз така мисля, но тънкия момент е, че във финансите нищо не се губи - просто прелива от едно място или форма, в други. Въпросът е кои активи и състояния (позиции) ще са благоприятни и кои не.
Днес се очертава важен ден за България. Задействахме се по КТБ - решението е по - добро от стоенето в нищото. Дано след минути да имаме и правителство и по -малко убавци като цитираните в тази статия:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...tomvri-183274/ Въпрос към милионерите Батя и Иван Давидов, МИЛИОНЕРИ купувате или продавате???????? Не се заяждам просто питам, защото като гледам оборота ми стана интересно за милионерите............................
Добре поне, че императора не е започнал да прави врътчички Хубаво се извъртя навремето в медика ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
http://www.investor.bg/novini-i-anal...tomvri-183274/ Въпрос към милионерите Батя и Иван Давидов, МИЛИОНЕРИ купувате или продавате???????? Не се заяждам просто питам, защото като гледам оборота ми стана интересно за милионерите............................
И аз така мисля, но тънкия момент е, че във финансите нищо не се губи - просто прелива от едно място или форма, в други. Въпросът е кои активи и състояния (позиции) ще са благоприятни и кои не.
Въпросът изобщо не е кои позиции са благоприятни, а и както го е казал Костолани, въпроса е колко ще са глупаците и колко пари ще циркулират у тях. , а и ми се струва, че нашия случай отговорът се подразбира
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Чакат ни много тежки и превратни времена,направи консулт при хора ,които разбират
какво точно се случва и се дръж здраво за масата.
Коментар