IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Абе какви са тези заглавия днес?

Оланд предупреждава открито за разпад на Еврозоната, а Япония пред ръба на хиперинфлацията... Всичко, което предчувствахме започва да става реалност...
    Това са предвестници на следващия цикъл, но той кога ще се състои ? След 2-5-10 години? Хиперинфлация в Япония в следващите 3 години (поне) няма как да стане, та те все още са в дефлация! Или мерките за икономии? Ами те успокоиха пазарите, което притъпи отлива на ивестиции, даже ги засили. Та след колко време мерките могат да доведат до разпад? 3 години? 5 години ?Кой може да го каже? Всеки "предчувства". Чувал ли си за boom and bust? от 400-500 г. светът се движи от boom and bust и това е нещо съвсем нормално, няма какво да го "предчувстваш". Само че не се знае след колко години ще дойде....
    Last edited by LuckyYou; 29.03.2013, 13:09.
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Абе какви са тези заглавия днес?

Оланд предупреждава открито за разпад на Еврозоната, а Япония пред ръба на хиперинфлацията... Всичко, което предчувствахме започва да става реалност...
      Точно така, всичко което тези, които 5 г. бягат от акции и инвестиции и трупат планини от кеш (много добре видно в БГ), страховете им най-после стават реалност (справка Кипър). Има само едно спасение за мен (справка борсовите индекси).
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Абе какви са тези заглавия днес?

Коментар

• Румъния са 19 милки народ а виж тук какво пише

"В Румъния броят на тези, които имат на сметка над 100 000 евро, не надвишава 12 000 души.

че тия много бедни се изкараха

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Освен да отидеш да откраднеш бика и да го предадеш за старо желязо не виждам какъв друг борсов удар можеш да направиш до вторник

Те тоя месинг на безценица го изкупуват , пък и да го открадна,ще ми трябва нечия помощ,превоз имам,ама не мога да го преместя сам каса бира за всеки помогнал !!!
            Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• 27-03-2013 Съобщение от БФБ-София БФБ-София уведомява своите членове, че съобразно търговския календар на Дойче Бьорзе за 2013 год. на 29 март (петък) и 01 април (понеделник) няма да се проведат търговски сесии.
              ХОРАТА СИ ПРАЗНУВАТ ВЕЛИКДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
                Тъкмо се готвих да направя удара на борсовия си живот , как е възможно да съм в такъв капан ?!!?!?
                Освен да отидеш да откраднеш бика и да го предадеш за старо желязо не виждам какъв друг борсов удар можеш да направиш до вторник

Коментар

• "Спряхме да харчим", пише в. "Стандарт"
                  Българите спряха да харчат. Това е основната причина за влошаване на условията за бизнес в страната в месеца, след като кабинетът "Борисов" подаде оставка и стана ясно, че ще има предсрочни избори. През март бизнес климатът се влошава спрямо февруари, сочи анкета на НСИ сред шефовете на фирми. Това се дължи основно на влошаване на ситуацията в търговията на дребно, но в строителството и промишлеността негативните тенденции също се засилват. Това се потвърждава и от данните на БНБ, според които кредитирането се свива, а спестяванията на гражданите в банките рязко се увеличават. Явно както бизнесът, така и много граждани отлагат покупки за времето след като бъде съставено правителство след изборите.
                  Основната причина за влошаване на бизнес климата в търговията на дребно е свиване на търсенето, сочи анкетата на НСИ. Според шефовете на фирми, липсата на клиенти вече е най-сериозната пречка за търговията на дребно, като измества затрудненията на фирмите, свързани с несигурната икономическа среда и конкуренцията в бранша.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/03
                    "Елана": Възстановяването на икономиката зависи от малкия бизнес
                    Подобряване на ситуацията ще изисква време и различна среда, коментира главният анализатор на компанията Цветослав Цачев

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      100 %
                      Тъкмо се готвих да направя удара на борсовия си живот , как е възможно да съм в такъв капан ?!!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
                        Абе четох нещо за петък и понеделник ,че търговията на борсата спирала ?!?!? Колко е вярно ?
                        100 %

Коментар

• Въй

Абе четох нещо за петък и понеделник ,че търговията на борсата спирала ?!?!? Колко е вярно ?

Коментар

• Във връзка с изключителното нежелание на "окупаторите" да пуснат борсата за нас, обявявам ОФИЦИАЛЕН ДЕН НА МАЙСТОРА за борсовата търговия!

Коментар

• Генерале, как ще коментирате епичната търговия с Енергона.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Здравей Генерале. Издирваме безследно изчезналия козолуп. Някога ти го прогони, сега ти го върни ако можеш
                                Козолуп избяга сам...не можа да преживее такъв срам..

Коментар

Working...
                                X