Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by LuckyYou; 29.03.2013, 13:09.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбе какви са тези заглавия днес?
Оланд предупреждава открито за разпад на Еврозоната, а Япония пред ръба на хиперинфлацията... Всичко, което предчувствахме започва да става реалност...Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеОсвен да отидеш да откраднеш бика и да го предадеш за старо желязо не виждам какъв друг борсов удар можеш да направиш до вторник
Те тоя месинг на безценица го изкупуват, пък и да го открадна,ще ми трябва нечия помощ,превоз имам,ама не мога да го преместя сам
каса бира за всеки помогнал !!!
Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнениеТъкмо се готвих да направя удара на борсовия си живот , как е възможно да съм в такъв капан ?!!?!?
Коментар
-
"Спряхме да харчим", пише в. "Стандарт"
Българите спряха да харчат. Това е основната причина за влошаване на условията за бизнес в страната в месеца, след като кабинетът "Борисов" подаде оставка и стана ясно, че ще има предсрочни избори. През март бизнес климатът се влошава спрямо февруари, сочи анкета на НСИ сред шефовете на фирми. Това се дължи основно на влошаване на ситуацията в търговията на дребно, но в строителството и промишлеността негативните тенденции също се засилват. Това се потвърждава и от данните на БНБ, според които кредитирането се свива, а спестяванията на гражданите в банките рязко се увеличават. Явно както бизнесът, така и много граждани отлагат покупки за времето след като бъде съставено правителство след изборите.
Основната причина за влошаване на бизнес климата в търговията на дребно е свиване на търсенето, сочи анкетата на НСИ. Според шефовете на фирми, липсата на клиенти вече е най-сериозната пречка за търговията на дребно, като измества затрудненията на фирмите, свързани с несигурната икономическа среда и конкуренцията в бранша.
Коментар
-
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/03
"Елана": Възстановяването на икономиката зависи от малкия бизнес
Подобряване на ситуацията ще изисква време и различна среда, коментира главният анализатор на компанията Цветослав Цачев
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение100 %Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнениеАбе четох нещо за петък и понеделник ,че търговията на борсата спирала ?!?!? Колко е вярно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗдравей Генерале. Издирваме безследно изчезналия козолуп. Някога ти го прогони, сега ти го върни ако можеш
Коментар
Коментар