IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Аз видях един прекалено диверсифициран и консервативен портфеил ,
    слуховете бяха за много по големи инвестиции в свързани компании.
    Да си го кажем направо - портфейлите им са за мене меко казано странни.
    1 мой лев не бих им поверил.
    Консервативни разбирам, пенсионни фондове са все пак. Но за мене са и некадърни и/или подкупни повечето. Поведението им на БФБ го доказва. Примери много.
    Не знам Тонито и Алонсо какво са се впечатлили толкова.
    Когато тия "професионалисти" почнат да правят и четвъртинка от моята 18 месечна доходност ( а аз съм общо взето консервативен) - тогава бих им обърнал някакво внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      може може, нали знаеш едни виждат чашата почти пълна, а другите почти празна!
      Нямам личен интерес , аз съм в Алианц ...... би ми било интересно да видя техния
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        може може, нали знаеш едни виждат чашата почти пълна, а другите почти празна!

Коментар

ето и УПФ Съгласие, уникални просто 5хиляди в БРЕФ и 4 хилки в СФАРМ, но за сметка на тях имат толкова милиони в перспективни компании!!!
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• ето ви и УПФ ДСК Родина

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
              Аз съм в ИНГ. Намерих ги. И на мен ми допадна портфейла им.
              сложих линкове към УПФ-та (там са по-големите пари), ама Алианц не намерих!

Коментар

там са, кой ти трябва бат алонсо
                Аз съм в ИНГ. Намерих ги. И на мен ми допадна портфейла им.
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• ето и УПФ Съгласие, уникални просто 5хиляди в БРЕФ и 4 хилки в СФАРМ, но за сметка на тях имат толкова милиони в перспективни компании!!!

Коментар

• Доверие-резултати-обобщени резултати - Обем и структура на инвестициите в дялови ценни книжа по емитенти УПФ

ПОК Ай Ен Джи - За компанията - Инвестиции - Структура на портфейла УПФ

ок?
                    Last edited by tony1975; 29.03.2013, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      Къде ги гледаш тези портфейли? На сайтовете им не намерих нищо ?
                      там са, кой ти трябва бат алонсо

Коментар

евала и на Ай Ен Джи въпреки че съм в Доверие, много им се кефя на портфейла!
                        Къде ги гледаш тези портфейли? На сайтовете им не намерих нищо ?
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

излязъл е портфейла на Доверие!
                          евала и на Ай Ен Джи въпреки че съм в Доверие, много им се кефя на портфейла!

Коментар

• излязъл е портфейла на Доверие!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Съгласен съм, напълно. Обаче мисля, че е вече късно да се подготвяме за хубавите времена, на които в Европа и САЩ на практика сме свидетели и е точното време да се подготвяме за лошите, които несъмнено предстоят до най-много 2 години (по лично мое мнение)
                              A баба Меркел каза да не си правим илюзии и че лошото свършва чак след 3-4 години.
                              Аз по съм склонен на нея да вярвам.

Трябва да се изчисти добре системата. Отнема време обаче...
                              Дотогава се има да се влачим по корем на приливи и отливи.
                              Но пък е и възможност за придобиване на евтини активи, които после ще струват в пъти повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                Това са предвестници на следващия цикъл, но той кога ще се състои ? След 2-5-10 години? Хиперинфлация в Япония в следващите 3 години (поне) няма как да стане, та те все още са в дефлация! Или мерките за икономии? Ами те успокоиха пазарите, което притъпи отлива на ивестиции, даже ги засили. Та след колко време мерките могат да доведат до разпад? 3 години? 5 години ?Кой може да го каже? Всеки "предчувства". Чувал ли си за boom and bust? от 400-500 г. светът се движи от boom and bust и това е нещо съвсем нормално, няма какво да го "предчувстваш". Само че не се знае след колко години ще дойде....
                                Съгласен съм, напълно. Обаче мисля, че е вече късно да се подготвяме за хубавите времена, на които в Европа и САЩ на практика сме свидетели и е точното време да се подготвяме за лошите, които несъмнено предстоят до най-много 2 години (по лично мое мнение)

Коментар

Working...
                                X