IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    След 12440 мнения и да не можеш да различиш срив от корекция =
    Айде да те открехна, каква е разликата... Рязък спад на цената, когато е причинена от маркет мейкъра, е корекция. Рязък спад на цената, въпреки усилията на маркет мейкъра да я повиши или поддържа стабилна, е срив!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Някои хора станаха много нервни от срива на цената?!... Свиквайте!
      След 12440 мнения и да не можеш да различиш срив от корекция =
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
        Станното е методите - изливане на помия във някакъв смешен форум без никакво значение и без това. Омръзнани ни да четем манипулативно негативни мнения от изредените от мен: Монти, Себулба, гетофф. Отделно странно ми е също ако си спекулант да не плащаш данък върху печалбата. Ако си инвеститор - държал си акции над 12 месеца - окай да не плащаш съм съгласен.

Жалко, че ИнвесторБГ плюе по името и реномето си и допуска такива участници във форума.
        И къде точно е разликата в това,за два дни да си купил и продал с 10% печалба(Дай Боже), и също да си купил и продал в рамките на два-тринадесет месеца пак с 10% печалба(Дай Боже).И кой ти пречи да игнорираш мненията на съфорумци,които не харесваш(Инвестора има и такава опция даже),или пък да ги прочетеш,да се усмихнеш иронично и да продължиш нататък?!?!И ако на теб не ти допадат тези мнения,може пък за някой друг да са от полза,да си направи неговите изводи...И в крайна сметка това е форум,нормално е да има всякакви мнения-,смислени-безсмислени,спекулативни и т.н ,и т.н.......Стига да не съдържат обиди и вулгаризми и лични нападки.....,цензура на всяко мнение ли да налагаме....И като се има предвид колко пъстроцветни са българските размисли и страсти...,то всяко мнение трябва де се оглежда по половин ден под лупа,та белким се хареса на тоя или оня.....

Коментар

Жалко, че ИнвесторБГ плюе по името и реномето си и допуска такива участници във форума.
          Някои хора станаха много нервни от срива на цената?!... Свиквайте!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Отделно странно ми е също ако си спекулант да не плащаш данък върху печалбата. Ако си инвеститор - държал си акции над 12 месеца - окай да не плащаш съм съгласен.

OK, днес от 100 единици оборот, приемаме, че 50 са спекулативни, другите 50 са дългосрочните. След въвеждане на данъци, такси и какво ли още не - сещаш ли се какво ще стане със спекулативните единици? Оттам сещаш ли се какво се получава с оборота, с възможността за бърз вход и изход? То тая работа не е като Ники Бенц всички да искат да влизат и никой да не излиза.

Коментар

Станното е методите - изливане на помия във някакъв смешен форум без никакво значение и без това. Омръзнани ни да четем манипулативно негативни мнения от изредените от мен: Монти, Себулба, гетофф. Отделно странно ми е също ако си спекулант да не плащаш данък върху печалбата. Ако си инвеститор - държал си акции над 12 месеца - окай да не плащаш съм съгласен.

Само стой и гледай като пооуталожат нещата и минем в трайно зелените нивата, ще се покрият. Ама и тях трябва ги има все пак е полезно да четеш манипулацията, те дърпат много хора в едни места и ти дават уникални възможности.
              Любимите ми манипулации на изборени от теб са когато обобщават всичко и само се пускат некви слухове, спекулаци и гадаения вместо факти. Абе карай пазарите не случайно не са ефективни абсолютно винаги, дори са си много ирационални, не се чуди от къде идва това
              Last edited by needtoknowmore; 04.03.2013, 16:31.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                Нещо странно ли виждаш в това да се правят краткосрочни спекулативни сделки баш на фондовата борса. И къде,ако не тука?!?!И кога,ако не сега,вчера,утре,вдругиден ..... и т,н....

Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Затова ли ти и Монти/Себулба толкова зор си давате по форума - едни и същи мантри? За някоя дребна врътка - типично за вас?

Заради такива много хора избягаха от ИнвесторБГ и от форума. Боже, колко дребни душици има във форума, Боже

Винаги съм бил за данък капипиталовата печалба, ако акцията е държана по малко от 12 месеца, дано се приеме, за се отървем веднъж за винаги от такива шпекуланти - смешници
                  Нещо странно ли виждаш в това да се правят краткосрочни спекулативни сделки баш на фондовата борса. И къде,ако не тука?!?!И кога,ако не сега,вчера,утре,вдругиден ..... и т,н....

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Ще дойдете всичките на моята, ама...
                    Затова ли ти и Монти/Себулба толкова зор си давате по форума - едни и същи мантри? За някоя дребна врътка - типично за вас?

Заради такива много хора избягаха от ИнвесторБГ и от форума. Боже, колко дребни душици има във форума, Боже

Винаги съм бил за данък капипиталовата печалба, ако акцията е държана по малко от 12 месеца, дано се приеме, за се отървем веднъж за винаги от такива шпекуланти - смешници
                    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Аз си направих една врътчица за 10% за няколко дни и съм доволен. Сега пак ще се наредя за същия номер...
                      Ще дойдете всичките на моята, ама...

Коментар

• Аз си направих една врътчица за 10% за няколко дни и съм доволен. Сега пак ще се наредя за същия номер...
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Наистина имаш нужда да знаеш малко повече
                          Плакатите против ТИМ бяха най-многобройни, аз лично забелязах десетки различни

Коментар

До петък акцията ще тества 90 ст. Аз обаче утре няма да я играя, защото вкарах доста кеш по друга позиция. Иначе продължавам да твърдя, че следващата седмица да се държат акции на ЦКБ може да е опасно. Или поне да струва скъпо.
                            Тази прогноза писана в сряда 27.02 на нива около 82 ст. за пореден път се оказа доста точна. Поне засега.

Коментар

• Посоката не е тревожва, ами е ясна...
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Ташунко, може ли преди да ходи до 0.6 лв първо да мине през 1.2лв. Дали ще е възможно
                                Възможно е. Ако вземат парите от пенсионните фондове и продължат да си "полират" имиджа. В крайна сметка обаче посоката за мен е тревожна.

Коментар

Working...
                                X