Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНякои хора станаха много нервни от срива на цената?!... Свиквайте!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеСтанното е методите - изливане на помия във някакъв смешен форум без никакво значение и без това. Омръзнани ни да четем манипулативно негативни мнения от изредените от мен: Монти, Себулба, гетофф. Отделно странно ми е също ако си спекулант да не плащаш данък върху печалбата. Ако си инвеститор - държал си акции над 12 месеца - окай да не плащаш съм съгласен.
Жалко, че ИнвесторБГ плюе по името и реномето си и допуска такива участници във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЖалко, че ИнвесторБГ плюе по името и реномето си и допуска такива участници във форума.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеОтделно странно ми е също ако си спекулант да не плащаш данък върху печалбата. Ако си инвеститор - държал си акции над 12 месеца - окай да не плащаш съм съгласен.
OK, днес от 100 единици оборот, приемаме, че 50 са спекулативни, другите 50 са дългосрочните. След въвеждане на данъци, такси и какво ли още не - сещаш ли се какво ще стане със спекулативните единици? Оттам сещаш ли се какво се получава с оборота, с възможността за бърз вход и изход? То тая работа не е като Ники Бенц всички да искат да влизат и никой да не излиза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеСтанното е методите - изливане на помия във някакъв смешен форум без никакво значение и без това. Омръзнани ни да четем манипулативно негативни мнения от изредените от мен: Монти, Себулба, гетофф. Отделно странно ми е също ако си спекулант да не плащаш данък върху печалбата. Ако си инвеститор - държал си акции над 12 месеца - окай да не плащаш съм съгласен.
Жалко, че ИнвесторБГ плюе по името и реномето си и допуска такива участници във форума.
Любимите ми манипулации на изборени от теб са когато обобщават всичко и само се пускат некви слухове, спекулаци и гадаения вместо факти. Абе карай пазарите не случайно не са ефективни абсолютно винаги, дори са си много ирационални, не се чуди от къде идва товаLast edited by needtoknowmore; 04.03.2013, 16:31.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНещо странно ли виждаш в това да се правят краткосрочни спекулативни сделки баш на фондовата борса. И къде,ако не тука?!?!И кога,ако не сега,вчера,утре,вдругиден ..... и т,н....
Жалко, че ИнвесторБГ плюе по името и реномето си и допуска такива участници във форума.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЗатова ли ти и Монти/Себулба толкова зор си давате по форума - едни и същи мантри? За някоя дребна врътка - типично за вас?
Заради такива много хора избягаха от ИнвесторБГ и от форума. Боже, колко дребни душици има във форума, Боже
Винаги съм бил за данък капипиталовата печалба, ако акцията е държана по малко от 12 месеца, дано се приеме, за се отървем веднъж за винаги от такива шпекуланти - смешници
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЩе дойдете всичките на моята, ама...
Заради такива много хора избягаха от ИнвесторБГ и от форума. Боже, колко дребни душици има във форума, Боже
Винаги съм бил за данък капипиталовата печалба, ако акцията е държана по малко от 12 месеца, дано се приеме, за се отървем веднъж за винаги от такива шпекуланти - смешнициРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз си направих една врътчица за 10% за няколко дни и съм доволен. Сега пак ще се наредя за същия номер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНаистина имаш нужда да знаеш малко повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДо петък акцията ще тества 90 ст. Аз обаче утре няма да я играя, защото вкарах доста кеш по друга позиция. Иначе продължавам да твърдя, че следващата седмица да се държат акции на ЦКБ може да е опасно. Или поне да струва скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТашунко, може ли преди да ходи до 0.6 лв първо да мине през 1.2лв. Дали ще е възможно
Коментар
Коментар