IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Печалбата на банките през 2016 г. се вдига с 40.5%

http://www.capital.bg/biznes/finansi...a_126_mlrd_lv/

...Другата причина е особено добрият резултат на средноголемите и по-малките банки. Данните сочат, че през 2016 г. те са направили 366 млн. лв. печалба, което е над двойно повече в сравнение с 2015 г. В този сектор впечатление прави БАКБ, която подобрява резултата си близо 10 пъти, както и ЦКБ, която декларира печалба от 26 млн. лв. и ръст на годишна база от повече от 250%...

Коментар

• Колеги няма смисъл да пишете каквото и да е защото пак ще ви изтрият.Трябва да се пази пазара.Такова е нареждането към ерайзърите.Това няма да помогне защото пазара сам си определя посоката.

Коментар

• Тук голяма метла (гума) се е развъртяла...

Коментар

• Има ли ги отчетите

Коментар

• Отчетът ми допада...
            Печалбата се увеличава повече от три пъти спрямо 2015, (26,5 mln /7,5 mln).
            Изчистени са 35 млн. обезценки за несъбираемост, дали не я лъскат за продажба ? Две банки ми се виждат много за Химимпорт...

Не открих само от къде идват тези допълнителни 12 млн. след облагане с данъци, с което печалбата става общо 38,5 млн. за годината ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Направихте ли сравнение на рентабилността спрямо ПИБ!? За по-меродавно може да се види и резултата преди обезценки. Ами 4 пъти в полза на ПИБ е разликата момци.. при само с 60% по-високи активи. После пак се чудете защо ПИБ се търгувала на по високо Р/В. Даже е твърде малка разликата ако питате мен
              Потенциал за растеж, ефекта на размера, системното значение и какво ли не още се гледа от публиката …
              Единственото сигурно при което ПИБ има предимство пред ЦКБ е потенциала за провизии …

Историята с Unicredit е показателна за това как дори системни банки се самозабравят …
              Не ме разбирай погрешно – винаги съм харесвал ПИБ , като обслужване дори повече от ЦКБ … но като акция е обратно .

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Да ви напиша впечетленията ми като клиент.Какви ли не дребни селски номера ми прилагаха за да не ми дадат обещания процент лихва на кредита.От 2 дни за одобрение-станаха 8дни.На 20.01 ми го отпуснаха и вчера ми се обадиха,че дебитната ми карта е готова.Абсолютни бързаци.ИмаХ акции тук,оставих в холдинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Направили са нови 14 млн. лева обезценки, което води на минус тримесечието.
                  Като цяло нетна печалба за годината от 26.5 мил. при 35 мил. обецкенки
                  А за положителния преоценъчен резерв от 16.5 млн. нищо не споменаваш

Коментар

• Направихте ли сравнение на рентабилността спрямо ПИБ!? За по-меродавно може да се види и резултата преди обезценки. Ами 4 пъти в полза на ПИБ е разликата момци.. при само с 60% по-високи активи. После пак се чудете защо ПИБ се търгувала на по високо Р/В. Даже е твърде малка разликата ако питате мен

Коментар

• Направили са нови 14 млн. лева обезценки, което води на минус тримесечието.
                      Като цяло нетна печалба за годината от 26.5 мил. при 35 мил. обецкенки

Коментар

• Браво бре !! Добър старт за деня с цена 1.645 лв !!!!

Коментар

• Добро утро на инвестиралите в ЦКБ.Да видим днес колко процента ще се качи любимата ни акцийка

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Всички разбраха, че искаш да продадеш скъпо ЦКБ и да купиш ефтинко Потъник и затова по цял ден досаждаш с въображаемите си съмнения. Индиански тъпотии на килограм.
                            По скоро твоите тъпотии са на килограм.Въобще нямам намерение да купувам Потъник въпреки че някой колеги това ми казват и мислят че ще направя така.Друго ще купя но не и Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Като гледам колко ордерчета има на 1.61 - 1.62 много скоро ще заковем 1.70. След отчета който традиционно ще е добър не ми се мисли къде ще е цената
                              Всички разбраха, че искаш да продадеш скъпо ЦКБ и да купиш ефтинко Потъник и затова по цял ден досаждаш с въображаемите си съмнения. Индиански тъпотии на килограм.

Коментар

• Като гледам колко ордерчета има на 1.61 - 1.62 много скоро ще заковем 1.70. След отчета който традиционно ще е добър не ми се мисли къде ще е цената

Коментар

Working...
                                X