If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.
Да изтрих го.Докато го напиша ми се обадиха с извинение,че ще ми направят подарък застраховка на дома за тяхна сметка.
Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.
Аз лично не работя с тях но това е втората по рейтинг банка в БГ и за мен е важно че акциите им са вървежни и носят доходност.Те както и Алианц са консервативни и се подсигоряват от всякъде когато дават заеми.
Коментар