Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Гледам и не вярвам -при ЦКБ Р/В=0.51, а при ПИБ 0.57.... Излиза, че напразно ги бихме на изпита
Излиза, че сме 15% подценени спрямо тях ... без да се слага бонус за "качество на активите" още 20%...т.е при сегашните нива. 1.65х1.35=2.23
Но, не искам ПИБ да пада , искам ЦКБ да гони справедлива стойност.Last edited by Protokol; 13.01.2017, 10:01.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Абе ти изкарай постовете дето си купувал 90 000 бр на Хима на 1.60
сега забележи къде е разлика между нас
ти купуваш на 1,60 и стискаш до 92 стинки и сега вече имаш повод да се почерпишfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiджипсо, недей да скромничиш, че пак ще взема да ви вадя постовете с мисирката как се карахте кой ми купуваше ЦКБ-то преди 3 години и от тогава си ги стискаш като вдовица х/й
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
до този момент не си изкарал и една стинка
също както миналата година по това време се нагрухтя с трейсчета на 8 кинта така и сега същата работа
да си жив и здрав дълго време .............. ти си един изявен донор на БФБ от години...
Коментар
-
Че аз ако съм се срамувал от истината нямаше да го напиша.Купих не един а два апартанента единия на брега на морето а другия на центъра на Бургас.Купих и акции на Заложни къщи.Имам и хубави пакети на цкб и монбат и малко Потъник(тоя боклук не трябваше да го взимам) както и други приятни артии.Взех девиденти.Супер стана.
също както миналата година по това време се нагрухтя с трейсчета на 8 кинта така и сега същата работа
да си жив и здрав дълго време .............. ти си един изявен донор на БФБ от години...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
в този си живот не можеш да ме стигнеш ................... мисли за следващия дали ще успееш
Коментар
-
още 1 милион пъти да го напишеш ....... все тая
целия форум те знае, че лятото купи заложни къщи на 5 кинта и хапартамента във фекалния залив
що се срамуваш от истината не ми е ясно...
Коментар
-
Порки разликата между теб и мен е че ти чакаш да изкараш 20-30 к от борсата с години докато аз ги изкарвам всеки месец.Аз нямам нужда да играя хазарт за да си увеличавам парите а от начини за защита.Сиреч по просто казано да ме разбереш това е инвестиционно убежище за мен.Ти си с мислене на комарджия а аз с мислене на човек който цени парите.Ти искаш ама не можеш да си позволиш имот на морето,но барака с външен кенеф в Столипиново можеш.Това е разликата между нас двамата.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
та затова накупих в цкб.
целия форум те знае, че лятото купи заложни къщи на 5 кинта и хапартамента във фекалния залив
що се срамуваш от истината не ми е ясно...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
изкара логика пак ................ може и да е с фекалии, но е залив
да ти е сладко
аз поне знам какво правя и знам кога да го направя
разкажи ни твоите летни покупки какво ти донесоха
райското место във фекалния залив с колко поскъпна ............... с колко се вдигнаха цените на обратните води под прозореца ти
или пък вземи ни разкажи как са цените на акциите на заложните къщи където наби десет бона
що не споделш с нас летните си покупки, а се перчиш с ЦКБ-то което го купи на настощите цени преди 3 години от мен
дано не я игра играта като теб, че не ми се мисли като те гледам колко си жалък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Пак се изказваш неподготвен.
Като голям спец по дъната можеше да купиш Хим на 1,05 - 1,1 , да си вземеш дивидента и сега доходността е подобна ,а може и по - добра е
И да ти кажа предварително,за да избегна глупостите ти от вчера - аз на тези нива съм купил много малко , другите са по - високо.
А и не всичките ми ЦКБ -та са на 1 лв.Имам и по - високо , а има и по - ниско.
Къде е по-добре - ще разберем в бъдеще
Надявам се и при двете позиции да има още доста профит.
Коментар
-
То ти само може да мечтаеш за залив
изкара логика пак ................ може и да е с фекалии, но е залив
да ти е сладко
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНали още репа връщаш и продаде Хима надеждата че ще си го купиш наново но удари греда
разкажи ни твоите летни покупки какво ти донесоха
райското место във фекалния залив с колко поскъпна ............... с колко се вдигнаха цените на обратните води под прозореца ти
или пък вземи ни разкажи как са цените на акциите на заложните къщи където наби десет бона
що не споделш с нас летните си покупки, а се перчиш с ЦКБ-то което го купи на настощите цени преди 3 години от мен
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНищо все един ден ще се научиш да я играеш тази игра.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
На 80 ст не съм купил ама 33200 бр на 1 лв купих.Как е съм сега според теб ? Добре ли съм при тия цени на цкб.Не е като да се нагрухам в Хима нали
Като голям спец по дъната можеше да купиш Хим на 1,05 - 1,1 , да си вземеш дивидента и сега доходността е подобна ,а може и по - добра е
И да ти кажа предварително,за да избегна глупостите ти от вчера - аз на тези нива съм купил много малко , другите са по - високо.
А и не всичките ми ЦКБ -та са на 1 лв.Имам и по - високо , а има и по - ниско.
Къде е по-добре - ще разберем в бъдеще
Надявам се и при двете позиции да има още доста профит.
- 1 like
Коментар
Коментар