IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

първо съм продал на 1,912 за да купя на 1,62

сега забележи къде е разлика между нас

ти купуваш на 1,60 и стискаш до 92 стинки и сега вече имаш повод да се почерпиш
    Да знаем я всички разликата между нас.Ти се набълбука и чак сега си с 1-2 ст печалба вероятно а аз съм до тук с 20 000 лв ръст при цкб.

Коментар

• Гледам и не вярвам -при ЦКБ Р/В=0.51, а при ПИБ 0.57.... Излиза, че напразно ги бихме на изпита
      Излиза, че сме 15% подценени спрямо тях ... без да се слага бонус за "качество на активите" още 20%...т.е при сегашните нива. 1.65х1.35=2.23
      Но, не искам ПИБ да пада , искам ЦКБ да гони справедлива стойност.
      Last edited by Protokol; 13.01.2017, 10:01.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Абе ти изкарай постовете дето си купувал 90 000 бр на Хима на 1.60
        първо съм продал на 1,912 за да купя на 1,62

сега забележи къде е разлика между нас

ти купуваш на 1,60 и стискаш до 92 стинки и сега вече имаш повод да се почерпиш
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
          джипсо, недей да скромничиш, че пак ще взема да ви вадя постовете с мисирката как се карахте кой ми купуваше ЦКБ-то преди 3 години и от тогава си ги стискаш като вдовица х/й
          Абе ти изкарай постовете дето си купувал 90 000 бр на Хима на 1.60 Сега си снетни лихвите по репата и тогава ми говори.Казах ти ме си нищо повече от гладен комарджия.Айде укроти се и спри да се излагаш.

Коментар

до този момент не си изкарал и една стинка

също както миналата година по това време се нагрухтя с трейсчета на 8 кинта така и сега същата работа

да си жив и здрав дълго време .............. ти си един изявен донор на БФБ от години...
            Хахаха пълни глупости.При цкб съм в момента с 65 ст ръст.Трейси съм нямал цялата 2016 и последно ако не се лъжа имах 2014 продадох на печалба и повече не съм влизал там.Изглежда че с Трейси ти си се накълвал доста.Така ли е маймунке малка ?

Коментар

Че аз ако съм се срамувал от истината нямаше да го напиша.Купих не един а два апартанента единия на брега на морето а другия на центъра на Бургас.Купих и акции на Заложни къщи.Имам и хубави пакети на цкб и монбат и малко Потъник(тоя боклук не трябваше да го взимам) както и други приятни артии.Взех девиденти.Супер стана.
              до този момент не си изкарал и една стинка

също както миналата година по това време се нагрухтя с трейсчета на 8 кинта така и сега същата работа

да си жив и здрав дълго време .............. ти си един изявен донор на БФБ от години...

Коментар

• Много мачка това ЦКБ.Вече 1.65 и скоро ще изпревари Флагмана Потъник.

Коментар

в този си живот не можеш да ме стигнеш ................... мисли за следващия дали ще успееш
                  Опазил ме бог да те стигам.Не ми се живее в гето.

Коментар

още 1 милион пъти да го напишеш ....... все тая

целия форум те знае, че лятото купи заложни къщи на 5 кинта и хапартамента във фекалния залив

що се срамуваш от истината не ми е ясно...
                    Че аз ако съм се срамувал от истината нямаше да го напиша.Купих не един а два апартанента единия на брега на морето а другия на центъра на Бургас.Купих и акции на Заложни къщи.Имам и хубави пакети на цкб и монбат и малко Потъник(тоя боклук не трябваше да го взимам) както и други приятни артии.Взех девиденти.Супер стана.При теб до сега само лихви по репата и непокрити загуби

Коментар

Порки разликата между теб и мен е че ти чакаш да изкараш 20-30 к от борсата с години докато аз ги изкарвам всеки месец.Аз нямам нужда да играя хазарт за да си увеличавам парите а от начини за защита.Сиреч по просто казано да ме разбереш това е инвестиционно убежище за мен.Ти си с мислене на комарджия а аз с мислене на човек който цени парите.Ти искаш ама не можеш да си позволиш имот на морето,но барака с външен кенеф в Столипиново можеш.Това е разликата между нас двамата.
                      в този си живот не можеш да ме стигнеш ................... мисли за следващия дали ще успееш

Коментар

та затова накупих в цкб.
                        още 1 милион пъти да го напишеш ....... все тая

целия форум те знае, че лятото купи заложни къщи на 5 кинта и хапартамента във фекалния залив

що се срамуваш от истината не ми е ясно...

Коментар

изкара логика пак ................ може и да е с фекалии, но е залив

да ти е сладко

аз поне знам какво правя и знам кога да го направя

разкажи ни твоите летни покупки какво ти донесоха

райското место във фекалния залив с колко поскъпна ............... с колко се вдигнаха цените на обратните води под прозореца ти

или пък вземи ни разкажи как са цените на акциите на заложните къщи където наби десет бона

що не споделш с нас летните си покупки, а се перчиш с ЦКБ-то което го купи на настощите цени преди 3 години от мен

дано не я игра играта като теб, че не ми се мисли като те гледам колко си жалък...
                          Порки разликата между теб и мен е че ти чакаш да изкараш 20-30 к от борсата с години докато аз ги изкарвам всеки месец.Аз нямам нужда да играя хазарт за да си увеличавам парите а от начини за защита.Сиреч по просто казано да ме разбереш това е инвестиционно убежище за мен.Ти си с мислене на комарджия а аз с мислене на човек който цени парите.Ти искаш ама не можеш да си позволиш имот на морето,но барака с външен кенеф в Столипиново можеш.Това е разликата между нас двамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Пак се изказваш неподготвен.

Като голям спец по дъната можеше да купиш Хим на 1,05 - 1,1 , да си вземеш дивидента и сега доходността е подобна ,а може и по - добра е
                            И да ти кажа предварително,за да избегна глупостите ти от вчера - аз на тези нива съм купил много малко , другите са по - високо.
                            А и не всичките ми ЦКБ -та са на 1 лв.Имам и по - високо , а има и по - ниско.
                            Къде е по-добре - ще разберем в бъдеще
                            Надявам се и при двете позиции да има още доста профит.
                            Да купя Хим ок ама не го харесвам много та затова накупих в цкб.Въпрос на виждания.Всеки сам си определя къде да се нахендри

Коментар

То ти само може да мечтаеш за залив

изкара логика пак ................ може и да е с фекалии, но е залив

да ти е сладко

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Нали още репа връщаш и продаде Хима надеждата че ще си го купиш наново но удари греда
                              аз поне знам какво правя и знам кога да го направя

разкажи ни твоите летни покупки какво ти донесоха

райското место във фекалния залив с колко поскъпна ............... с колко се вдигнаха цените на обратните води под прозореца ти

или пък вземи ни разкажи как са цените на акциите на заложните къщи където наби десет бона

що не споделш с нас летните си покупки, а се перчиш с ЦКБ-то което го купи на настощите цени преди 3 години от мен

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Нищо все един ден ще се научиш да я играеш тази игра.
                              дано не я игра играта като теб, че не ми се мисли като те гледам колко си жалък...

Коментар

На 80 ст не съм купил ама 33200 бр на 1 лв купих.Как е съм сега според теб ? Добре ли съм при тия цени на цкб.Не е като да се нагрухам в Хима нали
                                Пак се изказваш неподготвен.

Като голям спец по дъната можеше да купиш Хим на 1,05 - 1,1 , да си вземеш дивидента и сега доходността е подобна ,а може и по - добра е
                                И да ти кажа предварително,за да избегна глупостите ти от вчера - аз на тези нива съм купил много малко , другите са по - високо.
                                А и не всичките ми ЦКБ -та са на 1 лв.Имам и по - високо , а има и по - ниско.
                                Къде е по-добре - ще разберем в бъдеще
                                Надявам се и при двете позиции да има още доста профит.

Коментар

Working...
                                X