IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво бре !! Добър старт за деня с цена 1.645 лв !!!!

Коментар

• Добро утро на инвестиралите в ЦКБ.Да видим днес колко процента ще се качи любимата ни акцийка

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Всички разбраха, че искаш да продадеш скъпо ЦКБ и да купиш ефтинко Потъник и затова по цял ден досаждаш с въображаемите си съмнения. Индиански тъпотии на килограм.
        По скоро твоите тъпотии са на килограм.Въобще нямам намерение да купувам Потъник въпреки че някой колеги това ми казват и мислят че ще направя така.Друго ще купя но не и Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Като гледам колко ордерчета има на 1.61 - 1.62 много скоро ще заковем 1.70. След отчета който традиционно ще е добър не ми се мисли къде ще е цената
          Всички разбраха, че искаш да продадеш скъпо ЦКБ и да купиш ефтинко Потъник и затова по цял ден досаждаш с въображаемите си съмнения. Индиански тъпотии на килограм.

Коментар

• Като гледам колко ордерчета има на 1.61 - 1.62 много скоро ще заковем 1.70. След отчета който традиционно ще е добър не ми се мисли къде ще е цената

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
              бреейй. надомно банкиране вече. ще взема да се върна.
              Може вече и подаръци да раздават по празниците

Коментар

• бреейй. надомно банкиране вече. ще взема да се върна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Да изтрих го.Докато го напиша ми се обадиха с извинение,че ще ми направят подарък застраховка на дома за тяхна сметка.
                  Пуснали са ти фандък Внимават си за парите хората и затова и банката им върви и рейтинговите агенции я оценят високо.

Коментар

Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
                    Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
                    П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.
                    Да изтрих го.Докато го напиша ми се обадиха с извинение,че ще ми направят подарък застраховка на дома за тяхна сметка.
                    Last edited by mibova; 16.01.2017, 15:54.

Коментар

Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
                      Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
                      П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.
                      Аз лично не работя с тях но това е втората по рейтинг банка в БГ и за мен е важно че акциите им са вървежни и носят доходност.Те както и Алианц са консервативни и се подсигоряват от всякъде когато дават заеми.
                      Last edited by mibova; 16.01.2017, 15:53.

Коментар

• Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
                        Last edited by mibova; 16.01.2017, 15:53.

Коментар

На възходящ пазар да
                          Съгласен напълно, при низходящ е по-добре да имаш съмнения

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

По добре да имаш акции от колкото съмнения
                            На възходящ пазар да

Коментар

А дали ще стане точно така ? Аз имам едни съмнения относно Хима
                              По добре да имаш акции от колкото съмнения

Коментар

• Не е вярно.От 1.05 не съм се съмнявал Ама ми кажи колко акции минаха на тази цена и колко от пишещите са си купили на 1.05

Коментар

Working...
                                X