Браво бре !! Добър старт за деня с цена 1.645 лв !!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Всички разбраха, че искаш да продадеш скъпо ЦКБ и да купиш ефтинко Потъник и затова по цял ден досаждаш с въображаемите си съмнения. Индиански тъпотии на килограм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато гледам колко ордерчета има на 1.61 - 1.62 много скоро ще заковем 1.70. След отчета който традиционно ще е добър не ми се мисли къде ще е цената
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениебреейй. надомно банкиране вече. ще взема да се върна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Да изтрих го.Докато го напиша ми се обадиха с извинение,че ще ми направят подарък застраховка на дома за тяхна сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеНе съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.Last edited by mibova; 16.01.2017, 15:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеНе съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.Last edited by mibova; 16.01.2017, 15:53.
Коментар
-
Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.Last edited by mibova; 16.01.2017, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
На възходящ пазар да
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
По добре да имаш акции от колкото съмнения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
А дали ще стане точно така ? Аз имам едни съмнения относно Хима