IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Значи Жека ,
    Шефа на Еларгата промени финансовите показатели на ликвидацията и от 1,8 отиде на 2,5 лв...

Та при тази новина маркета реагира от 1,3 до 1,8 лв.....ама се влачи дълго време и стига под 1,7....
    Гапа не се запълни по финансови данни...но се опита .... но да загубиш 50 % е вече множко и за нашите майсторЕ...

По спомен излезе новината за ликвидация, може и да греша, ама нещо от 1.4 на към 1.7-1.8 отвори.
    Оня гап покрай 67 ст. тук ли беше, надали е със същия процент. Да, съвсем друга бира е, споменах го и в предния пост, ама...как го каза - 50 % дори за тукашните майстори.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Иде реч за това, че гражданите на Варна открито искат разследване на всички общински сделки свързани с ТИМ, конфискация на имотите, придобити по-съмнителен начин, мораториум върху строежи в Морската градина и т.н. и т.н.. Открито вече има искания за арест на босовете на ТИМ. Има голямо напрежение, което се надявам да не ескалира. Ще ескалира обаче, ако не се изпълнят резонните искания. Смъртта на момчето Пламен Горанов сипа днес освен това много сол в раната. Т.е. или ескалиране на протестите или политически действия срещу групировката. И в двата случая това няма да се отрази добре на акциите. Подценявате ситуацията и не говоря, защото искам да си купя евтино. Тази седмица не бих купил нито една акция на групата, ако ще да имам пропуснати ползи. Защото в най-добрия случай растежът ще е анемичен заради имиджовите последици от Варненските протести, а в най-лошият случай....не ми се мисли на този неликвиден пазар.

Казвам ви какво мисля от безпристрастна гледна точка. Дразни ме тимаджийската арогантност, но на мен лично те не ми пречат. Нещата обаче не изглеждат толкова розови за тях, колкото винаги са изглеждали...
      Нескопосан драскач бълва помия по поръчка.Не споменавай повече момчето насред помията ти.Срам и позор да използваш чуждото нещастие с користни цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Споменах май или не по-рано и за гапа на Еларга.
        Е, там с малко други фактори, но пусто така и не се напълни.
        А беше О-ГРО-МЕН!
        Значи Жека ,
        Шефа на Еларгата промени финансовите показатели на ликвидацията и от 1,8 отиде на 2,5 лв...

Та при тази новина маркета реагира от 1,3 до 1,8 лв.....ама се влачи дълго време и стига под 1,7....
        Гапа не се запълни по финансови данни...но се опита .... но да загубиш 50 % е вече множко и за нашите майсторЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
          Май сме тръгнали да пълним гапа
          Споменах май или не по-рано и за гапа на Еларга.
          Е, там с малко други фактори, но пусто така и не се напълни.
          А беше О-ГРО-МЕН!

Коментар

Какво казват графиките, питам щото нищо не разбирам от тях

Коментар

ами разпродай та да го напълним )

или май си го направила и се притесняваш, че няма да можеш да си вземеш в ниското )
              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Май сме тръгнали да пълним гапа

Коментар

• Така ясно е изложена тезата ти съгласявам с голяма част от нея, в момента кризисния щаб на некой хора действа, и в най-скоро време ще си ходят доста хора от управата.

А по линия на Алея 1, като гледам всеки божи ден по колко десетки тежки техни правят по н курса, и като гледам как я строят след някоя друга година всеки от Варна ще се гореде с това, което има. Ще видим какво ще стане като махнат по едини или другия начин кмета. От там насетне ще видим кой от варианти ще влезе в сила и ще се мателизира в цената, а и това което се случва от отдавна е калкулирано в нея - говоря за всичко от последните години!
                  Last edited by needtoknowmore; 04.03.2013, 19:20.
                  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                    Ами гледам, ама силни думи думаш, та питам за какво става реч. Иначе като детската градина, ще стане нещо ама няма ти кажа

Гледай ако има спад да напазаруваш, няма да е зле
                    Иде реч за това, че гражданите на Варна открито искат разследване на всички общински сделки свързани с ТИМ, конфискация на имотите, придобити по-съмнителен начин, мораториум върху строежи в Морската градина и т.н. и т.н.. Открито вече има искания за арест на босовете на ТИМ. Има голямо напрежение, което се надявам да не ескалира. Ще ескалира обаче, ако не се изпълнят резонните искания. Смъртта на момчето Пламен Горанов сипа днес освен това много сол в раната. Т.е. или ескалиране на протестите или политически действия срещу групировката. И в двата случая това няма да се отрази добре на акциите. Подценявате ситуацията и не говоря, защото искам да си купя евтино. Тази седмица не бих купил нито една акция на групата, ако ще да имам пропуснати ползи. Защото в най-добрия случай растежът ще е анемичен заради имиджовите последици от Варненските протести, а в най-лошият случай....не ми се мисли на този неликвиден пазар.

Казвам ви какво мисля от безпристрастна гледна точка. Дразни ме тимаджийската арогантност, но на мен лично те не ми пречат. Нещата обаче не изглеждат толкова розови за тях, колкото винаги са изглеждали...

Коментар

Не, нищо подобно. Гледай, за да видиш.
                      Ами гледам, ама силни думи думаш, та питам за какво става реч. Иначе като детската градина, ще стане нещо ама няма ти кажа

Гледай ако има спад да напазаруваш, няма да е зле

Коментар

Тц,тц,тц... и какво по-точно трябва да се види в резултат на гледането? Че сме е така в очакване вече

Май подготвяш почвата за ново влизане в ниското, а гетоф? Дет се вика варненските плакати дойдоха дюшеш

Коментар

Що да не би да национализираме банковия сектор?

Коментар

Тук нещата няма да се поуталожат вече. Не живей в мираж и блян.
                            Що да не би да национализираме банковия сектор?

Коментар

Само стой и гледай като пооуталожат нещата и минем в трайно зелените нивата, ще се покрият.
                              Тук нещата няма да се поуталожат вече. Не живей в мираж и блян.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                                Затова ли ти и Монти/Себулба толкова зор си давате по форума - едни и същи мантри? За някоя дребна врътка - типично за вас? Заради такива много хора избягаха от ИнвесторБГ и от форума. Боже, колко дребни душици има във форума, Боже

Винаги съм бил за данък капипиталовата печалба, ако акцията е държана по малко от 12 месеца, дано се приеме, за се отървем веднъж за винаги от такива шпекуланти - смешници
                                Benz Mafia 4......
                                Benz Mafia, регистриран на 3 Февруари 2013 г.,
                                като те гледам кога си регистриран , не знам колко са избягали от форума в близките години ама ти си дошъл специално до ни четеш...
                                Ами Пиленце как за десет дни откакто си дошъл реши кой са полезни и вредни... а и даже откри че Инвестора си е спрял котировките в реално време....
                                Ами за мен ти си вреден и инвесторите ако са умни ,разни перушани с куп проблеми ,трябва да се игнорират ..
                                Защото лъжата ти е на всяка трепт дума написана от теб...
                                Колкото по малко се занимавам с шит акции толкова ме викат да им го кажа къде са се заврели и колко им е акъла щом не знаят че акъл не се дава а се придобива........

Коментар

Working...
                                X