IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Това е доста по актуално, но да видим.

Коментар

• Напразно суматоха някой вкара

Коментар

• http://www.airliners.nl/images2007/0...Air-LZ-BOO.jpg
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Като че ли започваме с летящ старт днес. Да видим какво може да стане?

Коментар

• Земи тоя аукцион! И леко така 50к бид в Зърното...
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Фактите са на улицата. Нищо никой за нищо не ми е платил. Това, което става на улицата не можеш да го изкривиш.
              Гетка, поведението ти е помиярско.

Коментар

• investor.bg

Поздравления за ИНВЕСТОР.БГ и целия екип !!!
                Не може да не се впечетля от силното въздействие, което мненията на участниците във Вашите форуми оказват върху движението на БФБ-то като цяло (или на отделни акции - в частност).Личи си наистина професионалният почерк на целия сайт - английското влияние си прозира. от далеч ...

Тази тема е поредното доказателство - СОФИКС и днес е нагоре ,но определни акции падат.

Комплименти !!!
                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                  Май сме тръгнали да пълним гапа
                  Пак ли ? Омръзнаха ни вече поредните гапове
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                    Нескопосан драскач бълва помия по поръчка.Не споменавай повече момчето насред помията ти.Срам и позор да използваш чуждото нещастие с користни цели.
                    Фактите са на улицата. Нищо никой за нищо не ми е платил. Това, което става на улицата не можеш да го изкривиш.
                    Last edited by ghettoff; 05.03.2013, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

По спомен излезе новината за ликвидация, може и да греша, ама нещо от 1.4 на към 1.7-1.8 отвори.
                      Оня гап покрай 67 ст. тук ли беше, надали е със същия процент. Да, съвсем друга бира е, споменах го и в предния пост, ама...как го каза - 50 % дори за тукашните майстори.
                      При Каолин пак имаше подомно нещо....но това трябва да лежи на фундамент....
                      Виж Чез ги крепиха като ги пуснаха и сега въпреки опитите за крепене ,не се впрягат много...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Значи Жека ,
                        Шефа на Еларгата промени финансовите показатели на ликвидацията и от 1,8 отиде на 2,5 лв...

Та при тази новина маркета реагира от 1,3 до 1,8 лв.....ама се влачи дълго време и стига под 1,7....
                        Гапа не се запълни по финансови данни...но се опита .... но да загубиш 50 % е вече множко и за нашите майсторЕ...

По спомен излезе новината за ликвидация, може и да греша, ама нещо от 1.4 на към 1.7-1.8 отвори.
                        Оня гап покрай 67 ст. тук ли беше, надали е със същия процент. Да, съвсем друга бира е, споменах го и в предния пост, ама...как го каза - 50 % дори за тукашните майстори.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Иде реч за това, че гражданите на Варна открито искат разследване на всички общински сделки свързани с ТИМ, конфискация на имотите, придобити по-съмнителен начин, мораториум върху строежи в Морската градина и т.н. и т.н.. Открито вече има искания за арест на босовете на ТИМ. Има голямо напрежение, което се надявам да не ескалира. Ще ескалира обаче, ако не се изпълнят резонните искания. Смъртта на момчето Пламен Горанов сипа днес освен това много сол в раната. Т.е. или ескалиране на протестите или политически действия срещу групировката. И в двата случая това няма да се отрази добре на акциите. Подценявате ситуацията и не говоря, защото искам да си купя евтино. Тази седмица не бих купил нито една акция на групата, ако ще да имам пропуснати ползи. Защото в най-добрия случай растежът ще е анемичен заради имиджовите последици от Варненските протести, а в най-лошият случай....не ми се мисли на този неликвиден пазар.

Казвам ви какво мисля от безпристрастна гледна точка. Дразни ме тимаджийската арогантност, но на мен лично те не ми пречат. Нещата обаче не изглеждат толкова розови за тях, колкото винаги са изглеждали...
                          Нескопосан драскач бълва помия по поръчка.Не споменавай повече момчето насред помията ти.Срам и позор да използваш чуждото нещастие с користни цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Споменах май или не по-рано и за гапа на Еларга.
                            Е, там с малко други фактори, но пусто така и не се напълни.
                            А беше О-ГРО-МЕН!
                            Значи Жека ,
                            Шефа на Еларгата промени финансовите показатели на ликвидацията и от 1,8 отиде на 2,5 лв...

Та при тази новина маркета реагира от 1,3 до 1,8 лв.....ама се влачи дълго време и стига под 1,7....
                            Гапа не се запълни по финансови данни...но се опита .... но да загубиш 50 % е вече множко и за нашите майсторЕ...

Коментар

Споменах май или не по-рано и за гапа на Еларга.
                              Е, там с малко други фактори, но пусто така и не се напълни.
                              А беше О-ГРО-МЕН!

Коментар

Какво казват графиките, питам щото нищо не разбирам от тях

Коментар

Working...
                                X