Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от qqqТесни друг път - ти летял ли си с тях?
Много повече място има между редовете в сравнениое с Еърбъса
Както казах, щом максимизираме печалбата, аз съм ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТова е доста по актуално, но да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеПламен Горанов беше първият, който надигна глас против ТИМ във Варна. Гласовете вече са десетки хиляди !!! Ето и видео:
http://www.youtube.com/watch?v=xhFqPIiihb0
Ти, какво общо имаш с Варна, та се пениш като кон тука.
Гледай си пенсионните фондове и стига си достигал до полюции във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИде реч за това, че гражданите на Варна открито искат разследване на всички общински сделки свързани с ТИМ, конфискация на имотите, придобити по-съмнителен начин, мораториум върху строежи в Морската градина и т.н. и т.н.. Открито вече има искания за арест на босовете на ТИМ. Има голямо напрежение, което се надявам да не ескалира. Ще ескалира обаче, ако не се изпълнят резонните искания. Смъртта на момчето Пламен Горанов сипа днес освен това много сол в раната. Т.е. или ескалиране на протестите или политически действия срещу групировката. И в двата случая това няма да се отрази добре на акциите. Подценявате ситуацията и не говоря, защото искам да си купя евтино. Тази седмица не бих купил нито една акция на групата, ако ще да имам пропуснати ползи. Защото в най-добрия случай растежът ще е анемичен заради имиджовите последици от Варненските протести, а в най-лошият случай....не ми се мисли на този неликвиден пазар.
Казвам ви какво мисля от безпристрастна гледна точка. Дразни ме тимаджийската арогантност, но на мен лично те не ми пречат. Нещата обаче не изглеждат толкова розови за тях, колкото винаги са изглеждали...
http://www.youtube.com/watch?v=xhFqPIiihb0
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеФактите са на улицата. Нищо никой за нищо не ми е платил. Това, което става на улицата не можеш да го изкривиш.
Коментар
-
investor.bg
Поздравления за ИНВЕСТОР.БГ и целия екип !!!
Не може да не се впечетля от силното въздействие, което мненията на участниците във Вашите форуми оказват върху движението на БФБ-то като цяло (или на отделни акции - в частност).Личи си наистина професионалният почерк на целия сайт - английското влияние си прозира. от далеч ...
Тази тема е поредното доказателство - СОФИКС и днес е нагоре ,но определни акции падат.
Комплименти !!!не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеМай сме тръгнали да пълним гапаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНескопосан драскач бълва помия по поръчка.Не споменавай повече момчето насред помията ти.Срам и позор да използваш чуждото нещастие с користни цели.Last edited by ghettoff; 05.03.2013, 20:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
По спомен излезе новината за ликвидация, може и да греша, ама нещо от 1.4 на към 1.7-1.8 отвори.
Оня гап покрай 67 ст. тук ли беше, надали е със същия процент. Да, съвсем друга бира е, споменах го и в предния пост, ама...как го каза - 50 % дори за тукашните майстори.
Виж Чез ги крепиха като ги пуснаха и сега въпреки опитите за крепене ,не се впрягат много...
Коментар
Коментар