Колега Баралев можехме да дискутираме по дълго за банката и обекта с болки но виждаш че цензурата внесто да оправи сайта нормално дасе качват снимки се занимава да трие разсъжденията ни по темата.Съжалявам но може би някой друг път.Успех !!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ама ти 30 к артии на 1.50 ли си държал? Не купи ли 90 к на 1.60 лв.Ей малък сладък лъжльо много смаляваш загубите сиИ какво се притесняваш толкова като си нямал кешче да купиш Жабоче? Пиеш една студена водица и всичко е ОК.
Съберете се и почерпете се!
Хляб ще има за всички на БФБ!
Make love not war
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
мда, много добре
лошото е 3 години да стискаш 30 какции на ЦКБ купени 3 години по-рано на 1,50 и това лято без да усетиш пазара да се набиеш в тухли и бетон на фекалния залив, а за десерт на пльоснеш 10 бонбона при жабока да чакаш лихва до другата есен...И какво се притесняваш толкова като си нямал кешче да купиш Жабоче? Пиеш една студена водица и всичко е ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
Да говорят каквото си искат. При ЦКБ 65 ст е добре.
При криза и повече от жабока.
Диверсификацията е добра при голям портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki
ей, много пари си спечелил ................ сега може да купиш и съседния коптор във фекалния залив...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
Да говорят каквото си искат. При ЦКБ 65 ст е добре.
Диверсификацията е добра при голям портфейл.
лошото е 3 години да стискаш 30 какции на ЦКБ купени 3 години по-рано на 1,50 и това лято без да усетиш пазара да се набиеш в тухли и бетон на фекалния залив, а за десерт на пльоснеш 10 бонбона при жабока да чакаш лихва до другата есен...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Да знаем я всички разликата между нас.Ти се набълбука и чак сега си с 1-2 ст печалба вероятно а аз съм до тук с 20 000 лв ръст при цкб.
Диверсификацията е добра при голям портфейл.Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
първо съм продал на 1,912 за да купя на 1,62
сега забележи къде е разлика между нас
ти купуваш на 1,60 и стискаш до 92 стинки и сега вече имаш повод да се почерпиш
Коментар
-
Гледам и не вярвам -при ЦКБ Р/В=0.51, а при ПИБ 0.57.... Излиза, че напразно ги бихме на изпита
Излиза, че сме 15% подценени спрямо тях ... без да се слага бонус за "качество на активите" още 20%...т.е при сегашните нива. 1.65х1.35=2.23
Но, не искам ПИБ да пада , искам ЦКБ да гони справедлива стойност.Last edited by Protokol; 13.01.2017, 09:01.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Абе ти изкарай постовете дето си купувал 90 000 бр на Хима на 1.60
сега забележи къде е разлика между нас
ти купуваш на 1,60 и стискаш до 92 стинки и сега вече имаш повод да се почерпишfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiджипсо, недей да скромничиш, че пак ще взема да ви вадя постовете с мисирката как се карахте кой ми купуваше ЦКБ-то преди 3 години и от тогава си ги стискаш като вдовица х/йСега си снетни лихвите по репата и тогава ми говори.Казах ти ме си нищо повече от гладен комарджия.Айде укроти се и спри да се излагаш.
Коментар
-
до този момент не си изкарал и една стинка
също както миналата година по това време се нагрухтя с трейсчета на 8 кинта така и сега същата работа
да си жив и здрав дълго време .............. ти си един изявен донор на БФБ от години...
Коментар
Коментар