Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
На шаманите тука ще кажа да гледат Комерцбанк за посока. Ако си мислите че българчета са правили този оборот миналия месец не живеете в реалността. Хитрите чужденци купуват там където може да купят нещо..... Аз имам тук скромна позиция с таргет за продажби около 1.2. Мислех си че средната ми е много ниска, но се оказа че е над 60ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение1. Цялостна политическа нестабилност. Направо политическа криза.- другата седмица служебно, глътка въздух до редовните избори.
2. Явно недоволство срещу икономическата групировка, собственик на банката. Вече и международни публикации. Гласово - чрез протести, интернет, медии, дори на политическо ниво. - недоволството винаги го е имало, и в нета, и в медиите, и в чужбина. За политическо ниво - да не би Барозу да се е оплакал нещо?
3. Продължаваща икономическа криза без сигнали за подобрение на хоризонта. Ако не си съгласен посочи ми един сигнал на хоризонта. - подобен беше казуса и при цена от 57 ст., оттогава нищо май не се е променило.
4. Вероятни предстоящи прокурорски проверки на община Варна под натиск на обществеността. Припомням, че ЦКБ е на входа и на изхода на тази община. - с което ще излезе какво - имат да връщат 1 000, 10, милион някому ли? Предполагам просто са си прибирали сумите по тарифата.
Отново обективно мнение: Ръст може да има на база очаквания само ако политическата обстановка се успокои и протестите престанат. Ръст може да има и ако спекулатните задвижат позицията с няколко стотин хиляди. Факт е обаче,че и тях ги е страх. Страхът в момента е по-силен от алчността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПазарът не играе по ничия свирка. Няма по-силен от пазара. Именно затова акциите на БФБ се търгуват на тези нива. Смешно е някой да вярва, че цитираното от Вас е възможно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеСлучващото се във Варна, ще премине и отшуми, защото такъв е предизборния диалог межди властта.
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеОтносно до това, пазара да играе по свирката на орпеделена стратегия на трайдър от форума е, как да кажа просто смешно.
Моля Ви г-н Николов да изкажете една съществена причина акциите да се покачат освен: въпрос на време е тук да има ръст! Защото хубави или лоши, смислени или не, аз изказах причини и обосновах позицията си.
Иначе от мен също успех на всички търгуващи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеE как няма да прогнозираш нагоре. Оставаше като си бъкан с акции да прогнозираш надолу. Ташунко и аз нямаме акции, защото прогнозираме надолу. Ти имаш акции и прогнозираш нагоре. Дотук със субективизма.
Нека бъдем обективни. Кое те кара да мислиш, че посоката е само нагоре? Дай ми причини.
Защото ето следните причини, поради които мисля, че върху акциите на ЦКБ може да има натиск (уточнявам: натиск озанчава, че няма да има кой знае какъв ръст, не означава срив!):
1. Цялостна политическа нестабилност. Направо политическа криза.
2. Явно недоволство срещу икономическата групировка, собственик на банката. Вече и международни публикации. Гласово - чрез протести, интернет, медии, дори на политическо ниво.
3. Продължаваща икономическа криза без сигнали за подобрение на хоризонта. Ако не си съгласен посочи ми един сигнал на хоризонта.
4. Вероятни предстоящи прокурорски проверки на община Варна под натиск на обществеността. Припомням, че ЦКБ е на входа и на изхода на тази община.
Отново обективно мнение: Ръст може да има на база очаквания само ако политическата обстановка се успокои и протестите престанат. Ръст може да има и ако спекулатните задвижат позицията с няколко стотин хиляди. Факт е обаче,че и тях ги е страх. Страхът в момента е по-силен от алчността.
Коментара не е препоръка за вземане на инвеститорско решение, а просто лично мнение!
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГоляма работа е Великият дух.........пак позна посоката на артията. Надолу надолу надолу !!!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПосоката е ясна за всеки индивидуално, а не като цяло.
Щото за теб е ясно надолу.
Докато за мен е ясно нагоре.
Така че няма нужда от излишен коментар.
Чакаме си и времето ще покаже кой крив, кой прав!
Нека бъдем обективни. Кое те кара да мислиш, че посоката е само нагоре? Дай ми причини.
Защото ето следните причини, поради които мисля, че върху акциите на ЦКБ може да има натиск (уточнявам: натиск озанчава, че няма да има кой знае какъв ръст, не означава срив!):
1. Цялостна политическа нестабилност. Направо политическа криза.
2. Явно недоволство срещу икономическата групировка, собственик на банката. Вече и международни публикации. Гласово - чрез протести, интернет, медии, дори на политическо ниво.
3. Продължаваща икономическа криза без сигнали за подобрение на хоризонта. Ако не си съгласен посочи ми един сигнал на хоризонта.
4. Вероятни предстоящи прокурорски проверки на община Варна под натиск на обществеността. Припомням, че ЦКБ е на входа и на изхода на тази община.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма грешка Батя пососката е ясна.Все тая дали ще след месец или година посоката е важна и който я хваща прави кинти който не само блее монитораи стиска артийките
Щото за теб е ясно надолу.
Докато за мен е ясно нагоре.
Така че няма нужда от излишен коментар.
Чакаме си и времето ще покаже кой крив, кой прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениесапа, нещо си в грешка
аз доколкото виждам цената е 86 ст.
доста далеч от чаканите от теб 60
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГоляма работа е Великият дух.........пак позна посоката на артията. Надолу надолу надолу !!!!
аз доколкото виждам цената е 86 ст.
доста далеч от чаканите от теб 60
Коментар
-
Реално тук има действително най-добър потенциал за растеж. Дори технически погледнато ЦКБ е единствената от трите ликвидни компании на емитента, която не е на 100% или повече от историческото си дъно. Не е препоръка, нямам акции и съм казвал не веднъж какво мисля по отношение риска за търговия в дадения момент.
Коментар
-
гледам, че сте на авиационна вълна в темата на банката и затова ще влезна в тона ви:
затегнете коланите ........................ излитаме .................... ще има силна турболенция, а гаповете няма да се запълват
п.п. за тези които не знаят ще кажа, че определението за силна турбуленция е: турбуленция, която причинява големи, резки и внезапни промени във височината като това обикновено причинява значителни отклонения в индикаторната скорост...
Коментар
Коментар