IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Считаме, че тази цена ще бъде регистрирана в рамките на първата половина на 2013 година. Нашият Холдинг притежава акции закупени в диапазона 0,56 - 0,57 лв, и не бързаме да продаваме. Желаем успехи на всички инвеститори!
    Мнението не представлява препоръка за търговия с ЦК.
    Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
      Здравейте приятели на ЦКБ АД.
      Смятаме, че потенциалът на акцията да достигне 1лв е значителен до края на седмицата, както и запазваме по-дългосрочната си прогноза за цена от 1,5лв.
      Колко по-дългосрочна, че се настървявам
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Здравейте приятели на ЦКБ АД.
        Смятаме, че потенциалът на акцията да достигне 1лв е значителен до края на седмицата, както и запазваме по-дългосрочната си прогноза за цена от 1,5лв.
        Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Римляните с тоя понижен рейтинг по пързалката на Гърция Ето де е новата вълна надоле.Гответе се за падане по задници отново.Кво да се прави лъзгав е терена а и времето мразовито.Еййй голяма работа е Великият дух че води неуките по правилния път.Пак ще се стискат артийки като тазя на 55-60 ст.Айде който си ги обича да си ги стиска па който не да се готви да понакупи

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Колко спечели бе гетоф. С тези дневни колебания си спечелил колкото за едно кило сирене
            Без една сделка и без акции естествено, че съм спечелил дори по-малко отколкото за кило сирене, бе Прецаканов. Мисля, че няма нужда да казвам колко. Но и загубих точно толкова. За разлика от други.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Язък, изпращам седмица без една сделка... Ала по позицията на ЦКБ спечелих по този начин повече от Батя. В унисон с моите очаквания.
              Колко спечели бе гетоф. С тези дневни колебания си спечелил колкото за едно кило сирене
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                Аз ви писах вчера след признанието на Гетофф, че е разкешил и няма акции, че днес ще е много досаден

За съжаление нещата не се развиват в желаната от него посока, а е кофти да си на кеш при следните гледки:

Ръсттттттттттт за Американските и Германските бондове
                Ръстттттттттттт за Дакс за над 8,000
                Ръсттттттттттттттттттттт и за Дау

Много е нервно да си на кеш, напълно ги разбирам и тези от Еларг и им съчувствам, ако много изчакват

Не е препоръка!
                Тия от еларг си остават най-сигурната инвестиция все още, всеки момент там ще е развръзката, като добавиш и това, че ликвидността е уникална за бфб...просто не знам, защо им завиждаш и все те са ти в устата
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Добър съвет!
                  И на мен ми се струва че няма нервичка за тая работа!
                  Вкарва се в някви филми, конспирации, треперят му ръчичките да задържи акция повече от 2 дни...
                  Язък, изпращам седмица без една сделка... Ала по позицията на ЦКБ спечелих по този начин повече от Батя. В унисон с моите очаквания.

Коментар

• Аз ви писах вчера след признанието на Гетофф, че е разкешил и няма акции, че днес ще е много досаден

За съжаление нещата не се развиват в желаната от него посока, а е кофти да си на кеш при следните гледки:

Ръсттттттттттт за Американските и Германските бондове
                    Ръстттттттттттт за Дакс за над 8,000
                    Ръсттттттттттттттттттттт и за Дау

Много е нервно да си на кеш, напълно ги разбирам и тези от Еларг и им съчувствам, ако много изчакват

Не е препоръка!
                    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Гетоф, съвета ми е да зарежеш БФБ. Съвсем ще апокалиптясаш
                      Добър съвет!
                      И на мен ми се струва че няма нервичка за тая работа!
                      Вкарва се в някви филми, конспирации, треперят му ръчичките да задържи акция повече от 2 дни...

Коментар

• И само между другото да вметна, че докато скучахме тук цял ден, то по най-ликвидната позиция на БФБ не се изтъргува до момента нито една акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Вчера бтв-то рекоха за 200 души. В неделя и 1 000 да са, мисля е показателна посоката от спряганите доскоро 30-50-80 хил. по улиците на Варна неделно.
                          Аз лично смятам, че Киро е бил достатъчен отдушник. Времето ще покаже.
                          Именно - ще покаже. Отново казвам. Без протести има предпоставки за ръст. Аз заемам обективна позиция, защото не ми пука дали акцията ще се качва или пада. Това е пазар, а аз евентуално ще се опитам да се нагодя по най-добрия начин.

Между другото Станишката се оплака, не Барозу. Абсолютен клоун. Приватизацията на ЕРП-тата си беше напълно прозрачна. Ако това е политическата алтернатива на сегашното/бивше управление горко ни.
                          Last edited by ghettoff; 08.03.2013, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            След месец-два най-малко ще ми е до БФБ. С нея се събираме много бързо и много бързо се разделяме, споко.

Коментар

Това казвам. Ако няма протести, то нещата ще изглеждат под съвсем различен начин. Вчера обаче пак имаше тълпа на улицата.
                              Вчера бтв-то рекоха за 200 души. В неделя и 1 000 да са, мисля е показателна посоката от спряганите доскоро 30-50-80 хил. по улиците на Варна неделно.
                              Аз лично смятам, че Киро е бил достатъчен отдушник. Времето ще покаже.

Коментар

E как няма да прогнозираш нагоре. Оставаше като си бъкан с акции да прогнозираш надолу. Ташунко и аз нямаме акции, защото прогнозираме надолу. Ти имаш акции и прогнозираш нагоре. Дотук със субективизма.

Нека бъдем обективни. Кое те кара да мислиш, че посоката е само нагоре? Дай ми причини.

Защото ето следните причини, поради които мисля, че върху акциите на ЦКБ може да има натиск (уточнявам: натиск озанчава, че няма да има кой знае какъв ръст, не означава срив!):

1. Цялостна политическа нестабилност. Направо политическа криза.
                                2. Явно недоволство срещу икономическата групировка, собственик на банката. Вече и международни публикации. Гласово - чрез протести, интернет, медии, дори на политическо ниво.
                                3. Продължаваща икономическа криза без сигнали за подобрение на хоризонта. Ако не си съгласен посочи ми един сигнал на хоризонта.
                                4. Вероятни предстоящи прокурорски проверки на община Варна под натиск на обществеността. Припомням, че ЦКБ е на входа и на изхода на тази община.

Отново обективно мнение: Ръст може да има на база очаквания само ако политическата обстановка се успокои и протестите престанат. Ръст може да има и ако спекулатните задвижат позицията с няколко стотин хиляди. Факт е обаче,че и тях ги е страх. Страхът в момента е по-силен от алчността.

Коментар

Working...
                                X