IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    мдаа, все готини неща...
    и да се чуди човек как все още тая банка се търгува под Р/В 0,5, т.е 1,50 лв/акция....
    Сладките странности на БФБ!
    Ако задържи още малко на тези нива ще ме изкуши да увелича позицията - просто и мен ме учудва, че сме дори под 0.9. Не го очаквах това след листването на Тексим.
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
      Може и да привлече, след като удържи "конфискацията" от по 10% на всеки депозит в кипърския си клон ...
      и нас какво ни интересува на кой колко ще му конфискуват кипърските банки???

всеки който ползва офшорна зона знае риска който поема ................... от доста години ЕС иска да се поставят прагове за финансовите услуги на институциите опериращи в такива зони ...................... беше въпрос на време някъде да изгърмят "инвеститорите"

не дали, а кога щеше да случи това на което сме свидетели в кипър

...................... по-важното е какво следва от тук нататък защото "бития - бит, еб@ния - еб@н, а бой и еб@н не се връщат" както се знае от време оно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        мдаа, все готини неща...
        и да се чуди човек как все още тая банка се търгува под Р/В 0,5, т.е 1,50 лв/акция....
        батка, нещата в тази банка наподобяват на клиповете за "кольо тракториста"

от начало се кефят по един-двама купили акции ....................... и в един момент пружината като се натегне повече от добрите новини ---> изпуска и положението става неконтролируемо

Коментар

• Може и да привлече, след като удържи "конфискацията" от по 10% на всеки депозит в кипърския си клон ...

Коментар

• мдаа, все готини неща...

Коментар

• от февруари месец ЦКБ вдигна таксата за превод на пари по сметки между бг банки с 20% ......................... от 1.50 новата такса е 1.80 лв.

==========================

приятно впечатление прави и новата визия която имат работещите в банката ......................... най-после им раздадоха по едно шалче с инициалите на банката ................... надявам се някой ден да им раздадат и ризки за да са еднакви и да се отличават от клиентите си защото до сега като влезеш в някой клон не се знаеше кой е клиент и кой работи в банката

Коментар

• никой не казва как ще се отрази кризата при банкова система на кипър върху ЦКБ ................... все пак най-рано в четвъртък (или някой ден по-късно ) банките в кипър ще отворят и хората масово ще тръгнат да си теглят парите или да ги превеждат по други банки в европа и света

......................... мисля, че ЦКБ беше единствената българска банка която има клон в кипър и ръководството на ЦКБ може лесно да привлече един огромен ресурс стига да има проекти които да финансира с привлечения ресурс

Коментар

• еее, как да не поиска да ги "бори" човек, такива меци

Коментар

• Коментар

• И аз така мисля, според мен са се набълбукали в средата на Февруари на върха с ТИМ-аджийски акции и сега се чудят как да излизат.

То не бяха прогнози за Зрънчо, за ССВ и за кво ли още не - до седмица +25%

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        а защо мислиш, че докрая на седмицата?
                        е как защо... защото така му се иска
                        като баба меца и дренките

и аз имам доста тук, но имам и по-реалистични очаквания
                        преди редовните избори и ясна политическа картина след тях, не могат да се чакат чудеса

Коментар

• а защо мислиш, че докрая на седмицата?

Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
                          Здравейте приятели на ЦКБ АД.
                          Смятаме, че потенциалът на акцията да достигне 1лв е значителен до края на седмицата, както и запазваме по-дългосрочната си прогноза за цена от 1,5лв.
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
                            Здравейте приятели на ЦКБ АД.
                            Смятаме, че потенциалът на акцията да достигне 1лв е значителен до края на седмицата, както и запазваме по-дългосрочната си прогноза за цена от 1,5лв.
                            Хихихииихи кажи каква трева си павкал та да опитаме и ние от нея.Може и нас да ни завладеят такива светли мечти

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Гоуеми сте, гоуеми.
                              Пирамида, какво да го правиш.
                              Приятели, ценя вашето присъствие, вясвайте се по-често, бъдете по активни.

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
                                Считаме, че тази цена ще бъде регистрирана в рамките на първата половина на 2013 година. Нашият Холдинг притежава акции закупени в диапазона 0,56 - 0,57 лв, и не бързаме да продаваме. Желаем успехи на всички инвеститори!
                                Мнението не представлява препоръка за търговия с ЦК.
                                Гоуеми сте, гоуеми.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X