Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеМоже и да привлече, след като удържи "конфискацията" от по 10% на всеки депозит в кипърския си клон ...
всеки който ползва офшорна зона знае риска който поема ................... от доста години ЕС иска да се поставят прагове за финансовите услуги на институциите опериращи в такива зони ...................... беше въпрос на време някъде да изгърмят "инвеститорите"
не дали, а кога щеше да случи това на което сме свидетели в кипър
...................... по-важното е какво следва от тук нататък защото "бития - бит, еб@ния - еб@н, а бой и еб@н не се връщат" както се знае от време оно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениемдаа, все готини неща...
и да се чуди човек как все още тая банка се търгува под Р/В 0,5, т.е 1,50 лв/акция....
Сладките странности на БФБ!
от начало се кефят по един-двама купили акции ....................... и в един момент пружината като се натегне повече от добрите новини ---> изпуска и положението става неконтролируемо
Коментар
-
от февруари месец ЦКБ вдигна таксата за превод на пари по сметки между бг банки с 20% ......................... от 1.50 новата такса е 1.80 лв.
==========================
приятно впечатление прави и новата визия която имат работещите в банката ......................... най-после им раздадоха по едно шалче с инициалите на банката ................... надявам се някой ден да им раздадат и ризки за да са еднакви и да се отличават от клиентите си защото до сега като влезеш в някой клон не се знаеше кой е клиент и кой работи в банката
Коментар
-
никой не казва как ще се отрази кризата при банкова система на кипър върху ЦКБ ................... все пак най-рано в четвъртък (или някой ден по-късно ) банките в кипър ще отворят и хората масово ще тръгнат да си теглят парите или да ги превеждат по други банки в европа и света
......................... мисля, че ЦКБ беше единствената българска банка която има клон в кипър и ръководството на ЦКБ може лесно да привлече един огромен ресурс стига да има проекти които да финансира с привлечения ресурс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеа защо мислиш, че докрая на седмицата?
като баба меца и дренките
и аз имам доста тук, но имам и по-реалистични очаквания
преди редовните избори и ясна политическа картина след тях, не могат да се чакат чудеса
Коментар
-
а защо мислиш, че докрая на седмицата?
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеЗдравейте приятели на ЦКБ АД.
Смятаме, че потенциалът на акцията да достигне 1лв е значителен до края на седмицата, както и запазваме по-дългосрочната си прогноза за цена от 1,5лв.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеЗдравейте приятели на ЦКБ АД.
Смятаме, че потенциалът на акцията да достигне 1лв е значителен до края на седмицата, както и запазваме по-дългосрочната си прогноза за цена от 1,5лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГоуеми сте, гоуеми.
Приятели, ценя вашето присъствие, вясвайте се по-често, бъдете по активни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеСчитаме, че тази цена ще бъде регистрирана в рамките на първата половина на 2013 година. Нашият Холдинг притежава акции закупени в диапазона 0,56 - 0,57 лв, и не бързаме да продаваме. Желаем успехи на всички инвеститори!
Мнението не представлява препоръка за търговия с ЦК.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар