IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
    2 седмици имах такива проблеми с тази банка, че никога вече няма да се върна при тях. Тези хора изобщо не знаят какво значи да задържиш един клиент.
    Те имат много клиенти, за какво им е само един
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
      2 седмици имах такива проблеми с тази банка, че никога вече няма да се върна при тях. Тези хора изобщо не знаят какво значи да задържиш един клиент.
      За какво става дума пич, с ЦКБ по принцип се работи леко?

Коментар

• 2 седмици имах такива проблеми с тази банка, че никога вече няма да се върна при тях. Тези хора изобщо не знаят какво значи да задържиш един клиент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
          От време на време си бодвам по малко и много се кефя, че купувам все още под номинал акция с номинал 1 лев.
          Има много номинал-изкъртени хартии Геко. На някои борси, такиива ги спират изобшо от търговия след някакво време., Както и да е
          А Защо реши ццб а не синергон например. Очевидно вече топливо и газ не можем да ги зачислим към номиналните хартии, те са доста над номинал и следователно имаме съменията, че не струват ... ))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Хора да ви питам тия простии с 13К купува на 0.89 според вас за какво се прави? Смисъл нахакваш поръчки купува на по ниско в ляво за 13К да речем и после 13К за Аукцион. Отсреща им харесва цената и пускат продава на ниски цени за да са първи в списъка и ония в ляво си маха високата цена "купува" малко преди да започне търговията да гепи евтини акции, или има друго нещо дето на мен не ми е ясно?

Коментар

• Едни продават, други купуват, по 50 по 50.

Коментар

• От време на време си бодвам по малко и много се кефя, че купувам все още под номинал акция с номинал 1 лев.
                Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Гледайки на живо първо какво значи подстригване на облигации, сега по-модерната подстрижка на депозити на много от кешовците започват да им се привиждат и мечтаят пак за пързалки.

Да ви кажа, колеги, акциите особено на БФБ вече бяха подстригвани няколко пъти на здравата. Това което е останало като цена вече е това, което наистина е стабилно и има подкрепа...много е наивно отсега нататък да се чакат вече пързалки, закога, кой да продаде?
                  Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Какво става с вас бледолики напълно ви се изпари интусиазма.Има ли още такива да виждат скоро артията на 1.20 ? Аз щото я виждам на 60 ст отново.Започна се пързалката бледолики започна се ама някой хич не я виждат .
                    Каква пързалка гледай какво търсене има по позицията. Май тази с пързалката свърши, но пък на нашия пазар никога нищо не се знае...
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Модераторите защо ми изтрихте мнението трийте и тези които обливат форумите с пумия!!!!
                      Да плюеш дадена акция или каквото и да е без аргументи и да миришеш на платен драскач не е ли пак спам?
                      Нямам акции

Коментар

Какво става с вас бледолики напълно ви се изпари интусиазма.Има ли още такива да виждат скоро артията на 1.20 ? Аз щото я виждам на 60 ст отново.Започна се пързалката бледолики започна се ама някой хич не я виждат .
                        Прякорът ти сигурно е "Кьоравия".

Коментар

Няма да те огрее индианецо!
                          И 1 000 такива поста да напишеш, не мож свали артията и със стотинка

Коментар

• Какво става с вас бледолики напълно ви се изпари интусиазма.Има ли още такива да виждат скоро артията на 1.20 ? Аз щото я виждам на 60 ст отново.Започна се пързалката бледолики започна се ама някой хич не я виждат .

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                              Ако задържи още малко на тези нива ще ме изкуши да увелича позицията - просто и мен ме учудва, че сме дори под 0.9. Не го очаквах това след листването на Тексим.
                              Разберете се с Бобан, да не се надцаквате взаимно
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                батка, нещата в тази банка наподобяват на клиповете за "кольо тракториста"

от начало се кефят по един-двама купили акции ....................... и в един момент пружината като се натегне повече от добрите новини ---> изпуска и положението става неконтролируемо
                                Батка същите мацки на друга музика са по добре:

https://www.youtube.com/watch?v=rcXp3olzcDQ
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X