Първоначално изпратено от Belcho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение2 седмици имах такива проблеми с тази банка, че никога вече няма да се върна при тях. Тези хора изобщо не знаят какво значи да задържиш един клиент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеОт време на време си бодвам по малко и много се кефя, че купувам все още под номинал акция с номинал 1 лев.
А Защо реши ццб а не синергон например. Очевидно вече топливо и газ не можем да ги зачислим към номиналните хартии, те са доста над номинал и следователно имаме съменията, че не струват ... ))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Хора да ви питам тия простии с 13К купува на 0.89 според вас за какво се прави? Смисъл нахакваш поръчки купува на по ниско в ляво за 13К да речем и после 13К за Аукцион. Отсреща им харесва цената и пускат продава на ниски цени за да са първи в списъка и ония в ляво си маха високата цена "купува" малко преди да започне търговията да гепи евтини акции, или има друго нещо дето на мен не ми е ясно?
Коментар
-
Гледайки на живо първо какво значи подстригване на облигации, сега по-модерната подстрижка на депозити на много от кешовците започват да им се привиждат и мечтаят пак за пързалки.
Да ви кажа, колеги, акциите особено на БФБ вече бяха подстригвани няколко пъти на здравата. Това което е останало като цена вече е това, което наистина е стабилно и има подкрепа...много е наивно отсега нататък да се чакат вече пързалки, закога, кой да продаде?Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво става с вас бледолики напълно ви се изпари интусиазма.Има ли още такива да виждат скоро артията на 1.20 ? Аз щото я виждам на 60 ст отново.Започна се пързалката бледолики започна се ама някой хич не я виждат .The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво става с вас бледолики напълно ви се изпари интусиазма.Има ли още такива да виждат скоро артията на 1.20 ? Аз щото я виждам на 60 ст отново.Започна се пързалката бледолики започна се ама някой хич не я виждат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво става с вас бледолики напълно ви се изпари интусиазма.Има ли още такива да виждат скоро артията на 1.20 ? Аз щото я виждам на 60 ст отново.Започна се пързалката бледолики започна се ама някой хич не я виждат .
И 1 000 такива поста да напишеш, не мож свали артията и със стотинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеАко задържи още малко на тези нива ще ме изкуши да увелича позицията - просто и мен ме учудва, че сме дори под 0.9. Не го очаквах това след листването на Тексим.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениебатка, нещата в тази банка наподобяват на клиповете за "кольо тракториста"
от начало се кефят по един-двама купили акции ....................... и в един момент пружината като се натегне повече от добрите новини ---> изпуска и положението става неконтролируемо
https://www.youtube.com/watch?v=rcXp3olzcDQНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар