IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Като си спомня как я плюеше таз акция преди няколко месеца и какви неща пророкуваше
    Нещо си се объркал.Не си отрезнял от Коледа и Нова година.Тази акция точно не съм я плюл а съм казвал че ще пада когато съм виждал че тръгва надолу.Апропо още юли- август миналата година цкб тръгна нагоре и съм писал че ще е нагоре и че играта този път ще е по-различна т.е ще отиде нагоре от 1.65 лв ама не четете бре не четете.Пиете по една ракия и почвате глупости да ръсите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Якооооо !! Търпението се оправда !!
      Като си спомня как я плюеше таз акция преди няколко месеца и какви неща пророкуваше

Коментар

• Якооооо !! Търпението се оправда !!

Коментар

• Нещо спекулантите налазиха хартията … не ми се вярва да са фундаменталисти (такива дето гледат фундаменти )….. щото има 2 седмици до отчетите - въпреки , че за доста хора е ясно какви ще бъдат ….
          "Банките изпратиха най-добрата година от 2008 г. насам"
          http://www.capital.bg/biznes/finansi..._2008_g_nasam/
          Щом отсега се засили ...малко ме изненада ...
          Имам нова прогноза за акцията - оставям я в "Conviction Buy List' с нов по-висок таргет
          Стария ми беше 1.8 .
          Само да не влязат още пари до края на месеца в ETF , че ще счупи всички прогнози ...
          Last edited by Protokol; 10.01.2017, 11:35.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Относно статията - се обърни към авторката .
            На мен ми направи как са оценени публичните банки в България и какъв голям дисконт прави пазара.
            За съжаление въпреки ,че банките са от най - ликвидните дружества на БФБ пак има доста субективизъм в оценките.
            Интересно колегата отговори ли ти ?

И защо да не го направи? Аз съм споделил това което съм намерил като последни данни, а и по широкият размер, имах конкретно питане. Говорихме така както си говорим сега, на пазара сме - той е оценителя, а ние сподвижници, някои по бързи- други търпеливо чакащи грешки .
            Що се отнася да "оценките" много пъти е посочвано , че не само П/Б е определящо- това си е дъвкано тук стотици- хиляди пъти. Сделка , има търсене и за радост има и спогодба за удовлетворяване, нищо ново нищо не видяно няма.
            Това което няма е точно "търсене", останалото е пропуснати обратни връзки с минотарите , не само срещи и обещания!
            Жива връзка - дивидентен поток

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Вале от тия статии излиза , че аз съм банкер да го ева. Вчера ей тва го пратих на Петьо.

*********************************************ПИБ** ********ОББ********ЦКБ***********БАКБ* ***Ацет банк
              ОБЩО ПАСИВИ -7 765 982 -5 817 833 -4 451 996 -889 120 -1 113 684
              ОБЩО АКИВИ 8 576 049 7 146 725 4 856 738 1 055 605 1 210 626
              плащат ОББ ~ 4,75лв. Дивидент + -357 917
              нетен капитал към 30,09,16г. 810 067 970 975 404 742 166 485 96 942 - ост.активи
              1.3 Собствен капитал 7,364лв/акц 12,78лв/акц 3,577лв/акц 6,743лв/акц 3,198лв/акц я плащат
              и цена ~ 1 193 560х. 15,705 лв./акц.
              Относно статията - се обърни към авторката .
              На мен ми направи как са оценени публичните банки в България и какъв голям дисконт прави пазара.
              За съжаление въпреки ,че банките са от най - ликвидните дружества на БФБ пак има доста субективизъм в оценките.
              Интересно колегата отговори ли ти ?

Коментар

Цената на ОББ е показател за стойността на банките в България
                ЦКБ най-много има да наваксва

Коментар

Цената на ОББ е показател за стойността на банките в България

Вале от тия статии излиза , че аз съм банкер да го ева. Вчера ей тва го пратих на Петьо.

*********************************************ПИБ** ********ОББ********ЦКБ***********БАКБ* ***Ацет банк
                  ОБЩО ПАСИВИ -7 765 982 -5 817 833 -4 451 996 -889 120 -1 113 684
                  ОБЩО АКИВИ 8 576 049 7 146 725 4 856 738 1 055 605 1 210 626
                  плащат ОББ ~ 4,75лв. Дивидент + -357 917
                  нетен капитал към 30,09,16г. 810 067 970 975 404 742 166 485 96 942 - ост.активи
                  1.3 Собствен капитал 7,364лв/акц 12,78лв/акц 3,577лв/акц 6,743лв/акц 3,198лв/акц я плащат
                  и цена ~ 1 193 560х. 15,705 лв./акц.

Коментар

• Цената на ОББ е показател за стойността на банките в България
                    2016 г. определено бе най-динамичната година за банките в България. След като преминаха успешно през един реален стрес-тест през 2014 г. с отнемането на лиценза на КТБ, дойде време да преминат и през тестовете на БНБ, както и проведената за първи

Коментар

• Според мен това беше реално изкупуване от айсберг с 30000 бр. на 1.53лв.
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на тази акция.

Коментар

• тук нещо изпуснах при ЦКБ - това на 1.53 кросове ли бяха ( замаскирани с айзберг) или реално изкупуване

Коментар

• И тук ( като при Хима ) май се бетонира цената - вече 2 дни прехвърлят големи пакети на ОТЦ пазара на 1,53 лв .

Коментар

• Моля, придържайте се към темата.
                            रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Благодаря за чл.6
                              Относно колко достатъчна е доходността , то си спомням когато гледах мача Бразилия- Германия :
                              - как се променяше настроението на публиката, коментаторите и дори котировките на PBR с увеличаване на резултата ...
                              А за победа се признаваше и 1:0 ...
                              Всъщност е възможно да си прав - могат да си оставят ръст и за следващите месеци, но не могат да го отлагат ....
                              Пенсионните фондове може да не се нуждят, но таксата попечителство зависи от оценката на активите. А ИП-тата мисля котират по цена затваря. Тоест 1% нагоре с 10 акции , по позиция която преобладава в портфейлите на клиентите предполагам има значение върху таксите им. Но това е голословно предположение и не следвада му се вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                                Един лаишки отговор. Не мисля, че пенсионните фондове ще се нуждаят от бутане на цената на горе, щото изкараха достатъчно висока доходност тук тази година.
                                Чл. 6.
                                (1) Последваща оценка на акции и права, приети за търговия на регулиран пазар, се извършва по
                                среднопретеглената цена на сключените с тях сделки за предходния работен ден,
                                обявена в борсовия бюлетин, ако обемът на сключените с тях сделки за деня е не
                                по-малък от 0,01 на сто от обема на съответната емисия.
                                (2) Ако не може да се определи цена по реда на ал. 1, цената на акциите,
                                съответно на правата, се определя като средноаритметична на обявената в борсовия
                                бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките, които са активни към края на
                                търговската сесия на регулирания пазар за предходния работен ден, и
                                среднопретеглената цена на сключените със съответните ценни книжа сделки за същия
                                ден. Цената се определя по този ред само в случай, че има сключени сделки и
                                подадени поръчки с цена "купува".
                                (3) В случай че за предходния работен ден няма сключени сделки с ценни
                                книжа от съответната емисия, последващата оценка на акциите, съответно на правата,
                                се извършва по обявената в борсовия бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките,
                                активни към края на търговската сесия на регулирания пазар за същия ден.
                                Благодаря за чл.6
                                Относно колко достатъчна е доходността , то си спомням когато гледах мача Бразилия- Германия :
                                - как се променяше настроението на публиката, коментаторите и дори котировките на PBR с увеличаване на резултата ...
                                А за победа се признаваше и 1:0 ...
                                Всъщност е възможно да си прав - могат да си оставят ръст и за следващите месеци, но не могат да го отлагат ....
                                Last edited by Protokol; 21.12.2016, 14:47.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X