Бе аз кеширах на 1.5 и сега ццб то ми е едва 4.5% от протфейла .....ако върне под 1.4 ще възстановя пакета.....да видим !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМи даааа...
След толкова зелено. ще минем на кафяво.....
А малките и неопитните ще си научат урока, че :
- има движения и в двете посоки
- не е препоръчително да правят бързи врътки - щото само гушат ИП и отпадат от трена (тренда)
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от boys Разгледай мнениеork написа :
" Преди 4 месеца не беше никак ясно дали ЦКБ ще мине стрестестовете, нито пък беше ясно колко ще захклеби от приключването на сделката за VISA Europe. Аз лично щастливо продадох и нискокачествени шуробаджанашки акции повече не държа ."
Бихте ли да ли пример за българска акция , която не е "шуробаджанашка" и е висококачествена.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
ork написа :
" Преди 4 месеца не беше никак ясно дали ЦКБ ще мине стрестестовете, нито пък беше ясно колко ще захклеби от приключването на сделката за VISA Europe. Аз лично щастливо продадох и нискокачествени шуробаджанашки акции повече не държа ."
Бихте ли да ли пример за българска акция , която не е "шуробаджанашка" и е висококачествена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
още няколко процента ти трябваха за да излезеш на нула .............. няма нищо - пак ще се качи
сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти
преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...
Коментар
-
още няколко процента ти трябваха за да излезеш на нула .............. няма нищо - пак ще се качи
сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти
преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Добре, аз изглежда съм тъп и не мога да ги отигравам. Ти ако си разбирач действай. Ето днес в 6.40 четвъртък вечер - имам прост въпрос към теб- до нова година таймфрейм коее е по-добре - да продадеш ЦКБ утре или да държиш до нова година? Ей ти въпрос. Ако ги отиграваш нали ще уцелиш?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Коментар
-
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 51/15.12.2016 г. беше взето следното решение:
Във връзка с подадено заявление по чл. 19, ал. 3 от част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ – София АД, на основание чл. 31, ал. 8 от същите, променя параметрите на допусната до търговия на Основен пазар BSE, Сегмент за облигации, емисия облигации, както следва:
- Емитент: ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB);
- ISIN код на емисията: BG2100019137;
- Дата на падеж: 10.12.2023 г.;
- Крайна дата за търговия: 04.12.2023 г.;
- Лихвен процент: 3.60% годишно, считано от 11.12.2016 г.;
- Погасяване на заема: еднократно, на датата на падежа;
- Период на лихвено плащане: веднъж годишно, с фиксирана дата на лихвените плащания, както следва:
10.12.2017 г.
10.12.2018 г.
10.12.2019 г.
10.12.2020 г.
10.12.2021 г.
10.12.2022 г.
10.12.2023 г.
* Право на лихвено плащане имат облигационерите, които са вписани като такива не по-късно от 3 /три/ работни дни преди датата на лихвеното плащане, съответно 3 /три/ работни дни преди датата на последното лихвено плащане, което съвпада с датата на падеж на емисията.
- Дата на отразяване на промените в параметрите и възстановяване на търговията с емисията: 19.12.2016 г. /понеделник/
Добра новина.Около 630 000 лв. годишно ще остават в банката от 2017г спрямо 2016г.
Мнението ми не препоръка за покупка или продажба на тази акция.
Коментар
-
и защо не могат да се отиграват тези движения и защо да е хазарт според теб?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар