IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бе аз кеширах на 1.5 и сега ццб то ми е едва 4.5% от протфейла .....ако върне под 1.4 ще възстановя пакета.....да видим !!!

Коментар

• За мен тренда нагоре не е свършил.Нормално е отделни играчи да кешират.Получава се интересна игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Ми даааа...
        След толкова зелено. ще минем на кафяво.....
        Нека има движения и в двете посоки ... за предпочитане по-резки - така големите брулят крушата ,
        А малките и неопитните ще си научат урока, че :
        - има движения и в двете посоки
        - не е препоръчително да правят бързи врътки - щото само гушат ИП и отпадат от трена (тренда)
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ми даааа...
          След толкова зелено. ще минем на кафяво.....

Коментар

• Има вероятност да завършим на зелено
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Благодаря keizer.

Коментар

• Първоначално изпратено от boys Разгледай мнение
                ork написа :

" Преди 4 месеца не беше никак ясно дали ЦКБ ще мине стрестестовете, нито пък беше ясно колко ще захклеби от приключването на сделката за VISA Europe. Аз лично щастливо продадох и нискокачествени шуробаджанашки акции повече не държа ."

Бихте ли да ли пример за българска акция , която не е "шуробаджанашка" и е висококачествена.
                Има, има, ама не съм ги броил дали не попадат в графата "бели лястовици". Например - Корадо (основен акционер на майката EBRD), дружествата около Стара Планина (производствени предприятия действащи за износ, работещи тихо, кротко без скандали), Адванс Терафонд (IFC голям акционер, много прозрачни)... ми тия са на първи прочит, сигурно има и други, ама сега не се сещам
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• ork написа :

" Преди 4 месеца не беше никак ясно дали ЦКБ ще мине стрестестовете, нито пък беше ясно колко ще захклеби от приключването на сделката за VISA Europe. Аз лично щастливо продадох и нискокачествени шуробаджанашки акции повече не държа ."

Бихте ли да ли пример за българска акция , която не е "шуробаджанашка" и е висококачествена.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

още няколко процента ти трябваха за да излезеш на нула .............. няма нищо - пак ще се качи

сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти

преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...
                    Това с репото си е чисто твой комарджийски прийом.Ти затова и сега бързаш при всеки 10 % ръст на акциите си да продаваш.Аз нямам репа,не дължа пари на никого и мога да изчаквам докато преценя че е станало време за продаване.Сега ще се прибера по нова година за да капарирам още един апартамент на 50 м от плажа че много ми нарастна портфейла в акции от тоя ръст на борсата И не се притеснявай за фикалиите по морето.Далеч съм от тях и майсторите на репото

Коментар

още няколко процента ти трябваха за да излезеш на нула .............. няма нищо - пак ще се качи

сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти

преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...
                      Мъжки аз съм с над 50 % ръст по днешните цени а ти в Хима си с 2 ст печалба и за да изкараш пет лв повече печалба въртиш дей спекула хахаха.Несериозно звучиш

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Добре, аз изглежда съм тъп и не мога да ги отигравам. Ти ако си разбирач действай. Ето днес в 6.40 четвъртък вечер - имам прост въпрос към теб- до нова година таймфрейм коее е по-добре - да продадеш ЦКБ утре или да държиш до нова година? Ей ти въпрос. Ако ги отиграваш нали ще уцелиш?
                        миналата седмица ли беше или по-миналата ви писах, че покачването при ЦКБ е спекулативно в очакване да продадете на ЕТФ-а, но те вече почти си купиха колкото им трябва така, че отговора съм ти го дал преди да попиташ...
                        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Преди 4 месеца не беше никак ясно дали ЦКБ ще мине стрестестовете, нито пък беше ясно колко ще захклеби от приключването на сделката за VISA Europe. Аз лично щастливо продадох и нискокачествени шуробаджанашки акции повече не държа

Коментар

• На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 51/15.12.2016 г. беше взето следното решение:
                            Във връзка с подадено заявление по чл. 19, ал. 3 от част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ – София АД, на основание чл. 31, ал. 8 от същите, променя параметрите на допусната до търговия на Основен пазар BSE, Сегмент за облигации, емисия облигации, както следва:
                            - Емитент: ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB);
                            - ISIN код на емисията: BG2100019137;
                            - Дата на падеж: 10.12.2023 г.;
                            - Крайна дата за търговия: 04.12.2023 г.;
                            - Лихвен процент: 3.60% годишно, считано от 11.12.2016 г.;
                            - Погасяване на заема: еднократно, на датата на падежа;
                            - Период на лихвено плащане: веднъж годишно, с фиксирана дата на лихвените плащания, както следва:
                            10.12.2017 г.
                            10.12.2018 г.
                            10.12.2019 г.
                            10.12.2020 г.
                            10.12.2021 г.
                            10.12.2022 г.
                            10.12.2023 г.
                            * Право на лихвено плащане имат облигационерите, които са вписани като такива не по-късно от 3 /три/ работни дни преди датата на лихвеното плащане, съответно 3 /три/ работни дни преди датата на последното лихвено плащане, което съвпада с датата на падеж на емисията.
                            - Дата на отразяване на промените в параметрите и възстановяване на търговията с емисията: 19.12.2016 г. /понеделник/

Добра новина.Около 630 000 лв. годишно ще остават в банката от 2017г спрямо 2016г.
                            Мнението ми не препоръка за покупка или продажба на тази акция.

Коментар

• Аз пък си нямам бърза работа и новата година не ме брига

Коментар

и защо не могат да се отиграват тези движения и защо да е хазарт според теб?
                                Добре, аз изглежда съм тъп и не мога да ги отигравам. Ти ако си разбирач действай. Ето днес в 6.40 четвъртък вечер - имам прост въпрос към теб- до нова година таймфрейм коее е по-добре - да продадеш ЦКБ утре или да държиш до нова година? Ей ти въпрос. Ако ги отиграваш нали ще уцелиш?
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X