IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук нещо изпуснах при ЦКБ - това на 1.53 кросове ли бяха ( замаскирани с айзберг) или реално изкупуване

Коментар

• И тук ( като при Хима ) май се бетонира цената - вече 2 дни прехвърлят големи пакети на ОТЦ пазара на 1,53 лв .

Коментар

• Моля, придържайте се към темата.
        रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Благодаря за чл.6
          Относно колко достатъчна е доходността , то си спомням когато гледах мача Бразилия- Германия :
          - как се променяше настроението на публиката, коментаторите и дори котировките на PBR с увеличаване на резултата ...
          А за победа се признаваше и 1:0 ...
          Всъщност е възможно да си прав - могат да си оставят ръст и за следващите месеци, но не могат да го отлагат ....
          Пенсионните фондове може да не се нуждят, но таксата попечителство зависи от оценката на активите. А ИП-тата мисля котират по цена затваря. Тоест 1% нагоре с 10 акции , по позиция която преобладава в портфейлите на клиентите предполагам има значение върху таксите им. Но това е голословно предположение и не следвада му се вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            Един лаишки отговор. Не мисля, че пенсионните фондове ще се нуждаят от бутане на цената на горе, щото изкараха достатъчно висока доходност тук тази година.
            Чл. 6.
            (1) Последваща оценка на акции и права, приети за търговия на регулиран пазар, се извършва по
            среднопретеглената цена на сключените с тях сделки за предходния работен ден,
            обявена в борсовия бюлетин, ако обемът на сключените с тях сделки за деня е не
            по-малък от 0,01 на сто от обема на съответната емисия.
            (2) Ако не може да се определи цена по реда на ал. 1, цената на акциите,
            съответно на правата, се определя като средноаритметична на обявената в борсовия
            бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките, които са активни към края на
            търговската сесия на регулирания пазар за предходния работен ден, и
            среднопретеглената цена на сключените със съответните ценни книжа сделки за същия
            ден. Цената се определя по този ред само в случай, че има сключени сделки и
            подадени поръчки с цена "купува".
            (3) В случай че за предходния работен ден няма сключени сделки с ценни
            книжа от съответната емисия, последващата оценка на акциите, съответно на правата,
            се извършва по обявената в борсовия бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките,
            активни към края на търговската сесия на регулирания пазар за същия ден.
            Благодаря за чл.6
            Относно колко достатъчна е доходността , то си спомням когато гледах мача Бразилия- Германия :
            - как се променяше настроението на публиката, коментаторите и дори котировките на PBR с увеличаване на резултата ...
            А за победа се признаваше и 1:0 ...
            Всъщност е възможно да си прав - могат да си оставят ръст и за следващите месеци, но не могат да го отлагат ....
            Last edited by Protokol; 21.12.2016, 15:47.
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Един лаишки отговор. Не мисля, че пенсионните фондове ще се нуждаят от бутане на цената на горе, щото изкараха достатъчно висока доходност тук тази година.
              Чл. 6.
              (1) Последваща оценка на акции и права, приети за търговия на регулиран пазар, се извършва по
              среднопретеглената цена на сключените с тях сделки за предходния работен ден,
              обявена в борсовия бюлетин, ако обемът на сключените с тях сделки за деня е не
              по-малък от 0,01 на сто от обема на съответната емисия.
              (2) Ако не може да се определи цена по реда на ал. 1, цената на акциите,
              съответно на правата, се определя като средноаритметична на обявената в борсовия
              бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките, които са активни към края на
              търговската сесия на регулирания пазар за предходния работен ден, и
              среднопретеглената цена на сключените със съответните ценни книжа сделки за същия
              ден. Цената се определя по този ред само в случай, че има сключени сделки и
              подадени поръчки с цена "купува".
              (3) В случай че за предходния работен ден няма сключени сделки с ценни
              книжа от съответната емисия, последващата оценка на акциите, съответно на правата,
              се извършва по обявената в борсовия бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките,
              активни към края на търговската сесия на регулирания пазар за същия ден.

Коментар

• Не можем да се видим в ръст , свалиха цената веднага
                Един лаишки въпрос : някой дали знае на каква цена отчитат доходност ПФ - последната сделка за годината ли ?
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

когато падне на 1 лв няма да си си прибрал печалбата за нова година
                  На левче преди Новата година казваш, еха това си е за темата "Оптимист, че ще си купя отново евтино и ще ги врътна с 60% марж !!! "
                  Дано има някой да се хване .
                  Успех
                  не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                    Ще се пукна от смях
                    А дали не изпаднаха някои в капана на баба Меца и сега се опитват да си купят отново ....
                    Успех
                    не просто умните баби вече са кеширали

Коментар

• Ще се пукна от смях
                      А дали не изпаднаха някои в капана на баба Меца и сега се опитват да си купят отново ....
                      Успех
                      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

Ясно де просто имах предвид, че каквото и да стане съм реализирал част от профита по позицията и ме боли ...... кво ще стане....с кеша имам други планове навън
                        когато падне на 1 лв няма да си си прибрал печалбата за нова година

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

едва ли отиваме към 1 лв
                          Ясно де просто имах предвид, че каквото и да стане съм реализирал част от профита по позицията и ме боли ...... кво ще стане....с кеша имам други планове навън

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                            както и да подскочи за мен е все добре.....ако е в посока надолу ще възстановя пакета.....ако е нагоре следващата ми продажба ще бъде на 1,7......купувах ги на 1.05 така че ...........доволен
                            едва ли отиваме към 1 лв

Коментар

• както и да подскочи за мен е все добре.....ако е в посока надолу ще възстановя пакета.....ако е нагоре следващата ми продажба ще бъде на 1,7......купувах ги на 1.05 така че ...........доволен

Коментар

• Ако "подскочи"пак над 1,6 ще бъде много интересно за доста хора. И отново много ще сме изненадани ...

Коментар

Working...
                                X