тук нещо изпуснах при ЦКБ - това на 1.53 кросове ли бяха ( замаскирани с айзберг) или реално изкупуване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБлагодаря за чл.6
Относно колко достатъчна е доходността , то си спомням когато гледах мача Бразилия- Германия :
- как се променяше настроението на публиката, коментаторите и дори котировките на PBR с увеличаване на резултата ...
А за победа се признаваше и 1:0 ...
Всъщност е възможно да си прав - могат да си оставят ръст и за следващите месеци, но не могат да го отлагат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЕдин лаишки отговор. Не мисля, че пенсионните фондове ще се нуждаят от бутане на цената на горе, щото изкараха достатъчно висока доходност тук тази година.
Чл. 6.
(1) Последваща оценка на акции и права, приети за търговия на регулиран пазар, се извършва по
среднопретеглената цена на сключените с тях сделки за предходния работен ден,
обявена в борсовия бюлетин, ако обемът на сключените с тях сделки за деня е не
по-малък от 0,01 на сто от обема на съответната емисия.
(2) Ако не може да се определи цена по реда на ал. 1, цената на акциите,
съответно на правата, се определя като средноаритметична на обявената в борсовия
бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките, които са активни към края на
търговската сесия на регулирания пазар за предходния работен ден, и
среднопретеглената цена на сключените със съответните ценни книжа сделки за същия
ден. Цената се определя по този ред само в случай, че има сключени сделки и
подадени поръчки с цена "купува".
(3) В случай че за предходния работен ден няма сключени сделки с ценни
книжа от съответната емисия, последващата оценка на акциите, съответно на правата,
се извършва по обявената в борсовия бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките,
активни към края на търговската сесия на регулирания пазар за същия ден.
Относно колко достатъчна е доходността , то си спомням когато гледах мача Бразилия- Германия :
- как се променяше настроението на публиката, коментаторите и дори котировките на PBR с увеличаване на резултата ...
А за победа се признаваше и 1:0 ...
Всъщност е възможно да си прав - могат да си оставят ръст и за следващите месеци, но не могат да го отлагат ....Last edited by Protokol; 21.12.2016, 15:47.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Един лаишки отговор. Не мисля, че пенсионните фондове ще се нуждаят от бутане на цената на горе, щото изкараха достатъчно висока доходност тук тази година.
Чл. 6.
(1) Последваща оценка на акции и права, приети за търговия на регулиран пазар, се извършва по
среднопретеглената цена на сключените с тях сделки за предходния работен ден,
обявена в борсовия бюлетин, ако обемът на сключените с тях сделки за деня е не
по-малък от 0,01 на сто от обема на съответната емисия.
(2) Ако не може да се определи цена по реда на ал. 1, цената на акциите,
съответно на правата, се определя като средноаритметична на обявената в борсовия
бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките, които са активни към края на
търговската сесия на регулирания пазар за предходния работен ден, и
среднопретеглената цена на сключените със съответните ценни книжа сделки за същия
ден. Цената се определя по този ред само в случай, че има сключени сделки и
подадени поръчки с цена "купува".
(3) В случай че за предходния работен ден няма сключени сделки с ценни
книжа от съответната емисия, последващата оценка на акциите, съответно на правата,
се извършва по обявената в борсовия бюлетин най-висока цена "купува" от поръчките,
активни към края на търговската сесия на регулирания пазар за същия ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
когато падне на 1 лв няма да си си прибрал печалбата за нова година
Дано има някой да се хване .
Успехне е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЩе се пукна от смях
А дали не изпаднаха някои в капана на баба Меца и сега се опитват да си купят отново ....
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
Ясно де просто имах предвид, че каквото и да стане съм реализирал част от профита по позицията и ме боли ...... кво ще стане....с кеша имам други планове навън
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
едва ли отиваме към 1 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениекакто и да подскочи за мен е все добре.....ако е в посока надолу ще възстановя пакета.....ако е нагоре следващата ми продажба ще бъде на 1,7......купувах ги на 1.05 така че ...........доволен
Коментар
Коментар