IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    не може да се отиграват такива движения, това си е чист хазарт.
    и защо не могат да се отиграват тези движения и защо да е хазарт според теб?
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

още няколко процента ти трябваха за да излезеш на нула .............. няма нищо - пак ще се качи

сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти

преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...
      ехее, размечтах са...
      ако можех да се върна 1999 и да инвестирам в Гугъл..., добре де съгласен съм и на Епъл 2005, или пък тука да вземеш на Софийското енерго. Пазаруваше се по 6 хил. през лятото - сега е 20... само 1-2 хакции да бех си взел...
      недейте така бе ора, спете по-спокойно, не може да се отиграват такива движения, това си е чист хазарт. Ей сега пада, и милион долар куесчънъ е ше са сурка ли още или рязко ще се изстреля до нова година? Айде де? А? Ама не знаем, то ако знаех щех да съм си оправил живота точно за 1-2 седмици на международните пазари, немаше да спя даже
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        До тук съм с 59% ръст на инвестицията
        още няколко процента ти трябваха за да излезеш на нула .............. няма нищо - пак ще се качи

сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти

преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Спретнаха им капанче

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
            Тука пак затапват и свалят цената с малки бройки, получава се интересно.
            Шашкат рибоците ...
            Винаги е било така - чернокоп и лефер се ловят различно ...
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

В съобщението на БФБ си го пише падежа - Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;

Както виждаш има много вода да изтече до тогава .
              Да - заложената цена на възможно конвертиране към 10.12. 2020 г е 3,22 лв.
              Сега падежа го промениха.
              Е до 2020, а пък за 2023 да не говорим,отдавна трябва да сме подминали 3.22

Коментар

• Тука пак затапват и свалят цената с малки бройки, получава се интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Я припомни, 3,2 ли ми се мота в главата? И кога е падежът? Защото въпреки че съм с доста висок таргет над пазарната си мисля трудно ще видим 3.2 скоро.
                  В съобщението на БФБ си го пише падежа - Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;

Както виждаш има много вода да изтече до тогава .
                  Да - заложената цена на възможно конвертиране към 10.12. 2020 г е 3,22 лв.
                  Сега падежа го промениха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пр хиката движението е от 2,90 до 5 лв..... и фонда не е попълнил за сметка на хим и ссв...
                    Но господ не може да обясни на всеки че освен хим и тях самите има и други позиции и други хора....
                    По подредени и по толерантни и по интЕлегенти....
                    и по-грамотни

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Емисията е конвертируема и в отчетите на ЦКБ са заложени интересни нива.
                      Я припомни, 3,2 ли ми се мота в главата? И кога е падежът? Защото въпреки че съм с доста висок таргет над пазарната си мисля трудно ще видим 3.2 скоро.

Коментар

Ами добре си направил ,....
                        Какво да кажа...
                        Взел си си своето...
                        Засега е добре, но да не бъдем крайни и алчни!

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение

Прочети 10 поста по-надолу
                          Тези дни продадох към 10 к, остават ми още малко, но не съм на зор.
                          Ами добре си направил ,....
                          Какво да кажа...
                          Взел си си своето...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Както винаги.

При движения от 50-100% е зрител, но при Хика и Петрол е цар...
                            Пр хиката движението е от 2,90 до 5 лв..... и фонда не е попълнил за сметка на хим и ссв...
                            Но господ не може да обясни на всеки че освен хим и тях самите има и други позиции и други хора....
                            По подредени и по толерантни и по интЕлегенти....
                            Last edited by Монти; 15.12.2016, 11:11.

Коментар

А ти продаде ли.........?
                              Прочети 15 поста по-надолу
                              Тези дни продадох към 10 к, остават ми още малко, но не съм на зор.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение

Пишейки
                                А ти продаде ли.........?

Коментар

Working...
                                X