Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
още няколко процента ти трябваха за да излезеш на нула .............. няма нищо - пак ще се качи
сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти
преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...
ако можех да се върна 1999 и да инвестирам в Гугъл..., добре де съгласен съм и на Епъл 2005, или пък тука да вземеш на Софийското енерго. Пазаруваше се по 6 хил. през лятото - сега е 20... само 1-2 хакции да бех си взел...
недейте така бе ора, спете по-спокойно, не може да се отиграват такива движения, това си е чист хазарт. Ей сега пада, и милион долар куесчънъ е ше са сурка ли още или рязко ще се изстреля до нова година? Айде де? А? Ама не знаем, то ако знаех щех да съм си оправил живота точно за 1-2 седмици на международните пазари, немаше да спя дажеМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДо тук съм с 59% ръст на инвестицията
сега си представи, че вместо да си купиш апартамент август месец беше купил ЦКБ на 95 стинки и беше направил едно репо върху същите апартаментни акции ....................... сега щеше да продаваш ЦКБ и да си купиш два апартамента на южното черноморие където затварят плажовете защото фекалиите се изливат в залива с апартамента ти
преди 4 месеца те отворих на тази врътка, но нали това било хазарт сега ще гледаш с празен поглед екрана...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеТука пак затапват и свалят цената с малки бройки, получава се интересно.
Винаги е било така - чернокоп и лефер се ловят различно ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
В съобщението на БФБ си го пише падежа - Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;
Както виждаш има много вода да изтече до тогава .
Да - заложената цена на възможно конвертиране към 10.12. 2020 г е 3,22 лв.
Сега падежа го промениха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Я припомни, 3,2 ли ми се мота в главата? И кога е падежът? Защото въпреки че съм с доста висок таргет над пазарната си мисля трудно ще видим 3.2 скоро.
Както виждаш има много вода да изтече до тогава .
Да - заложената цена на възможно конвертиране към 10.12. 2020 г е 3,22 лв.
Сега падежа го промениха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Пр хиката движението е от 2,90 до 5 лв..... и фонда не е попълнил за сметка на хим и ссв...
Но господ не може да обясни на всеки че освен хим и тях самите има и други позиции и други хора....
По подредени и по толерантни и по интЕлегенти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Емисията е конвертируема и в отчетите на ЦКБ са заложени интересни нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами добре си направил ,....
Какво да кажа...
Взел си си своето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
Прочети 10 поста по-надолу
Тези дни продадох към 10 к, остават ми още малко, но не съм на зор.
Какво да кажа...
Взел си си своето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Както винаги.
При движения от 50-100% е зрител, но при Хика и Петрол е цар...
Но господ не може да обясни на всеки че освен хим и тях самите има и други позиции и други хора....
По подредени и по толерантни и по интЕлегенти....Last edited by Монти; 15.12.2016, 11:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти продаде ли.........?
Тези дни продадох към 10 к, остават ми още малко, но не съм на зор.
Коментар
Коментар