IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение

Пишейки
    Както винаги.

При движения от 50-100% е зрител, но при Хика и Петрол е цар...
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

А ти как отигра движението?
      Пишейки

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами фонда продължава да купува,но вече бих помислил за друго действие....че ще прави ....
        Гледайки цената на хим и ссв ..
        не бих заложил че хим ще се качва.....
        А ти как отигра движението?
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          За сега акцията се представя страхотно така както и предполагах.До тук съм с 59% ръст на инвестицията,Но има още да расте преди да спре.Няма да се учудя ако до нова година се завърти около 1.80 лв
          Ами фонда продължава да купува,но вече бих помислил за друго действие....че ще прави ....
          Гледайки цената на хим и ссв ..
          не бих заложил че хим ще се качва.....

Коментар

За сега акцията се представя страхотно така както и предполагах.До тук съм с 59% ръст на инвестицията,Но има още да расте преди да спре.Няма да се учудя ако до нова година се завърти около 1.80 лв
            Спри се малко бе човек.
            Преди постоянно вещаеше сривове и апокалипсис по позицията , а като накупи се скъсваш да се хвалиш .
            Кажи нещо по смислено ,освен да ни занимаваш само със себе си.
            Ето 1 положителна новина -
            " 14-12-2016 - Протокол от Общо събрание на акционерите

Емитент: ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB)
            На проведено ОСO от 14.12.2016 год. на ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB) са взети следните решения:
            - Променя част от условията по емисия облигации, издадени от ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB), по следния начин:
            1. Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;
            2. Лихвата се променя от 4.5% на 3.6% годишно считано от 11.12.2016 г. /денят, следващ датата на падеж на предстоящото за 2016 г. лихвено плащане/. Текстът на т. 4.3 от Проспекта на емисията се променя на: "Размерът на лихвата, платима на всяка дата на лихвено плащане е 36.00 евро по всяка облигация с номинална стойност 1000 евро";
            3. Периодът на олихвяване и датите на лихвени плащания /веднъж годишно на датата на падеж на емисията/, както и периодът на конвертиране /веднъж на три месеца/, са приложими съответно и без промяна през тригодишния период, за който се отсрочва падежът на облигационната емисия.
            Протоколът от ОСO на дружеството може да бъде намерен на уеб страницата на Борсата "

Емисията е конвертируема и в отчетите на ЦКБ са заложени интересни нива.

Коментар

• За сега акцията се представя страхотно така както и предполагах.До тук съм с 59% ръст на инвестицията,Но има още да расте преди да спре.Няма да се учудя ако до нова година се завърти около 1.80 лв

Коментар

• Крайно време е мечетата да ядат дървото. Прекалихме с чесането по макарите.

Коментар

• Днес ми се струва че ще се атакува нивото 1.65 лв.

Коментар

• Лично аз съм оптимист за развитието на капиталовия пазар в България, ето една статия от май 2016 за съседна Румъния...http://www.investor.bg/novini/130/a/...-sveta-216578/
                    Last edited by Innocent; 12.12.2016, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

По принцип си прав, но тази година при Хим беше направена стъпка в посока "дивидент" надявам се тази политика да бъде продължена и при ЦКБ...
                      ....и аз макар днес да по-продадох ЦКБ. Ако и утре търговията е като днес ще има суркане и в трите позиции. Предният път когато смятах, че развоят ще е такъв сбърках, да видим сега какво ще стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

мисля, че не трябва да търсиш логика в действията на Хим групата.
                        По принцип си прав, но тази година при Хим беше направена стъпка в посока "дивидент" надявам се тази политика да бъде продължена и при ЦКБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Има логика в синхрон с политиката при Химимпорт, надявам се да се случи ...ще са единствената банка на БФБ която раздава дивидент
                          мисля, че не трябва да търсиш логика в действията на Хим групата.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Ако решат да раздадат дивидент на основата на очакваната не лоша печалба, може и изравняване да видим.
                            Има логика в синхрон с политиката при Химимпорт, надявам се да се случи ...ще са единствената банка на БФБ която раздава дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Ако това беше фонда, зашото на това прилича имат да вземат още едни 160К, за 2 дни спокойно могат ги оправят на тия нива. После може да преструктурираш в ХИМ, ако се задържи на тия нива защото не ми се вярва да се изравнят.
                              Ако решат да раздадат дивидент на основата на очакваната не лоша печалба, може и изравняване да видим.

Коментар

Това за Хима повярвай ми много хора го мислят но ще останат излъгани.Играта ще е тук.В ЦКБ ще се направят повече пари.Докато стигне цена 2 лв има още време
                                Времето ще покаже, лично аз започнах по малко да продавам банката и да си допълвам при Хима

Коментар

Working...
                                X