IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За сега акцията се представя страхотно така както и предполагах.До тук съм с 59% ръст на инвестицията,Но има още да расте преди да спре.Няма да се учудя ако до нова година се завърти около 1.80 лв

Коментар

• Крайно време е мечетата да ядат дървото. Прекалихме с чесането по макарите.

Коментар

• Днес ми се струва че ще се атакува нивото 1.65 лв.

Коментар

• Лично аз съм оптимист за развитието на капиталовия пазар в България, ето една статия от май 2016 за съседна Румъния...http://www.investor.bg/novini/130/a/...-sveta-216578/
          Last edited by Innocent; 12.12.2016, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

По принцип си прав, но тази година при Хим беше направена стъпка в посока "дивидент" надявам се тази политика да бъде продължена и при ЦКБ...
            ....и аз макар днес да по-продадох ЦКБ. Ако и утре търговията е като днес ще има суркане и в трите позиции. Предният път когато смятах, че развоят ще е такъв сбърках, да видим сега какво ще стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

мисля, че не трябва да търсиш логика в действията на Хим групата.
              По принцип си прав, но тази година при Хим беше направена стъпка в посока "дивидент" надявам се тази политика да бъде продължена и при ЦКБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Има логика в синхрон с политиката при Химимпорт, надявам се да се случи ...ще са единствената банка на БФБ която раздава дивидент
                мисля, че не трябва да търсиш логика в действията на Хим групата.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Ако решат да раздадат дивидент на основата на очакваната не лоша печалба, може и изравняване да видим.
                  Има логика в синхрон с политиката при Химимпорт, надявам се да се случи ...ще са единствената банка на БФБ която раздава дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Ако това беше фонда, зашото на това прилича имат да вземат още едни 160К, за 2 дни спокойно могат ги оправят на тия нива. После може да преструктурираш в ХИМ, ако се задържи на тия нива защото не ми се вярва да се изравнят.
                    Ако решат да раздадат дивидент на основата на очакваната не лоша печалба, може и изравняване да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Това за Хима повярвай ми много хора го мислят но ще останат излъгани.Играта ще е тук.В ЦКБ ще се направят повече пари.Докато стигне цена 2 лв има още време
                      Времето ще покаже, лично аз започнах по малко да продавам банката и да си допълвам при Хима

Коментар

Ако това беше фонда, зашото на това прилича имат да вземат още едни 160К, за 2 дни спокойно могат ги оправят на тия нива. После може да преструктурираш в ХИМ, ако се задържи на тия нива защото не ми се вярва да се изравнят.
                        Това за Хима повярвай ми много хора го мислят но ще останат излъгани.Играта ще е тук.В ЦКБ ще се направят повече пари.Докато стигне цена 2 лв има още време

Коментар

Мисля че е фонда ....
                          Мисля че може и да спре или още едно купуване да има.....
                          Мисля че банката ще върне а не хим ще се качи много .....това е за момента ,утре е друг ден....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Като гледам темпото до края на декември сме на 1.80

Коментар

• Като гледам темпото до края на декември сме на 1.80

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Според мен тук се бави, а 1,80 ще го отнесе като свиня блажен вестник.
                                Да тук има много голям потенциал за ръст.

Коментар

Working...
                                X