Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Ако това беше фонда, зашото на това прилича имат да вземат още едни 160К, за 2 дни спокойно могат ги оправят на тия нива. После може да преструктурираш в ХИМ, ако се задържи на тия нива защото не ми се вярва да се изравнят.
Мисля че може и да спре или още едно купуване да има.....
Мисля че банката ще върне а не хим ще се качи много .....това е за момента ,утре е друг ден....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато гледам темпото до края на декември сме на 1.80
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Според мен тук се бави, а 1,80 ще го отнесе като свиня блажен вестник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Много бързаш.Тая артия ще забави темпото на 1.80 лв. Нищо не продавам.
Коментар
-
Unicredit продава дела си в полската Pekao за 2.38 млрд. евро
http://www.capital.bg/biznes/kompani...o_za_238_mlrd/
Някой нещо да знае? при ква оценка? П/Б и П/Е колко? За сравнение демек да знаем реално колко се оценят банките в региона..Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе да не е Ташунка бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнениеСложили са днес някакви 24к на 1.60лв. Чудя се ще мине ли товарния влак от там днес или ще е другата седмица...
Не е препоръка и имам акции в ЦКБМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Е според мен детайлите са, че някой се опитва да купи акции на под 1.60 и като сложи такова голямо количество хора с по-малко акции и по-малък кураж почват да продават на по-ниски цени. Такова нещо поне наблюдавах при ХИМ-а, защото пакетите, които минават под цената, на която е сложена тази психологическа бариера, бяха основно под 1000 броя. Специално при ХИМ имаше сложени 3 такива "тапи" ако не се лъжа когато се мъчеше да се пробие 1.60 и след като някой с малко повече пари купи на веднъж първия пакет от 20-30к другите 2 изчезнаха много бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнениеСложили са днес някакви 24к на 1.60лв. Чудя се ще мине ли товарния влак от там днес или ще е другата седмица...
Не е препоръка и имам акции в ЦКБ
И аз така си мислех когато бях новобранец ... че целите числа имат някакво психологическо-възпиращо действие ...
Опита ме научи друго - числа влак не спират ... независимо от посоката
Понякога човек трябва да слага очила и да види детайлите (обстановката) , но в други случай трябва да ползва бинокъл ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен - психологическа или психическа ...
Вероятно някой си мисли , че така купувачите ще оредеят и ще се заформят пакети отдясно ...щото е много тегаво хем да вдигаш цената хем да не можеш да си вземеш колкото ти трябват ...
Възможно е да си въобразявам , понеже съм отскоро на борсата и не съм наясно с процесите ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
Незнам каква им е идеята, но го правят редовно последно време.
Вероятно някой си мисли , че така купувачите ще оредеят и ще се заформят пакети отдясно ...щото е много тегаво хем да вдигаш цената хем да не можеш да си вземеш колкото ти трябват ...
Възможно е да си въобразявам , понеже съм отскоро на борсата и не съм наясно с процесите ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар