За сега акцията се представя страхотно така както и предполагах.До тук съм с 59% ръст на инвестицията,Но има още да расте преди да спре.Няма да се учудя ако до нова година се завърти около 1.80 лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Лично аз съм оптимист за развитието на капиталовия пазар в България, ето една статия от май 2016 за съседна Румъния...http://www.investor.bg/novini/130/a/...-sveta-216578/Last edited by Innocent; 12.12.2016, 19:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
По принцип си прав, но тази година при Хим беше направена стъпка в посока "дивидент" надявам се тази политика да бъде продължена и при ЦКБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
мисля, че не трябва да търсиш логика в действията на Хим групата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Има логика в синхрон с политиката при Химимпорт, надявам се да се случи ...ще са единствената банка на БФБ която раздава дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Ако решат да раздадат дивидент на основата на очакваната не лоша печалба, може и изравняване да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Ако това беше фонда, зашото на това приличаимат да вземат още едни 160К, за 2 дни спокойно могат ги оправят на тия нива. После може да преструктурираш в ХИМ, ако се задържи на тия нива защото не ми се вярва да се изравнят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Това за Хима повярвай ми много хора го мислят но ще останат излъгани.Играта ще е тук.В ЦКБ ще се направят повече пари.Докато стигне цена 2 лв има още време
Коментар
-
Ако това беше фонда, зашото на това приличаимат да вземат още едни 160К, за 2 дни спокойно могат ги оправят на тия нива. После може да преструктурираш в ХИМ, ако се задържи на тия нива защото не ми се вярва да се изравнят.
Коментар
-
Мисля че може и да спре или още едно купуване да има.....
Мисля че банката ще върне а не хим ще се качи много .....това е за момента ,утре е друг ден....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато гледам темпото до края на декември сме на 1.80имат да вземат още едни 160К, за 2 дни спокойно могат ги оправят на тия нива. После може да преструктурираш в ХИМ, ако се задържи на тия нива защото не ми се вярва да се изравнят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Според мен тук се бави, а 1,80 ще го отнесе като свиня блажен вестник.
Коментар
Коментар