IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнение
    Тази тапа вдясно какво мислите за нея?
    Незнам каква им е идеята, но го правят редовно последно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнение
      Тази тапа вдясно какво мислите за нея?
      Просто е - първо тапата, после шампанското ... съвсем скоро
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Възможно е д асъм сгрешил., затова разтоварих 50%. Но и профита който реализирах не е малък за 12 месеца.....а и нали знаете сллед акция не се тича ....следващата идва......а и пропуснах да кажа че се качих вече на хим отпреди 10 дена и вече там има 10% профит

Коментар

• Тази тапа вдясно какво мислите за нея?
          "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
            Днес разтоварих 50% от позицията при 42% печалба....бързо порасна мисля да чакам под текущите нива
            Дано намериш друга позиция с по-добър потенциал !
            А да се върнеш тук под текущите нива - съмнявам се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
              Днес разтоварих 50% от позицията при 42% печалба....бързо порасна мисля да чакам под текущите нива
              Голяма грешка

Коментар

• Днес разтоварих 50% от позицията при 42% печалба....бързо порасна мисля да чакам под текущите нива

Коментар

• стискай, стискай още малко .............. не остана

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Порчев ти да не си влязъл с някой репо тук

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

как да не е прав индианеца? ...................... нали купуваше на 1,55 от мен тогава и стиска кълки две години и половина...
                      Абе Пор как да купува човек от теб като ти никога си нямал ЦКБ а и да си имал са били толкова малко бройки че въобще не съм те отразил.Ти не си акула че да те забележа.Ти си малък забавен врабчо
                      Last edited by Ташунко със сапа; 06.12.2016, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение

Е добре защо говориш глупости?
                        При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
                        движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
                        Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
                        Далеч си от истината приятел.Бъркаш в сметките.Вземи поразгледай назад във времето.Аз знам какво пиша.Тая акция я следа 10 г вече и и усещам движенията във въздуха

Коментар

ми припомни си ............ ти сега правиш ресърч и тези цени ти излизат

не веднъж сме коментирали максималните цени на които са се сключвали сделки и при хима цената беше 19,20, а цкб имаше на 13 лв.
                          малко съм се объркал

цкб - 13,10
                          хим - 19,00 .................... мисля, че при хим имаше 19,12 или 19,20 - не знам

Click image for larger version

Name:	ccb.jpg
Views:	1
Size:	41.5 КБ
ID:	3147677
                          Click image for larger version

Name:	chim.jpg
Views:	1
Size:	40.9 КБ
ID:	3147678
                          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение

припомни ми ..аз това помня като тавани
                            ми припомни си ............ ти сега правиш ресърч и тези цени ти излизат

не веднъж сме коментирали максималните цени на които са се сключвали сделки и при хима цената беше 19,20, а цкб имаше на 13 лв.

Коментар

имаше сделки и на по-високи цени...
                              припомни ми ..аз това помня като тавани
                              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                                При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
                                движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.

Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
                                остави я .............. не обръщай внимание

джипса само това я успокоява, че банката сега води с малко пред майката .................. през октомври картинката беше различна - тогава майката водеше, а тук се чудехте какво става и защо седите на място .................. след два месеца нещата пак ще се обърнат и тези които продадоха ХИМ за да влезнат в ЦКБ ще направят обратното...
                                Last edited by _1912_; 06.12.2016, 17:18.

Коментар

Working...
                                X