Първоначално изпратено от mysterious
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнениеТази тапа вдясно какво мислите за нея?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДнес разтоварих 50% от позицията при 42% печалба....бързо порасна мисля да чакам под текущите нива
А да се върнеш тук под текущите нива - съмнявам се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДнес разтоварих 50% от позицията при 42% печалба....бързо порасна мисля да чакам под текущите нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
как да не е прав индианеца? ...................... нали купуваше на 1,55 от мен тогава и стиска кълки две години и половина...Last edited by Ташунко със сапа; 06.12.2016, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
Е добре защо говориш глупости?
При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
Коментар
-
ми припомни си ............ ти сега правиш ресърч и тези цени ти излизат
не веднъж сме коментирали максималните цени на които са се сключвали сделки и при хима цената беше 19,20, а цкб имаше на 13 лв.
цкб - 13,10
хим - 19,00 .................... мисля, че при хим имаше 19,12 или 19,20 - не знам
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
припомни ми ..аз това помня като тавани
не веднъж сме коментирали максималните цени на които са се сключвали сделки и при хима цената беше 19,20, а цкб имаше на 13 лв.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
имаше сделки и на по-високи цени...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеПри хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
джипса само това я успокоява, че банката сега води с малко пред майката .................. през октомври картинката беше различна - тогава майката водеше, а тук се чудехте какво става и защо седите на място .................. след два месеца нещата пак ще се обърнат и тези които продадоха ХИМ за да влезнат в ЦКБ ще направят обратното...Last edited by _1912_; 06.12.2016, 17:18.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар