IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

В тригодишен план - спрямо предишния максимум от март 2014, Хима тогава достигна 2.18, при ЦКБ 1.46.
    Прав е Ташунко
    как да не е прав индианеца? ...................... нали купуваше на 1,55 от мен тогава и стиска кълки две години и половина...
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Ретроспективно , най високите цени при хима и ЦКБ са :

ЦКБ - 30,10,2007 - 11,50 за брой.
      Хим - 01,10,2007 - 17,90 за брой.

Ма това какво ни ориентира , освен странната мисъл че ако съм имал сегашните бройки при онези цени ........щях да съм се пенсионирал
      имаше сделки и на по-високи цени...
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Ретроспективно , най високите цени при хима и ЦКБ са :

ЦКБ - 30,10,2007 - 11,50 за брой.
        Хим - 01,10,2007 - 17,90 за брой.

Ма това какво ни ориентира , освен странната мисъл че ако съм имал сегашните бройки при онези цени ........щях да съм се пенсионирал
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Подобни механични съпоставяния са безсмислени като цяло. ЦКБ изпревари Хима напоследък по две причини- динамиката във фундамента на двете компании и по-ниското предлагане на ЦКБ спрямо Хим на пазара. Докато първата част изглежда устойчива, втората е до голяма степен непредвидима, но не е изключено както да се върнат до историческите си пропорции в полза на Хим, така и ЦКБ да изпревари холдинга в цената.
          Съгласен .
          Репликирах Кaizer за цената понеже бях сигурен как се движеше по онова време...
          Имам чувството, че сега причините за ръста са по-различни и надявам се по-дълготрайни ....
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Мдаа. Доста силни думи. По отношение на ЦКБ - си прав - гледал съм месечната графика. На дневна база достига 1.62 максимум. При Хим максимум 2.38. В момента ЦКБ е 9.9% под максимума си, а Хим - 31% под максимума си. Т.е. това, което казвам е факт, и хайде да не си вадим очите за глупости. Хима има да наваксва адски много спрямо ЦКБ да достигне същото ценово съотношение. И пак повтарям - при тия ценови нива на ЦКБ ХИМА трябваше да е над 2 кинта. Извода е същия.
            Подобни механични съпоставяния са безсмислени като цяло. ЦКБ изпревари Хима напоследък по две причини- динамиката във фундамента на двете компании и по-ниското предлагане на ЦКБ спрямо Хим на пазара. Докато първата част изглежда устойчива, втората е до голяма степен непредвидима, но не е изключено както да се върнат до историческите си пропорции в полза на Хим, така и ЦКБ да изпревари холдинга в цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Абсолютно невярно - тогава ЦКБ качи над 1.6
              Мдаа. Доста силни думи. По отношение на ЦКБ - си прав - гледал съм месечната графика. На дневна база достига 1.62 максимум. При Хим максимум 2.38. В момента ЦКБ е 9.9% под максимума си, а Хим - 31% под максимума си. Т.е. това, което казвам е факт, и хайде да не си вадим очите за глупости. Хима има да наваксва адски много спрямо ЦКБ да достигне същото ценово съотношение. И пак повтарям - при тия ценови нива на ЦКБ ХИМА трябваше да е над 2 кинта. Извода е същия.

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

В тригодишен план - спрямо предишния максимум от март 2014, Хима тогава достигна 2.18, при ЦКБ 1.46.
                Прав е Ташунко, че ЦКБ изпреварва и то много Хима. За да има паритет сега Хима трябваше да е над 2 кинта...
                Абсолютно невярно - тогава ЦКБ качи над 1.6

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение

Е добре защо говориш глупости?
                  При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
                  движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
                  Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
                  Прав е Ташунко, че ЦКБ изпреварва и то много Хима. За да има паритет сега Хима трябваше да е над 2 кинта...

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Яка банка.Браво на хубавата акцийка.Много ме радва че ще продължава да расте.Знаех ди че от тоя храст ще изкочи заек а не при Хима както мислеше един пловдивски колега ама май той всеки път прави грешки и е като индикатор къде не трябва да се влиза
                    Е добре защо говориш глупости?
                    При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
                    движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
                    Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.

Коментар

• Яка банка.Браво на хубавата акцийка.Много ме радва че ще продължава да расте.Знаех ди че от тоя храст ще изкочи заек а не при Хима както мислеше един пловдивски колега ама май той всеки път прави грешки и е като индикатор къде не трябва да се влиза

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                        A колко е неразпределената печалба на ЦКБ
                        Много е ...Има го в конс- отчет .
                        Разсъждавайки по темата и четейки се оказа , че доста компании от групата са раздавали дивидент- Хим, Газ, КРЗ ...
                        Понеже съм отскоро на борсата и не съм професионалист е възможно да бъркам очаквания с реалности ...

Коментар

• A колко е неразпределената печалба на ЦКБ

Коментар

• "На провелото се днес извънредно Общо събрание на акционерите на Обединена българска банка АД (ОББ) бе решено да се изплати като дивидент на акционери, както следва: а) цялата нетна печалба на Банката за 2015 в размер на 48 906 580.65 лева и б) част от неразпределената печалба за минали години в размер на 210 890 579.79 лева."

Само търпеливите ще се облажат двойно ...

Коментар

• Тук трябва да тръгне че иначе Порляк Индустриъл ще стои в застой а там що репа и набълбукване има не е истина

Коментар

• 05-12-2016 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА

Емитент: ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB)
                                В БФБ-София АД са постъпили материали за провеждане на ОСО от емисия конвертируеми облигации с ISIN код BG2100019137, издадени от ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB), което ще се проведе на 14.12.2016 г. от 10.00 ч. в гр. София, бул. Цариградско шосе 87, при следния дневен ред:
                                - Приемане на решение за промени в условията на облигационния заем:
                                1. Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;
                                2. Лихвата се променя от 4.5% на3.6% годишно считано от 11.12.2016 г. /денят, следващ датата на падеж на предстоящото за 2016 г. лихвено плащане/;
                                3. Периодът на олихвяване и датите на лихвени плащания /веднъж годишно на датата на падеж на емисията/, както и периодът на конвертиране /веднъж на три месеца/, са приложими съответно и без промяна през тригодишния период, за който се отсрочва падежът на облигационната емисия.
                                - При липса на кворум събранието ще се проведе на 29.12.2016 г. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
                                Право на участие в ОС Облигационерите имат лицата, притежаващи облигации от емисията и вписани като такива в регистрите на Централен депозитар като облигационери 5 /пет/ дни преди датата на ОСО.
                                Пълният текст на поканата, както и материалите за ОСO на дружеството могат да бъдат намерени на уеб страницата на Борсата

Коментар

Working...
                                X