Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеРетроспективно , най високите цени при хима и ЦКБ са :
ЦКБ - 30,10,2007 - 11,50 за брой.
Хим - 01,10,2007 - 17,90 за брой.
Ма това какво ни ориентира , освен странната мисъл че ако съм имал сегашните бройки при онези цени ........щях да съм се пенсиониралНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Ретроспективно , най високите цени при хима и ЦКБ са :
ЦКБ - 30,10,2007 - 11,50 за брой.
Хим - 01,10,2007 - 17,90 за брой.
Ма това какво ни ориентира , освен странната мисъл че ако съм имал сегашните бройки при онези цени ........щях да съм се пенсиониралНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Подобни механични съпоставяния са безсмислени като цяло. ЦКБ изпревари Хима напоследък по две причини- динамиката във фундамента на двете компании и по-ниското предлагане на ЦКБ спрямо Хим на пазара. Докато първата част изглежда устойчива, втората е до голяма степен непредвидима, но не е изключено както да се върнат до историческите си пропорции в полза на Хим, така и ЦКБ да изпревари холдинга в цената.
Репликирах Кaizer за цената понеже бях сигурен как се движеше по онова време...
Имам чувството, че сега причините за ръста са по-различни и надявам се по-дълготрайни ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Мдаа. Доста силни думи. По отношение на ЦКБ - си прав - гледал съм месечната графика. На дневна база достига 1.62 максимум. При Хим максимум 2.38. В момента ЦКБ е 9.9% под максимума си, а Хим - 31% под максимума си. Т.е. това, което казвам е факт, и хайде да не си вадим очите за глупости. Хима има да наваксва адски много спрямо ЦКБ да достигне същото ценово съотношение. И пак повтарям - при тия ценови нива на ЦКБ ХИМА трябваше да е над 2 кинта. Извода е същия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАбсолютно невярно - тогава ЦКБ качи над 1.6
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
В тригодишен план - спрямо предишния максимум от март 2014, Хима тогава достигна 2.18, при ЦКБ 1.46.
Прав е Ташунко, че ЦКБ изпреварва и то много Хима. За да има паритет сега Хима трябваше да е над 2 кинта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
Е добре защо говориш глупости?
При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
Прав е Ташунко, че ЦКБ изпреварва и то много Хима. За да има паритет сега Хима трябваше да е над 2 кинта...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЯка банка.Браво на хубавата акцийка.Много ме радва че ще продължава да расте.Знаех ди че от тоя храст ще изкочи заек а не при Хима както мислеше един пловдивски колега ама май той всеки път прави грешки и е като индикатор къде не трябва да се влиза
При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеA колко е неразпределената печалба на ЦКБ
Разсъждавайки по темата и четейки се оказа , че доста компании от групата са раздавали дивидент- Хим, Газ, КРЗ ...
Понеже съм отскоро на борсата и не съм професионалист е възможно да бъркам очаквания с реалности ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
"На провелото се днес извънредно Общо събрание на акционерите на Обединена българска банка АД (ОББ) бе решено да се изплати като дивидент на акционери, както следва: а) цялата нетна печалба на Банката за 2015 в размер на 48 906 580.65 лева и б) част от неразпределената печалба за минали години в размер на 210 890 579.79 лева."
Само търпеливите ще се облажат двойно ...
Коментар
-
05-12-2016 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
Емитент: ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB)
В БФБ-София АД са постъпили материали за провеждане на ОСО от емисия конвертируеми облигации с ISIN код BG2100019137, издадени от ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB), което ще се проведе на 14.12.2016 г. от 10.00 ч. в гр. София, бул. Цариградско шосе 87, при следния дневен ред:
- Приемане на решение за промени в условията на облигационния заем:
1. Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;
2. Лихвата се променя от 4.5% на3.6% годишно считано от 11.12.2016 г. /денят, следващ датата на падеж на предстоящото за 2016 г. лихвено плащане/;
3. Периодът на олихвяване и датите на лихвени плащания /веднъж годишно на датата на падеж на емисията/, както и периодът на конвертиране /веднъж на три месеца/, са приложими съответно и без промяна през тригодишния период, за който се отсрочва падежът на облигационната емисия.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 29.12.2016 г. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на участие в ОС Облигационерите имат лицата, притежаващи облигации от емисията и вписани като такива в регистрите на Централен депозитар като облигационери 5 /пет/ дни преди датата на ОСО.
Пълният текст на поканата, както и материалите за ОСO на дружеството могат да бъдат намерени на уеб страницата на БорсатаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар