IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Кои бяха тия новобранци вчера дето си помислиха че ще изтърват влака и се накълваха на тия обердвийски цени.Еййй не се свършиха лудите на борсата.Преди време минах покрай Нюйоркската борса и се спрях да си направя снимка с бика както повечето туристи дошли да видят Манхатън и в тоя момент се сетих за думите на Костолани за глупаците на квадратен метър на борсата На БФБ глупаците са на квадратен сантиметър
    Kаквото ти е името, такъв ти е и акъла.

Коментар

Абе джадай ти да не мислиш че вардя форумчето като теб Имах си доста работа и затова не се вясвах тук.Като имам свободно време си отварям инвестора за да прочета какви сте ги сътворили.Апропо почти дочаках 54 ст и продадох на 90 и над тази цена ама щото я разбирам тая игра..
      абе, ти не можа да пипнеш и 1 акция на 54 стинки и си остана с чакането така както сега чакаш пак да се върне акцията на 60 стинки, но за сметка на това здраво се накълва на 90 стинки като бременна хлебарка и не само това , ами призоваваше и други да купуват като теб на 90 стинки

Коментар

• Кои бяха тия новобранци вчера дето си помислиха че ще изтърват влака и се накълваха на тия обердвийски цени.Еййй не се свършиха лудите на борсата.Преди време минах покрай Нюйоркската борса и се спрях да си направя снимка с бика както повечето туристи дошли да видят Манхатън и в тоя момент се сетих за думите на Костолани за глупаците на квадратен метър на борсата На БФБ глупаците са на квадратен сантиметър

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          защо се правиш на луд??? ..................... то не че си добре, де ............... ама...

какъв януари и февруари, и какви големи играчи са ти в главата???

онези твои бройчици които купи на 90 стинки през есента на 2011 едвам успя да ги продадеш на същата цена преди 2 месеца

стиска ги като удавник година и половина, че отгоре на това и беше скрил този си компрометиран ник , а драскаше с другия

и сега пак на играч се опитваш да се правиш ...................... и като ти казах, че купувах на 0.541 тук юни 2012 с айсберга ти се изпъна във форума и издекламира, че на 54 стинки ще купуваш и от много чакане цената от 56-57 да падне на 54 за да осредниш онези купени на 90 ст., то взе , че цената пак се върна на 90 за да продадеш на фитка

Абе джадай ти да не мислиш че вардя форумчето като теб Имах си доста работа и затова не се вясвах тук.Като имам свободно време си отварям инвестора за да прочета какви сте ги сътворили.Апропо почти дочаках 54 ст и продадох на 90 и над тази цена ама щото я разбирам тая игра.Гледай мен и няма да сбъркаш както сбърка с парите на близките си 2007-2008.Много се накълва тогава ама дано си си взел урок.

Коментар

• Като се спряха тия дето дежурно плюят тук и в Хима темите паднали на по задни страници бе....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              Чакаме Ташунко .......
              На корекция, на корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Що не пишете бре?
                Чакаме Ташунко .......

Коментар

• Що не пишете бре?

Коментар

• Коментар

• Ръстттттттттттттттттттттт за ЦКБ
                      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Тук днес някой гоуем инфеститур купи от мен колосалната бройка от пет, повтарям ПЕТ акции при положение, че продавах 1330, които не са особено крупна сума. Нямам думи просто, после що нямало ликвидност, що нямало чужденци. Ами няма да има докато не се променим
                        Пак си имал невиждан късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                          Абе тука нещо съвсем заспахме Само на мен ли всичко под 1.00 ми се вижда като без пари?
                          Грешка си 1.0 си е живо обирджииство 0.01 е реалната цена, а 0.001 е без пари, къде ви е ума да давате по 0.9

Коментар

Не бързай тепърва започва да пада великата артия ЦКБ.Само бъди търпелив и ще видиш една прекрасна ценичка за влизане.Има още много да пада тая любима моя артия която ме обогати през последните 4 г.Всеки ден се моля на Великия дух да вкарва повече фантазьори по тая позиция за да ми се увеличава акаунта.
                            Голем си бърборино.

Коментар

• Старт

Коментар

Разсъздаваш наивно Джедаю на тъмната сила.Това че съм казал цената е добра за влизане го показаха и големите играчи които накупиха пакетите през януари и февруари а това че не си разпродал тогава може само да говори че не я вдяваш тая игра хич ......................апропо що се отнася до мен аз никога не влизам от раз с парите така че цената ми на една артия не е 90 ст а много много по малко
                                защо се правиш на луд??? ..................... то не че си добре, де ............... ама...

какъв януари и февруари, и какви големи играчи са ти в главата???

онези твои бройчици които купи на 90 стинки през есента на 2011 едвам успя да ги продадеш на същата цена преди 2 месеца

стиска ги като удавник година и половина, че отгоре на това и беше скрил този си компрометиран ник , а драскаше с другия

и сега пак на играч се опитваш да се правиш ...................... и като ти казах, че купувах на 0.541 тук юни 2012 с айсберга ти се изпъна във форума и издекламира, че на 54 стинки ще купуваш и от много чакане цената от 56-57 да падне на 54 за да осредниш онези купени на 90 ст., то взе , че цената пак се върна на 90 за да продадеш на фитка
                                Last edited by X_Y; 23.04.2013, 10:38.

Коментар

Working...
                                X