Бъркаш Джадайо Грешил съм ама много рядко.Специално при ЦКБ грях ще имаш ако кажеш че не съм предвидил какво ще стане поне 10 пъти .Тия дето вътят парите в България правят бизнес и тук в родината на индианците
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе само че пипнах ЦКБ - то ниско тогава ами пак ще го пипна а ти ще си останеш само зрител на борсата и ще си драскаш туканка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБах мама му като те чете човек ще си помисли че в едни гащи пърдим.Голям си фантазьор.Не само че пипнах ЦКБ - то ниско тогава ами пак ще го пипна а ти ще си останеш само зрител на борсата и ще си драскаш туканка
Не е препоръка за ПК на ЦК и за пушене на лулата на мира
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеабе, ти не можа да пипнеш и 1 акция на 54 стинки и си остана с чакането така както сега чакаш пак да се върне акцията на 60 стинки, но за сметка на това здраво се накълва на 90 стинки като бременна хлебарка и не само това , ами призоваваше и други да купуват като теб на 90 стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеKаквото ти е името, такъв ти е и акъла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКои бяха тия новобранци вчера дето си помислиха че ще изтърват влака и се накълваха на тия обердвийски цени.Еййй не се свършиха лудите на борсата.Преди време минах покрай Нюйоркската борса и се спрях да си направя снимка с бика както повечето туристи дошли да видят Манхатън и в тоя момент се сетих за думите на Костолани за глупаците на квадратен метър на борсата На БФБ глупаците са на квадратен сантиметър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе джадай ти да не мислиш че вардя форумчето като теб Имах си доста работа и затова не се вясвах тук.Като имам свободно време си отварям инвестора за да прочета какви сте ги сътворили.Апропо почти дочаках 54 ст и продадох на 90 и над тази цена ама щото я разбирам тая игра..
Коментар
-
Кои бяха тия новобранци вчера дето си помислиха че ще изтърват влака и се накълваха на тия обердвийски цени.Еййй не се свършиха лудите на борсата.Преди време минах покрай Нюйоркската борса и се спрях да си направя снимка с бика както повечето туристи дошли да видят Манхатън и в тоя момент се сетих за думите на Костолани за глупаците на квадратен метър на борсата На БФБ глупаците са на квадратен сантиметър
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезащо се правиш на луд??? ..................... то не че си добре, де ............... ама...
какъв януари и февруари, и какви големи играчи са ти в главата???
онези твои бройчици които купи на 90 стинки през есента на 2011 едвам успя да ги продадеш на същата цена преди 2 месеца
стиска ги като удавник година и половина, че отгоре на това и беше скрил този си компрометиран ник , а драскаше с другия
и сега пак на играч се опитваш да се правиш ...................... и като ти казах, че купувах на 0.541 тук юни 2012 с айсберга ти се изпъна във форума и издекламира, че на 54 стинки ще купуваш и от много чакане цената от 56-57 да падне на 54 за да осредниш онези купени на 90 ст., то взе , че цената пак се върна на 90 за да продадеш на фитка
Абе джадай ти да не мислиш че вардя форумчето като теб Имах си доста работа и затова не се вясвах тук.Като имам свободно време си отварям инвестора за да прочета какви сте ги сътворили.Апропо почти дочаках 54 ст и продадох на 90 и над тази цена ама щото я разбирам тая игра.Гледай мен и няма да сбъркаш както сбърка с парите на близките си 2007-2008.Много се накълва тогава ама дано си си взел урок.
Коментар
Коментар