IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Тук днес някой гоуем инфеститур купи от мен колосалната бройка от пет, повтарям ПЕТ акции при положение, че продавах 1330, които не са особено крупна сума. Нямам думи просто, после що нямало ликвидност, що нямало чужденци. Ами няма да има докато не се променим
    Пак си имал невиждан късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
      Абе тука нещо съвсем заспахме Само на мен ли всичко под 1.00 ми се вижда като без пари?
      Грешка си 1.0 си е живо обирджииство 0.01 е реалната цена, а 0.001 е без пари, къде ви е ума да давате по 0.9

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Не бързай тепърва започва да пада великата артия ЦКБ.Само бъди търпелив и ще видиш една прекрасна ценичка за влизане.Има още много да пада тая любима моя артия която ме обогати през последните 4 г.Всеки ден се моля на Великия дух да вкарва повече фантазьори по тая позиция за да ми се увеличава акаунта.
        Голем си бърборино.

Коментар

• Старт

Коментар

Разсъздаваш наивно Джедаю на тъмната сила.Това че съм казал цената е добра за влизане го показаха и големите играчи които накупиха пакетите през януари и февруари а това че не си разпродал тогава може само да говори че не я вдяваш тая игра хич ......................апропо що се отнася до мен аз никога не влизам от раз с парите така че цената ми на една артия не е 90 ст а много много по малко
            защо се правиш на луд??? ..................... то не че си добре, де ............... ама...

какъв януари и февруари, и какви големи играчи са ти в главата???

онези твои бройчици които купи на 90 стинки през есента на 2011 едвам успя да ги продадеш на същата цена преди 2 месеца

стиска ги като удавник година и половина, че отгоре на това и беше скрил този си компрометиран ник , а драскаше с другия

и сега пак на играч се опитваш да се правиш ...................... и като ти казах, че купувах на 0.541 тук юни 2012 с айсберга ти се изпъна във форума и издекламира, че на 54 стинки ще купуваш и от много чакане цената от 56-57 да падне на 54 за да осредниш онези купени на 90 ст., то взе , че цената пак се върна на 90 за да продадеш на фитка
            Last edited by X_Y; 23.04.2013, 11:38.

Коментар

• Нека да пада, нямам нищо против Ама надали.
              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Не бързай тепърва започва да пада великата артия ЦКБ.Само бъди търпелив и ще видиш една прекрасна ценичка за влизане.Има още много да пада тая любима моя артия която ме обогати през последните 4 г.Всеки ден се моля на Великия дух да вкарва повече фантазьори по тая позиция за да ми се увеличава акаунта.
                Benz-ов, тоя червенокожия май снощи не само сапа , ами и направо ти е извадил томахавката.
                Не нам как ша да се разбирате

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Абе тука нещо съвсем заспахме Само на мен ли всичко под 1.00 ми се вижда като без пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    ти сега ли се усети, че е рано за разтеж ................ защото преди година и половина се набичи здраво на 90 ст. и тогава не можеше да се нарадваш и съветваше всички да влизат на 90 ст защото щяла да свърши промоцията и акцията да излети

но щом си сигурен, че цената ще падне на 60 ст. защо не заемеш малко акции и да спечелиш към късата позиция???
                    Разсъздаваш наивно Джедаю на тъмната сила.Това че съм казал цената е добра за влизане го показаха и големите играчи които накупиха пакетите през януари и февруари а това че не си разпродал тогава може само да говори че не я вдяваш тая игра хич ......................апропо що се отнася до мен аз никога не влизам от раз с парите така че цената ми на една артия не е 90 ст а много много по малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Индианецо (или както ти викат) защо не си намериш работа или от спам изкарваш пари...
                      Относно работата - пред нас асфалтират и зарязаха машините през почивниде дни на паркинга.... Ако нямаш книжка... има доста парчета стар асфалт за извозване - вземи си каручката
                      Отвореният тия парчета асфалт си ги събирай ти че ще трябва да има с какво да си купуваш за ядене.Мен не ме мисли аз пак ще ви острелям бизончета сладки

Коментар

• Абе тука нещо съвсем заспахме Само на мен ли всичко под 1.00 ми се вижда като без пари?
                        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Хехе точно ТИМ, ще са
                          През лятото ще говорят какво нещо са направили за Алеята - то масата е много манипулиране един ден сме с тях друг срещу тях после с тях така че недей се пъни толкова.

В момента гледам фискалния резерв и моля за поправка 3.2 милиарда лева за 1 месец, незнайно къде са отишли през 2008 смятай ако бяха още на власт кво ли щеше да ние диско годините ще се припомнят
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            През кой посредник ти ги купиха?
                            Не знам, търгувам през COBOS.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                              През 2008 имаше надежди, че с приемането на България в ЕС и НАТО., ЕС ще наложи законови правила за прозрачно и честно управление на комапниите на БФБ, както и надежди, че тимаджии ще скъсат с миналото си и ще мутират в нещо друго. Финансите на държавата бяха в отлично състояние, доходите растяха, заетостта - също. Дойде 2013 год. Тези надежди са отдавна мъртви - законност -НЪЦ, ЕЗ -НЪЦ, беработица, спад на доходи, ръст на престъпността, приватизация на БФБ- НЪЦ, ШЕНГЕН - НЪЦ, чуждите инвеститори бягат, а ТИМ... ...си е пак същия ТИМ.
                              hahahaha колко си неадекватен, просто толкова много положително се случи в този период.Пък и ти къде сравни Влизането ни в ЕС с руските интереси и пионки, които имат същото на твоето мислене и финансите държавата, че били добри, но в края на период на развитие, кои финанси не бяха добри тогава.Защо не сравниш данните от тогава и на другите ЕС страни със нашите.И сегашните им със нашите сегашни.
                              Напълно болни твърдения със голяма доза генерализация.Произлизаща от жълтите възгледи за живота на субекта.Ами нормално, то последните години всеки го усеща.А не се запита резултата на какво е това?

Нооо, търговията никога няма да спази корпоративна етика докато не го пожелаят собствениците на капитали.А те явно са доста липсващи.

Както и тази банка колко време е под номинал, година две.Кои при тази история ще влезе и кога? Това при тази история въобще даже няма да стане.
                              Така ли е?Риска, които би влязъл даден инвеститор тук какъв трябва да е при положение, че пазарът ни напълно не отговаря на нито един подобен индекс.Нито по история нито по инфраструктура.

Интересна ситуация и то дирижирана. хаха смешна и селска работа е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Тук днес някой гоуем инфеститур купи от мен колосалната бройка от пет, повтарям ПЕТ акции при положение, че продавах 1330, който не са особено крупна сума. Нямам думи просто, после що нямало ликвидност, що нямало чужденци. Ами няма да има докато не се променим
                                През кой посредник ти ги купиха?

Коментар

Working...
                                X