IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• “Cabin crew, please take your seats for take-off."

Коментар

• Време е за смях

Банкер диктува завещание:
      "На братовчед ми Били оставям акциите си и имение на морския бряг ...На вярната си готвачка мини резиденцията в Палм Бийч...
      На племенника Джон, който винаги е казвал, че здравето е по-важно от парите, завещавам спортните ми маратонки."
      платформа за инвалиди

Коментар

• Явно по тази причина тук цената се натискаше под 1.00.
        Сега пазара е фраш са пари, идва и дивидента от Атера - още по-ликвидно ще стане. Само чакаме и чужденците и не ми се мисли къде отиваме
        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          Май Артио най - накрая си продадоха пакета на ЦКБ .
          Към 31.1 .2013 имаха 1,065,941 бр.
          Те се отърваха и ние от тях.
          +1
          Да това и аз тъкмо търсих, да видя какво става с Хамериканците - явно са те!
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Май Артио най - накрая си продадоха пакета на ЦКБ .
            Към 31.1 .2013 имаха 1,065,941 бр.
            Те се отърваха и ние от тях.

Коментар

• Ей да не сте се сдушили тайно за този голям пакет, как така без мен
              Чудно ми е какво ще кажат хейтърите сега?
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Хм, някой си купи добро пакетче

Може би взеха последните бройки на онези германци.
                Кой ли влага толкова пари без да се допита до ташунко накъде ще върви цената!?
                Индианецът усеща, че няма да му излезе сметката и пробва отчаяни вербални интервенции Което е смешно, защото изходът от индианските войни е ясен, в края остава само една трагична обреченост, която витае около тях...

Коментар

• Хм, някой си купи добро пакетче

Може би взеха последните бройки на онези германци.
                  Кой ли влага толкова пари без да се допита до ташунко накъде ще върви цената!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Кво става бре бледолики много сте мълчаливи
                    ами индианец, който си е напълнил портфейла тук навреме няма какво да бращолеви празни приказки.
                    Посоката е ясна, държим си пакетите и гледаме мача. Като стане цената по 2-3-4 тогава пак ще го бистрим

Коментар

• Мълчанието е злато

Коментар

• Кво става бре бледолики много сте мълчаливи

Коментар

• Живи ли сте?

Коментар

• Като гледам навън какво става, насложа и резултата от изборите при нас, тези цени скоро няма да ги има
                            Last edited by al4en; 07.05.2013, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              верно е имаше няколко предвиждания които до някъде се сбъднаха, но както вече ти казах това е в далечното минало ................ последните две години нямаш точна прогноза по позицията

стискам ти палци да ти се изпълни последната прогноза и да си купиш на 60 стинки ................ ако искаш да ти дам малко акции на заем за да играеш на късо и да спечелиш пари и в двете посоки

Не си честно джадайче кривиш си душата ама карай.Мерси за късото ама нямам нужда.Учи се от червенокожия и няма да сбъркаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Специално при ЦКБ грях ще имаш ако кажеш че не съм предвидил какво ще стане поне 10 пъти
                                верно е имаше няколко предвиждания които до някъде се сбъднаха, но както вече ти казах това е в далечното минало ................ последните две години нямаш точна прогноза по позицията

стискам ти палци да ти се изпълни последната прогноза и да си купиш на 60 стинки ................ ако искаш да ти дам малко акции на заем за да играеш на късо и да спечелиш пари и в двете посоки

Коментар

Working...
                                X