If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как да не е прав индианеца? ...................... нали купуваше на 1,55 от мен тогава и стиска кълки две години и половина...
Абе Пор как да купува човек от теб като ти никога си нямал ЦКБ а и да си имал са били толкова малко бройки че въобще не съм те отразил.Ти не си акула че да те забележа.Ти си малък забавен врабчо
Е добре защо говориш глупости?
При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
Далеч си от истината приятел.Бъркаш в сметките.Вземи поразгледай назад във времето.Аз знам какво пиша.Тая акция я следа 10 г вече и и усещам движенията във въздуха
При хим-а за последните 3 месеца е цената е +30,50%, а тук е +37,45%,
движат заедно нагоре, като след последния отчет банката малко дръпна в което няма нищо странно.
Престани да повтаряш едни и същи неща всеки ден ако обичаш.
остави я .............. не обръщай внимание
джипса само това я успокоява, че банката сега води с малко пред майката .................. през октомври картинката беше различна - тогава майката водеше, а тук се чудехте какво става и защо седите на място .................. след два месеца нещата пак ще се обърнат и тези които продадоха ХИМ за да влезнат в ЦКБ ще направят обратното...
Подобни механични съпоставяния са безсмислени като цяло. ЦКБ изпревари Хима напоследък по две причини- динамиката във фундамента на двете компании и по-ниското предлагане на ЦКБ спрямо Хим на пазара. Докато първата част изглежда устойчива, втората е до голяма степен непредвидима, но не е изключено както да се върнат до историческите си пропорции в полза на Хим, така и ЦКБ да изпревари холдинга в цената.
Съгласен .
Репликирах Кaizer за цената понеже бях сигурен как се движеше по онова време...
Имам чувството, че сега причините за ръста са по-различни и надявам се по-дълготрайни ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Мдаа. Доста силни думи. По отношение на ЦКБ - си прав - гледал съм месечната графика. На дневна база достига 1.62 максимум. При Хим максимум 2.38. В момента ЦКБ е 9.9% под максимума си, а Хим - 31% под максимума си. Т.е. това, което казвам е факт, и хайде да не си вадим очите за глупости. Хима има да наваксва адски много спрямо ЦКБ да достигне същото ценово съотношение. И пак повтарям - при тия ценови нива на ЦКБ ХИМА трябваше да е над 2 кинта. Извода е същия.
Подобни механични съпоставяния са безсмислени като цяло. ЦКБ изпревари Хима напоследък по две причини- динамиката във фундамента на двете компании и по-ниското предлагане на ЦКБ спрямо Хим на пазара. Докато първата част изглежда устойчива, втората е до голяма степен непредвидима, но не е изключено както да се върнат до историческите си пропорции в полза на Хим, така и ЦКБ да изпревари холдинга в цената.
Коментар