IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
    бреейй. надомно банкиране вече. ще взема да се върна.
    Може вече и подаръци да раздават по празниците

Коментар

• бреейй. надомно банкиране вече. ще взема да се върна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Да изтрих го.Докато го напиша ми се обадиха с извинение,че ще ми направят подарък застраховка на дома за тяхна сметка.
        Пуснали са ти фандък Внимават си за парите хората и затова и банката им върви и рейтинговите агенции я оценят високо.

Коментар

Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
          Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
          П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.
          Да изтрих го.Докато го напиша ми се обадиха с извинение,че ще ми направят подарък застраховка на дома за тяхна сметка.
          Last edited by mibova; 16.01.2017, 14:54.

Коментар

Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
            Това негативно отношение беше толкова силно че лани не си купих тяхни акции. Останах без. Малко съжалявам, но не много. Не и вярвам на тази банка, мда.
            П.С. За тези дето се чудят що ги пиша тез неща - Тройната нула под мен си изтри коментара а той беше който единствено провокира написаното.
            Аз лично не работя с тях но това е втората по рейтинг банка в БГ и за мен е важно че акциите им са вървежни и носят доходност.Те както и Алианц са консервативни и се подсигоряват от всякъде когато дават заеми.
            Last edited by mibova; 16.01.2017, 14:53.

Коментар

• Не съм при тях от много време, даже плащах неустойак само и само да ми закрият картата и повече да нямам с тях вземане даване.
              Last edited by mibova; 16.01.2017, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

На възходящ пазар да
                Съгласен напълно, при низходящ е по-добре да имаш съмнения

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

По добре да имаш акции от колкото съмнения
                  На възходящ пазар да

Коментар

А дали ще стане точно така ? Аз имам едни съмнения относно Хима
                    По добре да имаш акции от колкото съмнения

Коментар

• Не е вярно.От 1.05 не съм се съмнявал Ама ми кажи колко акции минаха на тази цена и колко от пишещите са си купили на 1.05

Коментар

Ти си се съмняваше и от 1.05 лв. да 1.72 лв.!

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

За да навакса майката после изоставането с по-рязко поскъпване!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

дано, дано да надмине майката още тази седмица .............. колкото по-рано толкова по-добре...
                            За да навакса майката после изоставането с по-рязко поскъпване!

Коментар

Утре е време да щурмуваме кота 1.70 лв
                              дано, дано да надмине майката още тази седмица .............. колкото по-рано толкова по-добре...
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Утре е време да щурмуваме кота 1.70 лв

Коментар

Working...
                                X